ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Βόλος 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ στην Τούμπα: η χαρά του κάθε κακομοίρη: Ντροπιαστικές εμφανίσεις απέναντι σε μικρές ομάδες.
H ομάδα επί Λουτσέσκου στηρίζεται στη συνοχή του γκρουπ
Και αυτή τη στιγμή γκρούπ δεν υπάρχει
Και αυτή τη στιγμή γκρούπ δεν υπάρχει
Θα λύσει κάτι αν το κάνω; Θα λύσει κάτι αν όλοι γίνουμε αυλοκόλακες και δεν αλλάξει κάτι; Ήρεμα ρωταωΜαυρο Χιονι έγραψε:Τότε γιατί γράφεις; Μείνε εκτός φόρουμ μέχρι να ηρεμήσεις.hawklord έγραψε:Πάρτε μια φωτογραφία αυτού του Χασεπσουτ και στείλτε τη στην έπαυλη των δύο βοδιων που έχουμε για φορ να τον κάνουν εικόνισμα. Μαράκι κάνε κάνα κλαρίνο στο Μπεο μπας και μας τον δώσει και μας μείνει και κάνα ψιλό (να μην την πάθουμε όπως με τον άλλον που είπαμε να πάρουμε τσάμπα και μας κανόνισε στον τελικό). Μην ξεχάσουμε να τα δώσουμε όλα για την Ευρώπη που ίσως και περάσουμε τα πλέι οφ και το βαφτίσουμε πορεία. Εύγε στην ΠΑΕ. Όλα της φαίνονται σωστά αφού έχει βγάλει το σκασμο. Ο Μιχαηλίδης φταίει και ο Γκαγκατσης.
Ας φάω Μπαν. Στ @@ μου με τους φλώρους και τους ανιωθους.
- theodorsalonika
Leonardo10 έγραψε:Η χρονιά είναι χαμένη, και μην μου πείτε απ ότι -10 και μπλα μπλα μπλα. Βλέπεις έναν Ραζβαν με μούτρα μέχρι τους αστραγάλους, μια διοίκηση να λειτουργεί με ένα μοντέλο αποδεδειγμένα τραγικη και επειδή έρχεται μια επιτυχία ανά 3 χρόνια προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της και μετά εμάς ότι τελικά αυτός ο τρόπος λειτουργίας είναι μια χαρά. Ούτε τοι δεν βάζει λεφτά δεν το ακούω ούτε τίποτα. Οταν βλέπω τον ακριβοπληρωμένο κολευ να είναι τόσο κακό παίκτης. Η πιο γερασμένη ομάδα στην Ευρώπη
Σήμερα έπαιζες με τον Βιερινια 40 χρόνων και αλλους τριεσ 36χρονους, ρε που αλλού γίνονται αυτά ρε; Που έχετε δει ομάδα με ενδεκάδα με τέσσερεις παίκτες 36+;
στο χωριο μου εχει ρε φιλε ενδεκαδα..μαλιστα ενας ειναι 42..με δουλευεις?
- Μπαρκαρούτσος
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ηρεμηστε. Δεν το έχω σε τίποτα να ρίχνω Μπαν.

Οι 34-35 είναι το πρόβλημα ;
Δηλαδή ο βόλος έπαιζε με παραγωγικές ηλικίες 24-28;
Για κάντε μια βόλτα να διαβάσετε και από εκεί ηλικίες .
Δηλαδή ο βόλος έπαιζε με παραγωγικές ηλικίες 24-28;
Για κάντε μια βόλτα να διαβάσετε και από εκεί ηλικίες .
Η ομάδα μετά και τον τραυματισμό του Λόβρεν χρειάζεται δυο στόπερ, άλλον ένα χάφ, ένα αριστερό εξτρέμ, ένα δεκάρι αλλαγή του ντελια και ένα φορ που να μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Αριστερό μπακ αλλαγή ας μην έρθει. Και ολο8 να μπορούν να τρέξουν τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτήν.
Δυστυχώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σοβαρό σε σχέση με την ποιότητα απο το κέντρο και πίσω
Δυστυχώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σοβαρό σε σχέση με την ποιότητα απο το κέντρο και πίσω
- Caballo Viejo
Ακόμα και ο πρώην ποδοσφαιριστής Μπακαγιόκο κάτι καλύτερο θα έκανε στο κέντρο από τον Σβαμπ που κρατούσε τη μέση του σαν γέρος 80 χρόνων. Αυτό έφτανε για να κρατήσεις το 1-0 αλλά που να γυρίσει το μυαλό του Λουτσέσκου, από τα ίδια και τα ίδια λάθη. Δική του ευθύνη είναι τα αποψινά και όχι των παιχτών.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
ΚΥΡΙΟΙ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ! ΟΧΙ ΕΔΩ! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!
Σαλιγκάρια τα λεμε τα υπόλοιπα μέλη ομωςΜαυρο Χιονι έγραψε:Ηρεμηστε. Δεν το έχω σε τίποτα να ρίχνω Μπαν.
Ο ενας γραφει να κανει τσιμπουκια η Αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ στον Μπεο...
Ο αλλος για στημενο ματς...
Ο αλλος για περιεργο αποτελεσμα...
Αντε γαμηθειτε ρε μαλακες
Ο αλλος για στημενο ματς...
Ο αλλος για περιεργο αποτελεσμα...
Αντε γαμηθειτε ρε μαλακες
Εγώ θα πω πως μου φαίνεται περίεργο που κάποια μέλη εμφανίζονται μόνο στις στραβές και δεν τους βλέπεις στις νίκες...
- rade paprica
ποιό ρόστερ βρε παιδιά
με τον Βόλο παίζαμε,
που αν δεν κάνω λάθος είναι τρίτος απ' το τέλος
με τον Βόλο παίζαμε,
που αν δεν κάνω λάθος είναι τρίτος απ' το τέλος
- paokkerkir
Ενώ μπροστά πετάμε φωτιές...Kap έγραψε:Δυστυχώς φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σοβαρό σε σχέση με την ποιότητα απο το κέντρο και πίσω
-