ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- TylerDurden
Re: ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Για εμένα Ζίβκοβιτς - Καμαρά - Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να βγαίνουν με τίποτα σε τέτοια ματς, παρά μόνο εάν οι ίδιοι δεν την παλεύουν άλλο, ενώ ο Ντεσπότοφ σε ανοιχτά στο αποτέλεσμα ματς, πρέπει πάντα να είναι στην 11αδα που τα τελειώνει.
Επίσης, παρότι μου άρεσε ο Τσάλοφ σήμερα, μάλλον θέλουμε φορ. Είναι κωμικοτραγική η κατάσταση.
Επίσης, παρότι μου άρεσε ο Τσάλοφ σήμερα, μάλλον θέλουμε φορ. Είναι κωμικοτραγική η κατάσταση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλη πίκρα σήμερα γιατί μπορούσαμε.
Κρίμα αλλά στο ποδόσφαιρο νικάει και η π@στισ
Κρίμα αλλά στο ποδόσφαιρο νικάει και η π@στισ
Ας πει κάποιος τον γελοίο ότι το να κατεβαίνεις στα αποδυτήρια αντιπάλου , δεν δείχνει ενδιαφέρον , ούτε σημαίνει ότι πήγε να προσφέρει νερό .
Που θα μιλήσει για την φιλοξενία του ΠΑΟΚ .
Το καρτούν .
Που θα μιλήσει για την φιλοξενία του ΠΑΟΚ .
Το καρτούν .
- PAOK_Antarctica
Οι χάρτινοι χαίρονται τώρα σίγουρα αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν μπλέξει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επειδή είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να ξέρει να προστατεύεται.
Η φιλοξενία του ΠΑΟΚ ήταν ουδέτερη. Ούτε αρνητική, ούτε θετική. Η δικιά μας ήταν πολύ πιο θερμή, με τα γλυκά μας, με φιλοξενία στον κύριο Σαββίδη που τον φιλοξένησα μισή ώρα.
Ο τραγουδιστής ο βένγκα, τώρα.
Μιλάμε για ρεντικολο.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι. Εγώ θεωρώ ότι σήμερα ήταν καλός. Άλλοι θεωρούν ότι ήταν (πάλι) κακός. Άλλοι θεωρούν ότι είναι ό,τι χειρότερο ήταν στον ΠΑΟΚ, άλλοι ότι είναι ποδοσφαιριστής Γ εθνικής και άλλοι ότι δεν είναι καν ποδοσφαιριστής.deathmassious έγραψε:Δε βλέπεις μπροστά μάλλον αδερφέ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ θεωρώ εξωφρενικό που μιλάς εκ μέρους όλων. "Όλοι σκεφτήκαμε" κτλ. Εγώ δεν τα σκέφτηκα αυτά που λες. Ακόμα περιμένω να κάνω ποδοσφαιρική συζήτηση για το Samatta στο topic του.
Το ποιός έπαιξε καλά και ποιός όχι δεν είναι ποδοσφαιρική συζήτηση;
Εγώ έχω επιχειρήματα να στηρίξω αυτό που πιστεύω για το σημερινό αγώνα. Οι άλλοι έχουν;
Ξέρει μπάλα ο Τσάλωφ, αλλά ρε παιδιά είναι πολύ soft και επιπλέον σέντερ φορ που δεν κάνει μία τελική σε τέτοιο αγώνα, τί σόι φορ είναι; Δεν ξέρω, ίσως και να του λείπει ο ρυθμός γιατί δεν έχει τους αγώνες που ίσως θα έπρεπε.
Ο Σαμάτα προσπάθησε φιλότιμα, έβγαλε και ωραία μπαλιά στον Τισουντάλι που έκανε κοντρόλ-πάσα στον Μπρινιόλι. Αλλά σέντερ φορ για ομάδα που θέλει τίτλο, με τίποτα. Ο γαύρος θα τον είχε στείλει στο εξάμηνο, άσε βέβαια που δεν πιστεύω ότι θα τον έπαιρνε καν.
Ο Τισου- μάθαμε που παίζει. Πουθενά!
Αν δεν γυρίσει ο Τζίμας το καλοκαίρι, πάλι θα ψαχνόμαστε μπροστά. Μια χαρά μας βγήκε η περσινή χρονιά με ελάχιστα γκολ από τους φορ γιατί σκόραραν όλοι πλην του Κοτάρσκι, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά.
Η ομάδα έμεινε ουσιαστικά με δύο χαφ τα οποία δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν, αφού ο Πένια δεν νομίζω ότι θα μπει πριν το τέλος Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου. Σβαμπ προσέφερε μέχρι και την περσινή χρονιά, αλλά τέλος.
Βοηθήστε την ομάδα, μπορεί να καλύψει την διαφορά στο πρωτάθλημα, αλλά όχι και με το υπάρχον ρόστερ.
Ο Σαμάτα προσπάθησε φιλότιμα, έβγαλε και ωραία μπαλιά στον Τισουντάλι που έκανε κοντρόλ-πάσα στον Μπρινιόλι. Αλλά σέντερ φορ για ομάδα που θέλει τίτλο, με τίποτα. Ο γαύρος θα τον είχε στείλει στο εξάμηνο, άσε βέβαια που δεν πιστεύω ότι θα τον έπαιρνε καν.
Ο Τισου- μάθαμε που παίζει. Πουθενά!
Αν δεν γυρίσει ο Τζίμας το καλοκαίρι, πάλι θα ψαχνόμαστε μπροστά. Μια χαρά μας βγήκε η περσινή χρονιά με ελάχιστα γκολ από τους φορ γιατί σκόραραν όλοι πλην του Κοτάρσκι, αλλά δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά.
Η ομάδα έμεινε ουσιαστικά με δύο χαφ τα οποία δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν, αφού ο Πένια δεν νομίζω ότι θα μπει πριν το τέλος Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου. Σβαμπ προσέφερε μέχρι και την περσινή χρονιά, αλλά τέλος.
Βοηθήστε την ομάδα, μπορεί να καλύψει την διαφορά στο πρωτάθλημα, αλλά όχι και με το υπάρχον ρόστερ.
- Μπαρκαρούτσος
Ο τραγουδιστής έκλεισε τις δηλώσεις του μιλώντας για ανιδιοτελή αγάπη, κουλτούρα, ελληνική κοινωνία.
-
O Τσαλοφ ήταν μια χαρά για την ώρα που έπαιξε,από δικές του ενέργειες θα μπορούσε να ερθει το γκολ που περιμέναμε αν ο ταισον είχε καλύτερο τελείωμα. Αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει και ένα φορ ψηλό δυνατό ακόμα κι αν δεν είναι του στυλ Λουτσεσκου σε τέτοιο ματσ να μπει και να πεις ψάχνω αυτόν με σεντρες . Κάναμε σεντρες για τον Σαματα που δεν πατάει περιοχή αφού πλέον ξέρει ότι δεν βάζει γκολ και μετά τον Τισουνταλι που είναι 2π φορ και δεν κινήθηκε ούτε μισή φάση σαν 2ο φορ δηλαδή στο δεύτερο δοκάρι. Τα φορ του ΠΑΟΚ του χρόνου πρέπει να είναι Τζημας ,Τσαλοφ και ένα θηρίο τύπου Konate που είχαμε δει το καλοκαίριTylerDurden έγραψε:Για εμένα Ζίβκοβιτς - Καμαρά - Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να βγαίνουν με τίποτα σε τέτοια ματς, παρά μόνο εάν οι ίδιοι δεν την παλεύουν άλλο, ενώ ο Ντεσπότοφ σε ανοιχτά στο αποτέλεσμα ματς, πρέπει πάντα να είναι στην 11αδα που τα τελειώνει.
- Notorious4
Είναι τόσο καλός που στην παράταση δεν έμπαινε στην περιοχή και έπαιζε Περιφερειακά. Τόσο καλός που προτιμούν να γεμίζουν την περιοχή άλλοι και όχι το φορ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι. Εγώ θεωρώ ότι σήμερα ήταν καλός. Άλλοι θεωρούν ότι ήταν (πάλι) κακός. Άλλοι θεωρούν ότι είναι ό,τι χειρότερο ήταν στον ΠΑΟΚ, άλλοι ότι είναι ποδοσφαιριστής Γ εθνικής και άλλοι ότι δεν είναι καν ποδοσφαιριστής.deathmassious έγραψε:Δε βλέπεις μπροστά μάλλον αδερφέ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ θεωρώ εξωφρενικό που μιλάς εκ μέρους όλων. "Όλοι σκεφτήκαμε" κτλ. Εγώ δεν τα σκέφτηκα αυτά που λες. Ακόμα περιμένω να κάνω ποδοσφαιρική συζήτηση για το Samatta στο topic του.
Εγώ έχω επιχειρήματα να στηρίξω αυτό που πιστεύω για το σημερινό αγώνα. Οι άλλοι έχουν;
Η εμφάνιση ήταν όπως έπρεπε βάσει της εικόνας του τελευταίου καιρού η οποία είχε τα σκαμπανεβάσματα.
Μια αδράνεια/ατυχία (κόψιμο Σορετίρε=πάσα σε Οντουμπάτζο) μας στοίχισε την πρόκριση.
Σε επίπεδο παικτών φάνηκε η έλλειψη σοβαρού πάγκου αλλά και ενέργειας. Έβλεπες Σορετίρε και Τισου σαν να μην ήξεραν τι έπαιζε. Μακάρι να έρθουν καναδυό παίκτες, να μειωθεί η ποινή του Λουτς και να γκαζώσουμε.
Δεν μπορώ όμως να μη μιλήσω για κάποια διοικητικά.
Στο προηγούμενο ματς της παπαρένα και με όλα αυτά που έγιναν βγήκε από διοίκηση/δημοσιογράφους ένα κλίμα ότι πλέον δεν θα κάνουμε πίσω πουθενά και θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας κτλ. Εγώ είδα στο 30' ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη σε Μαρσιάλ. Αν δινόταν η κόκκινη είχαμε τεράστιες πιθανότητες να ήμασταν εμείς αυτοί που θα πέρναμε την πρόκριση. Και από την πλευρά μας πάλι η απόλυτη ησυχία. Αν γινόταν αυτό ανάποδα οι κάτω θα ετοίμαζαν τον νέο πόλεμο προπαγάνδας με πύρινα άρθρα προς πάσα κατεύθυνση. Κι εμείς πάλι οι "πολιτισμένοι", αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και μόνο συγνώμη δεν ζητούν όταν οι άλλοι κάνυν τα αίσχη τους. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό.
Μια αδράνεια/ατυχία (κόψιμο Σορετίρε=πάσα σε Οντουμπάτζο) μας στοίχισε την πρόκριση.
Σε επίπεδο παικτών φάνηκε η έλλειψη σοβαρού πάγκου αλλά και ενέργειας. Έβλεπες Σορετίρε και Τισου σαν να μην ήξεραν τι έπαιζε. Μακάρι να έρθουν καναδυό παίκτες, να μειωθεί η ποινή του Λουτς και να γκαζώσουμε.
Στο προηγούμενο ματς της παπαρένα και με όλα αυτά που έγιναν βγήκε από διοίκηση/δημοσιογράφους ένα κλίμα ότι πλέον δεν θα κάνουμε πίσω πουθενά και θα υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας κτλ. Εγώ είδα στο 30' ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη σε Μαρσιάλ. Αν δινόταν η κόκκινη είχαμε τεράστιες πιθανότητες να ήμασταν εμείς αυτοί που θα πέρναμε την πρόκριση. Και από την πλευρά μας πάλι η απόλυτη ησυχία. Αν γινόταν αυτό ανάποδα οι κάτω θα ετοίμαζαν τον νέο πόλεμο προπαγάνδας με πύρινα άρθρα προς πάσα κατεύθυνση. Κι εμείς πάλι οι "πολιτισμένοι", αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και μόνο συγνώμη δεν ζητούν όταν οι άλλοι κάνυν τα αίσχη τους. Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό.
-
Για το αν ήταν κακός ή μάλλον ανεπαρκής ο Σαμάτα σήμερα, ναι, βεβαίως και έχω επιχειρήματα, είχε συνολικά 2 θετικές ενέργειες και συγκεκριμένα τη πάσα στον Τάισον στη μεγάλη απόκρουση του Μπρινιόλι και τη κεφαλιά-πάσα στον Τισουντάλι. Κατά τα λοιπά όλες του οι ενέργειες ήταν ημιτελείς, απέφευγε να πατήσει μέσα στην περιοχή λες και είχε νάρκες, έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες από τον Μουκουντί και έκανε λανθασμένη επιλογή στην τελική πάσα στη φάση όπου προηγουμένως είχε κάνει κατά λάθος κοντρόλ με τον αυχένα- έπρεπε να δώσει στον Ντεσποντοφ και σπατάλησε έτσι μια τεράστια ευκαιρία .Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι. Εγώ θεωρώ ότι σήμερα ήταν καλός. Άλλοι θεωρούν ότι ήταν (πάλι) κακός. Άλλοι θεωρούν ότι είναι ό,τι χειρότερο ήταν στον ΠΑΟΚ, άλλοι ότι είναι ποδοσφαιριστής Γ εθνικής και άλλοι ότι δεν είναι καν ποδοσφαιριστής.deathmassious έγραψε:Δε βλέπεις μπροστά μάλλον αδερφέ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κι εγώ θεωρώ εξωφρενικό που μιλάς εκ μέρους όλων. "Όλοι σκεφτήκαμε" κτλ. Εγώ δεν τα σκέφτηκα αυτά που λες. Ακόμα περιμένω να κάνω ποδοσφαιρική συζήτηση για το Samatta στο topic του.
-
Αρκετά καλή εμφάνιση, με μικρά λάθη, μου φαίνεται όμως ότι υπάρχει σημάντικο πρόβλημα κούρασης στην ομάδα που δεν ξέρω πως θα λυθεί. Από το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα (και η κερκίδα) κατέβηκε 2 ταχύτητες. Δευτερέυον υπάρχει και έλλειψη ποιοτητας στον πάγκο, αλλά θεωρητικά αυτό λύνεται πιο εύκολα. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ξεκουραστούν οι κομβικοί παίχτες μας και ενόψει της επόμενης σεζόν, χωρίς να λέω οτί καταστραφήκαμε σήμερα.
ΥΓ. Κροάτη γμσαι
ΥΓ. Κροάτη γμσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parstoukas4 την Παρ 10 Ιαν 2025, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόλις είδα και τον Σούπερ Μάριο να συνεχίζει να σε πουλάει τρέλα... Κάτσε ήρεμα Κυρ Κυρ.. Όλα καλα.Gangster έγραψε:Η εμφάνιση ήταν όπως έπρεπε βάσει της εικόνας του τελευταίου καιρού η οποία είχε τα σκαμπανεβάσματα.
- Jean Valjean
Θα διαφωνήσω μαζί σου σε κάποια σημεία, φίλε μου.ektoras έγραψε:Καλή εμφάνιση σήμερα από την ομάδα που έβγαλε ψυχή και έπαιξε στα κόκκινα...
το σημαντικό είναι να πάρουμε τουλάχιστον το ματς με το Βόλο γιατί μετά από όλα τα παιιχνίδια στα οποία παίξαμε με φουλ ένταση ακολούθησε αρνητικό αποτλέσμα ενώ κι εκεί που έχουμε μεγάλη ένταση τελικά εκτός από τη Φερεντσβάρος δεν έχουμε κερδίσει κανένα άλλο σημαντικό ματς.
Το κακό είναι ότι έχουμε πλέον μόνο δύο κανονικούς χαφ κι αυτοί πολύ κουρασμένοι...
Σήμερα εξαιρετικοί ήταν όλοι οι αμυντικοί σε γενικές γραμμές έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά δύσκολους και ποιοτικούς αντιπάλους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Καμαρά στα χαφ που προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για 120 λεπτά....
Ο Οζντόεφ το πάλεψε κι αυτός χωρίς να φτάσει υψηλά επίπεδα, ενώ και οι εσοεπιθετικοί ήταν σχετικά καλοί...
Το πρόβλημα ήταν η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων όταν μετά από τόση ένταση οι ομάδες έπρεπε να φρεσκαριστούν κιαι η έλλειψη εναός κανονικού φορ όπως ο Τζίμας....
Ο Τσάλωφ δεν είναι αυτό που λέμε φορ ...είναι ένα ψευτοεννιάρι χωρίς την ένταση που απιτείται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, χωρίς τη δυνατότητα να κερδίσει πολλές μονομαχίες, χωρίς να έχει την προσωπική ενέργεια και τα τελειώματα κλάσης...Αν είχαμε το Μειτέ και μπορούσαμε να παίξουμε το περσινό επιθετικό τρανζίσιιον ίσως να κούμπωνε καλά χαμηλώνοτνας στο γήπεδο και βγάζοντας 20αρες μπαλιές διαγώνια στα εξτρέμ , αλλά με τα σημερινά δεδομένα δεν προσφέρει πολλά...όσο για το Σαματά ας μη συζητάμε καλύτερα...είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ παίκτες που σε όποια άλλη ομάδα του big4 θα τους είχαν στείλει κερκίδα από το πρώτο τρίμηνο,εδώ παίζουν και παίζουν και ξαναπαίζουν και περιμένουμε πότε θα τελειώσει το συμβόλαιό τους για να τους ξεφορτωθούμε
Ο Οζντόεφ ήταν πολύ καλός και μάλιστα μεγάλο μέρος της εμφάνισης του Κεντζιόρα οφείλεται στο παιχνίδι που έκανε ο Οζντόεφ. Ο Ρώσος συνεννοείται πολύ καλά με το Πολωνό. Αν ξαναδείς το παιχνίδι κι επικεντρώσεις στην συνεργασία αυτών των δύο ίσως το σκεφτείς διαφορετικά.
Ο Τζίμας είναι φορ υψηλής κλάσης αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα απέδιδε παίζοντας απόψε απέναντι σε έναν τέτοιο διαιτητή και σε αντιπάλους θεατρίνους που πέφτουν με το παραμικρό άγγιγμα ενώ παράλληλα κάνουν ατιμώρητα φάουλ. Τέτοιες διαιτησίες και τόσο unfair αντίπαλοι δεν υπάρχουν στη Γερμανία.
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις για τον Τσάλωφ και για το πως θα κούμπωνε με Μειτέ.
Για τον Σαμάτα θα διαφωνήσω: με την ομάδα σκασμένη ο μόνος επιθετικός μας που θα μπορούσε (ανάμεσα στο κέντρο και στην περιοχή της αεχ) να κερδίσει και να βγάλει σωστή κεφαλιά προς τα πίσω είναι ο Σαμάτα. Είναι πολύ χρήσιμος γι αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού καθώς είναι ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει καλά. Και στην παράταση δεν είχαμε άλλον τρόπο να κάνουμε επίθεση παρά μόνον αυτόν τον τρόπο. Σου θυμίζω την πάσα του προς τον Τισουντάλι στο β' ημίχρονο της παράτασης όπου ο τελευταιος δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ.
Απόψε στην κανονική διάρκεια το κέρδισες το παιχνίδι, με 1-0. Αυτός ήταν ο στόχος. Το πως και γιατί ο αγώνας πήγε στην παράταση είναι άλλη ιστορία. Η ομάδα μας φέτος δεν έχει το βάθος και την ποιότητα για να παίρνει παιχνίδια στην παράταση όταν μάλιστα έχει άθλια διαιτησία και στα 120 λεπτά.