ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
35
29%
ΣΑΣΤΡΕ
1
1%
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
2
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
2
2%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
3
2%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΜΑΤΑ
73
60%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
2
2%
ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 121

giapas

Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Η πρόκριση έμεινε ανοικτή κι αυτό είναι σημαντικό.
'Εκανε καραγκιοζιλίκια ο σοφερ των χανουμιών , θετικό κι αυτό. Θα μιλήσει ο εγωισμός μας.
Τραυματισμοί δεν υπήρξαν , θετικό.

Ας κερδίσουμε τη Κυριακή και μετά τα ξαναλέμε.

ΥΓ : Μετά από ήττα , πρέπει ο gospi να μπανάρεται προκαταβολικά. Για 5-6 ώρες. Είναι ανυπόφορο αυτό που γίνεται.
ΥΓ2 : H διαιτησία έδινε όλα τα σπόρια στη κούλα σε βαθμό εκνευρισμού , νομίζω απέφυγε στο μεγάλο λάθος που θα έκρινε το παιχνίδι. Τη φάση του Σάστρε θα τη ξαναδώ ίσως κάνω λάθος. Αυτό όμως δε δίνει δικαίωμα να βρίζουμε έναν άνθρωπο που ήταν το δεξί χέρι του Ιβαν κι έχει προσφέρει πολλά πράγματα στη πρόοδο της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια. Για όποιον τα κάνει , δε τον τιμάνε αυτού του είδους τα σχόλια.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο άλλος ο φωστήρας στην Cosmote TV λέει "ο ΠΑΟΚ δυστυχώς γι'αυτόν δεν έχει σημείο αναφοράς στην επίθεσή του, για 2η συνεχόμενη χρονιά"!

Δεν πειράζει αγόρι μου, θα σας γαμήσουμε ξανά και χωρίς σημείο αναφοράς.
Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, πήρε πρωτάθλημα.

ΓΛΟΥ ΓΛΟΥΥΥΥ
Ποιός τους γ@@@ι αυτούς τους μ@@@@@ς;
Οι αντιπαοκτσηδες μαζεύτηκαν για να μας πουν, ότι η αεχ έπαιξε μπαλαρα.
Φτυστε τα μπούτια σας ρε μαλακές. Αει στον διαλο... :evil:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

gika έγραψε:Δεν καταλαβαίνω την έμφαση που δίνετε στην διαιτησία. Προφανώς και πήραν παραπάνω φάουλ όταν η κατοχή ήταν 80-20. Αυτοί είχαν την μπάλα, εμείς τους κυνηγούσαμε να την πάρουμε, πως να το κάνουμε;
Άρα στο 2ο ημίχρονο που η κατοχή ήταν 40-60 εμείς πήραμε παραπάνω φάουλ από εκείνους; Όχι;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το μόνο που καταλογίζω σήμερα στην ομάδα ειναι το κακό διάβασμα του λουτσεσκου που προσπάθησε να παίξει με γιομες με τον Τόμας.

Δε θες να περάσει η μπάλα από τα χαφ γιατι έχεις θέμα. Μαζί σου!
Γιατί Τόμας;
1 δεν ακούμπησε.

Τον εβαλες για πίεση αλλά δε σου βγήκε. Οκ!. Το δέχομαι!

Τι περιμένεις μετά το ημίχρονο;; αφού η μπάλα δεν ανεβαίνει. Τη χάνουμε συνέχεια.
Τι περιμένεις να αλλάξει;

Επίσης ο ταυσον δε βρήκε χώρους. Δε του βγηκε το ματς. Γιατί να μείνει 87 λεπτά μέσα;; στα υπόλοιπα εγώ δεν έχω να προσαψω κάτι. Και ο σαστρε τα έδωσε όλα και ο λοβρεν μ άρεσε αμυντικά. Ιδίως όταν δε σου δίνει κανένα σφύριγμα.

Από κει κια πέρα θέλουμε σοβαρή ενίσχυση στα χαφ και εφόσον δεν υπολογίζεται ο γκομεζ ίσως ένα αρ. Μπακ.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rouki έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο άλλος ο φωστήρας στην Cosmote TV λέει "ο ΠΑΟΚ δυστυχώς γι'αυτόν δεν έχει σημείο αναφοράς στην επίθεσή του, για 2η συνεχόμενη χρονιά"!

ΓΛΟΥ ΓΛΟΥΥΥΥ
Ποιός τους γ@@@ι αυτούς τους μ@@@@@ς;
Ο ΠΑΟΚ ;)
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Οι άλλοι χωρίς Ευρώπη έχουν στα χαφ Σιμανσκι,Γιονσον,Περειρα,Λιουπισιτς, Πινέδα. Πλην του Πινέδα κανένας παιχταρας αλλά και κανένας άχρηστος. Εμείς που πάμε με 3 χαφ και Ευρώπη;

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από τα παιχνίδια που για μένα είναι σαν να μη διεξήχθησαν. Δεν μπορώ να ξενερώσω για μια άσχημη εμφάνιση της ομάδας μετά από σερί δύσκολων αγώνων στα οποία τα πήγε πολύ καλά. Με μια μέρα ξεκούρασης λιγότερο. Κοκ. Από τη στιγμή που το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το συγκεκριμένο σκορ θεωρώ ότι στον επαναληπτικό, με την προϋπόθεση φυσικά να έχουν φρεσκαριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες μας στις γιορτές και να μην έχουμε αναποδιές όπως με Ντεσποτοφ, Όττο, θα τους τον περάσουμε στεγνό καθάρισμα.
Ο Λουτσέσκου δεν ξεχνάει. Ο απατεώνας - καταδικάστηκε στην Αγγλετέρα για μαμούθ απάτη - μαουνιέρης δεν τα ζύγισε καλά τα πράγματα. Θα το καταλάβει σε λίγες βδομάδες :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Διαβάζω για την κακή επιλογή του Μπράντον, για το πόσο κακός παίκτης είναι κτλ κτλ και αναρωτιέμαι εάν τον αγώνα με την Φερεντσβάρος τον είδα στο όνειρό μου ή έγινε στην πραγματικότητα.
Αυτός ο κακός Μπράντον ακόμη και σήμερα κατάφερε κι έβγαλε τελική που μάλλον πήγαινε στο πλεχτό εάν δεν την έβγαζε ο τερματάς.

Για να πρεσάρει ο Μπράντον και να κλέψει μπάλες πρέπει να τρέχουν κι οι υπόλοιποι. Η έλλειψη έντασης της ομάδας μου θύμισε την τραγική κατάσταση που είχε η ομάδα στο περσινό 1 1 με τη Λαμία.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Δικαιολογίες της πλάκας τα περί κουρασης.Γνωρίζεις από πριν ότι θα παίζεις ανά 3 μερες συνεχώς.Οφείλεις να φροντίσεις να προσαρμοστεις στις απαιτησεις και τη νοοτροπια του πρωταθλητισμου χωρίς γαμημενες κλάψες.Έχεις 30 παίχτες στο ρόστερ.

Εξωαγωνιστικά αποδεικνύεται με τον ποιο θλιβερό τρόπο ότι μας ρίχνει 'φάπες' ένας χθεσινός κλόουν.Μπουκαρε στα αποδυτήρια και αρχισε να φωναζει στον προπονητη!Μπατε σκύλοι αλέστε.Ξεφραγο αμπέλι.Την επόμενη φορά για να δείξετε...ανωτερότητα,φάτε και κανενα χαστούκι.Μηπως ταρακουνηθειτε και ξυπνήσετε.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εντομεταξυ με την Κούλα στα 3 από τα 4 τελευταία που δεν έχασες σε όλα ο Μπράντον ξεκίνησε σε όλα ο Σαματτα μπήκε αλλαγή και τους πήγε τρένο .σε όλα η Κούλα μετά το 60 κατέρρευσε και έβγαζες φάσεις μέσα στην μικρή της περιοχή. Εντομεταξυ παρότι στο πρώτο ήμασταν όντως για φάπες ( πιο χαρακτηριστική φάση η μλκια του μπαμπα με Κοταρσκι ) αν ο σαματτα κρατιόταν για εκατοστά πάλι στο ίδιο έργο θεατές θα ήμασταν
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

pilotos έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:Καλά τώρα, αν θέλουμε να πάρουμε μπέναλντι σαν αυτά που έπαιρνε ο βάζελος...
Αυτό κατάλαβες;

Sent from my iPad using Tapatalk
Όχι φυσικά. Αλλά άλλο όταν συνεχίζεται η προσπάθεια και μέσα στην περιοχή και άλλο όταν γίνεται παράβαση εκτός και πέφτει ο επιτιθέμενος μέσα από το σπρώξιμο π.χ. Τα περσινά πέναλτι του βάζελου ήταν για γέλια και μόνο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αρνούμαι να κρίνω ποδοσφαιρικά την ομάδα, τη στιγμή που σφύριζε ο Ιταλός Καζναφερης.
Μετα από σφαγή, κούραση και ελλείψεις, χάσαμε μόνο 1-0.

Τα λέμε Τούμπα, γραφικέ μαουνιέρη.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Το σύνολο σχεδόν της ελίτ των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης έκανε γκέλα στο σκ λόγω κούρασης μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προφανώς δεν θα έκαναν τις σωστές μεταγραφές.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Δεν ζείτε ανάμεσα' τους. Αύριο οι περισσότεροι θα βρεθείτε και θα πείτε ο ένας στον άλλον τα σχόλια για το ματς. Προσωπικά νοιώθω ευλογημένος που ζω μαζί τους. Είμαι το κακό σπυρί στον κ@λο τους, είμαι αυτός που τους χαλάσε τα μυαλά πέρσι, είμαι αυτός που από την αρχή της χρονιάς κάνουν τα πάντα να με σπάσουν. ΕΊΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ και δεν θα λυγίσω. Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

ΓΛΟΥ ΓΛΟΥΥΥΥ
Εντωμεταξύ οι ίδιοι μλκς προχθές στο ματς του γάβρου εντόπιζαν το πρόβλημα στο ότι στον γάβρο δεν σκοράρουν άλλοι εκτός από τους φουνταριστούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”