Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Equalizer »

Πλάκα κάνεις;

Εγώ δεν ήξερα οτι ο Μόρας δεν έχει ομάδα ακόμα! Είναι δυνατόν να μην έχουμε κινηθεί; Δηλαδή ΠΟΣΑ λεφτά μπορεί να ζητάει πέντε μέρες πριν μείνει χωρίς ομάδα για φέτος; Κλείνεις Μόρα, Σπαντάσιο και ησυχάζεις για άμυνα και χαφ όλη τη χρονιά!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

350.000-380.000
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θεωρώ οτι η "στερηση" μας κάνει να υπερβάλλουμε σε θέματα μεταγραφικά....

Εντάξει, έχουμε αναγκη απο ενίσχυση σε κάποιες θέσεις.
Άλλο αυτό και άλλο το να βαφτιζουμε παικταράδες που θα δέσουν την ομάδα παίκτες που ειναι μέτριοι ή που δε τους ξέρουμε ..

Μετριότητα ήταν ο Μορας μια ζωη.. και για να έχει μεινει ως τωρα ελευθερος δε νομιζω να εχει αλλάξει κάτι.
Ο Σπαντασιο ειναι αγνωστος σε εμας παικτης. Επειδη εβγαλαν οι αρδ προς τα εξω οτι ειναι παικταρας που παιζει σε 3 θεσεις κλπ κλπ δε σημαινει οτι πρεπει να τσιμπάμε.

Εγω παικταρα θεωρώ το Βιερινια , το Γκαρσια και το Κοντρερας.
Ειναι ο Μορας τέτοιος?
Ειναι ο οποιοσδήποτε Σπαντασιο τετοιος? Ειναι ο Λαζαρ τετοιος? Θα δουμε.

Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα και έχει ανάγκη απο μεγάλους παικτες. Οχι παικτάκια της σειρας που έρχονται να ικανοποιησουν τη διψα μας για μεταγραφες...και σε 6 μηνες βγαινουν σκαρτοι.... Εδω βρέθηκαμε να παρακαλάμε για το παγκοσμίως αγνωστο Σανκαρε....κλπ κλπ... Ειμαι ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι ένας παίκτης του ντοπο-γαυρου θα έρθει να μου στρώσει την άμυνα....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Νταξ μη τα ισοπεδώνουμε και απ'την άλλη..

Ο Μόρας είναι Έλληνας και με ανοδική πορεία. Η τιμή του αν είναι η παραπάνω είναι αρκετά καλη.

Και για τον Βραζιλιάνο, έχει βγεί καλύτερος παίχτης, καλύτερος μέσος και τα στατιστικα του είναι πολύ καλά. (και η τιμή του).

Μακάρι να μας παίρνει να ενισχυθούμε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Ακομα ο σπανταου μπαλετ;
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

giapas έγραψε:Θεωρώ οτι η "στερηση" μας κάνει να υπερβάλλουμε σε θέματα μεταγραφικά....

Άλλο αυτό και άλλο το να βαφτιζουμε παικταράδες που θα δέσουν την ομάδα παίκτες που ειναι μέτριοι ή που δε τους ξέρουμε ..

Μετριότητα ήταν ο Μορας μια ζωη.. και για να έχει μεινει ως τωρα ελευθερος δε νομιζω να εχει αλλάξει κάτι.
Ο Σπαντασιο ειναι αγνωστος σε εμας παικτης. Επειδη εβγαλαν οι αρδ προς τα εξω οτι ειναι παικταρας που παιζει σε 3 θεσεις κλπ κλπ δε σημαινει οτι πρεπει να τσιμπάμε.

Ειναι ο Μορας τέτοιος?

Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη ομάδα και έχει ανάγκη απο μεγάλους παικτες. Οχι παικτάκια της σειρας που έρχονται να ικανοποιησουν τη διψα μας για μεταγραφες...και σε 6 μηνες βγαινουν σκαρτοι.... Εδω βρέθηκαμε να παρακαλάμε για το παγκοσμίως αγνωστο Σανκαρε....κλπ κλπ... Ειμαι ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι ένας παίκτης του ντοπο-γαυρου θα έρθει να μου στρώσει την άμυνα....
Yes but we cannot play with balafas and ivic 36 year, I believe that moras would be a very good complement to our Contreras, Cirillo. And Zaradoukas for Lino.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

βάζω στοίχημα ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή του Spandacio
and the gademia goes on !!!! :? :lol: ;) :roll:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Ποσα κιλα παγωτο;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

λοιπόν αν κάτσει η μεταγραφή κάθε μέλος του PAOKMANIA που θα περάσει από το μαγαζί
έχει παγωτό free ως που να σκάσει, :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχουμε κα`να νεο? .......ανησυχω που χουμε μαθει τα παντα για το σπαντασιο...μη γινει σαν καρι0λαο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:Θεωρώ οτι η "στερηση" μας κάνει να υπερβάλλουμε σε θέματα μεταγραφικά....

Ειναι ο Μορας τέτοιος?

μαλλον εσυ υπερβαλεις απο την αλλη μερια, σιγουρα δεν μιλαμε για τον τερη και τον κακα αλλα ειναι δυο παικτες οπου λυπουν απο το ροστερ αρα σε ανεβαζουν και επιπεδο. ο μεν μορα ειναι το τριτο στοπερ της εθνικης πισω απο τους παπασταθοπουλο παπαδοπουλο που ειναι τοπ κλασης παικτες και οποτε εχει παιξει ηταν απο τους διακριθεντες ενω στην ιταλια επαιζε σε μια μεσαια ομαδα οπου τα πηγε αρκετα καλα ολα αυτα τα χρονια.
οσο για τον σπαντασιο αν και δεν τον εχω δει προσωπικά εχω μιλησει με φιλο που ειναι οπαδος της στεαουα οχι της ραπιντ και μου ειπε οτι ηταν το καλυτερο χαφ της ρουμανιας, και αν νομιζετε οτι ομαδες οπως η στεαουα , η ραπιντ και η κλουζ τα τελευταια χρονια ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο τον ΠΑΟΚ μαλλον δεν τις εχετε δει ποτε να αγωνίζονται
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011 - παγωτό τζάμπα

Δημοσίευση από stavrospgr »

Θα γίνει του Σπαντάσιο παγωτατζή, βάλε μπρος τα ψυγεία... :D
Απλά μετά τις διάφορες παπάρες που φάγαμε έως τώρα η διοίκηση θέλει να είναι σίγουρη ότι ο τύπος είναι νόμιμο
να παίξει... Φαντάζεσαι να κερδίσεις π.χ. γαύρο και να σου ακυρώσει μετά το παιχνίδι για παράνομη συμμετοχή του Βραζιλιάνου; Λογικά άν απαντήσουν βράδυ οι Βραζιλιάνοι, το πρωί θα έχουμε το ΟΚ.
Ιμσαλά που λένε και οι φίλοι μου οι Λίβυοι...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Προφανώς και δεν το θέλει κανείς αυτό.
Άβαταρ μέλους
Johnny-Patra

Δημοσίευση από Johnny-Patra »

Ο Σαμπανί Νοντά που έπαιζε πέρσι???
Διάβασα πως τον θέλει ο Πας!
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

MANIAKOS έγραψε:συμμετοχες και γκολ λες>?
Ναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”