Special 4 έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Παίδες, ότι και να βγαίνει από τα ρεπορτάζ σχετικά με το αν η Μπενφίκα θέλει να απαλλαγεί από τον Μεϊτέ, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ακόμα 2 (όχι 1) χρόνια ακόμα συμβόλαιο, με αποδοχές 1.8 χαρτιά τον χρόνο.
Μην αναφέρετε λοιπόν ως επιχείρημα το "όσο δεν υπογράφει αλλού". Στα φρύδια του το να υπογράψει αλλού αφού έχει σίγουρα 3.6 για 2 χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα.
Αν τον ένοιαζε να παίξει μπάλα, θα είχε έρθει εδώ και καιρό ή έστω θα πήγαινε κάπου να παίξει. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες να χαμε να λέγαμε.
Ντεμέκ λόγοι που θα βγουν στην επιφάνεια μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, προσωπικά προβλήματα και σε λίγο θα εμφανιστεί και κανένας δράκος.
Το μαρούλι είναι το μόνο που μετράει στη περίπτωση του. Αν του δίναμε το 1.8 που θέλει, θα είχε έρθει από τον Ιούνιο, όχι να το συζητάμε ακόμα 27 Αυγούστου.
Επίσης τώρα και να έρθει, θα έχει μία τεράστια σκιά πάνω από το κεφάλι του. Με τη πρώτη μαλακία θα πέσουν όλοι να τον φάνε, να τον βγάλουν τουρίστα που δεν θέλει να κάνει προετοιμασίες, να τον βγάλουν φιλοχρήματο κλπ.
Αν έρθει, πράγμα που προσωπικά το αποκλείω, θα πρέπει να πάνε όλα εξαιρετικά καλά για να μην δημιουργηθεί νέο πρόβλημα με τη πάρτη του.
Κατσε λιγο αγαπητε Blackgr
Δεν ειχε γραψει ο GINOLA πριν μερες, οχι πολλές, οτι ο Μεϊτε εχει στειλει συμβόλαιο/συμφωνητικο με την υπογραφη του?
Γιατι μας λες σημερα, οτι δηθεν ο Μεϊτε δεν θελει να ερθει κ αν ηθελε θα ήταν εδω ?
Μηπως ο ΠΑΟΚ δεν τον θέλει πλέον (άσχετα τι θελει ο Λουτσεσκου) ή θελει κάποιον άλλο?
Το αντιλαμβανομαι, οτι γραφεται ένας ορυμαγδος απο ασχετα ποστ κ η πληροφορια χανεται, αλλα οκ, καποια σημαντικα ποστ, απο συγκεκριμενους λογαριασμους π φαινεται να μεταφερουν ακριβείς πληροφοριες, τα θυμαμαι αρκετα καλα πιστευω
Ο Ginola γράφει την άποψη του με βάση την ενημέρωση που έχει και εγώ γράφω την άποψη μου με βάση τη δικιά μου ενημέρωση.
Όταν πριν από 10-15 μέρες, ήταν να έρθει και τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη, νομίζω Παρασκευή βράδυ ήταν, τότε προφανώς η απόφαση ήταν δικιά του.
Το ίδιο ακριβώς έγινε και νωρίτερα, όταν μας έστειλε να μιλήσουμε με την Μπενφίκα και μετά δεν σήκωνε τα τηλέφωνα.
Δύο άκυρα φάγαμε από αυτόν τον τύπο για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί.
Τώρα ναι μετά από τόση ιστορία, μπορεί (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει εγώ προσωπικά από πουθενά) να παρακαλάει και να μην θέλουμε εμείς πλέον. Αυτό βέβαια είναι άλλο θέμα.
Εγώ βέβαια αναφέρομαι στην αρχή της ιστορίας και όχι στο τι ακολούθησε.
Αν του δίναμε από την αρχή ότι ζητούσε, που πρόσεξε δεν λέω αν ήταν σωστό ή λάθος, λέω απλά τι έγινε, τότε πραγματικά πιστεύω πως θα είχε έρθει.
Δεν τα δώσαμε, κάναμε μία πρόταση που θεωρούσαμε εμείς σωστή και φτάσαμε στο σήμερα να μιλάμε ακόμα για τον Μεϊτέ, χωρίς να έχουμε πάρει χαφ.
Δεν μπορώ να ξέρω ποιος βγήκε κερδισμένος από όλη αυτή την αηδία, ο ΠΑΟΚ πάντως δύσκολα το κόβω να κέρδισε κάτι που σπατάλησε τόσο χρόνο με το να ασχολείται με τον Μεϊτέ.