Απλά ρε γιωργο καλυτερε περσι θυμαμαι ματς και ευρωπαικα που οργωνε ολο το πλάτος του γηπεδου.
Φετος είναι λες κι έχει φαει 4 πιτογυρα πριν το ματς. Μπορει να φταιει και η απουσια βεβαια.
Μακάρι να αναστηθει κι ας πάει το καλοκαίρι στο καλό.
2. Mohamed Mady Camara
-
black death
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Το καλλιστος είναι πιο κλασικό.
Αλλα και το καλυτερος στα νεα ελληνικα τουλαχιστον εχει διπλη έννοια.
Μπορει να πεις καλυτερος απο τον ταδε και ο καλυτερος του κοσμου.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πάντως έχει παράδοση με Ατρομητο κ κάτι γκολ στις καθυστερήσεις, οπότε θα παίξει είτε ως βασικος είτε ως αλλαγή.....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- DamoN
- Σουριναμέζος
@marsantos διαβάζοντας τα σχόλια σου, νομίζω ότι στο μοίρασμα του χρόνου ήταν σημαντικό ο Μαντί να πάρει χρόνο χθες ώστε να βγει σωστά το rotation. Είναι προφανές ότι με τον γαύρο (αλλά και την χάρτινη) να μην γκελάρουν σχεδόν πουθενά, δεν υπάρχουν περιθώρια για την οποιαδήποτε απώλεια στο πρωτάθλημα, οι παίκτες που πρέπει να βρουν χρόνο για να μπορούν να μπουν στο rotation πρέπει να τον πάρουν σε Ευρώπη και κύπελλο.
Μέχρι να φύγει το 2025 ο χρόνος στα χαφ θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μοιραστεί έτσι. Περιμενώ να δω αν το ίδιο σχεδιάζει και ο Ραζβάν

Μέχρι να φύγει το 2025 ο χρόνος στα χαφ θα πρέπει κατά την γνώμη μου να μοιραστεί έτσι. Περιμενώ να δω αν το ίδιο σχεδιάζει και ο Ραζβάν

- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- DamoN
-
George Best4
Τα κοντρόλ του πάντα ήταν ρε παιδιά για τοπικό.black death έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 17:02 Απλά ρε γιωργο καλυτερε περσι θυμαμαι ματς και ευρωπαικα που οργωνε ολο το πλάτος του γηπεδου.
Φετος είναι λες κι έχει φαει 4 πιτογυρα πριν το ματς. Μπορει να φταιει και η απουσια βεβαια.
Μακάρι να αναστηθει κι ας πάει το καλοκαίρι στο καλό.
Και μέχρι να κατεβάσει την μπάλα και να δώσει την μπάλα καληνύχτα.
Νομίζω όλοι παραπλανήθηκαν που σκόραρε.
Που όποιος παίζει στο 8 με Λουτσεκσου σκοράρει.
Εγώ θυμάμαι πέρυσι ότι με Καμαρά είχαμε τρομερό πρόβλημα στο κέντρο. Ουσιαστικά ο Μεϊτε επέστρεψε και βγήκε εκτός ο Καμαρά και η ομάδα ανέβηκε πάλι επίπεδο.
Το ότι τρέχει δε διαφωνεί κανείς.Το που τρέχει που βρίσκεται είναι το θέμα. Γιατί εμένα πάντα αυτός ο παιχτης μου αφήνει την ιδέα ότι τρέχει παντού και δεν είναι πουθενά.
Γιατί πέρυσι χάθηκε το γρηγορο παιχνίδι αντεπιθέσεων της ομάδας? Επειδή το βασικό σου χαφ θέλει 7 δευτερόλεπτα μέχρι να κατεβάσει την μπάλα.
Το ίδιο παρατηρείται και φέτος οπότε παίζει.