19. Jonathan "Jonny" Castro Otto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Daskalos_4

Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

marsantos έγραψε:Χθες στους 24 αναφέρθηκε πως Παρασκευή βράδυ υπήρχε ενημέρωση οτι ο Όττο δε θα ήταν αποστολή ενόψει του αγώνα με την άεκ γιατί δεν ήθελε να παίξει προκειμένου να μην πιάσει το όριο συμμετοχών που του ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιο.
Όταν γράφουμε εδώ και καιρό ότι ως τώρα δεν υπάρχει γκρουπ ομάδας που να κοιτάζουν όλοι προς μία κατεύθυνση (κάτι που το είπε και ο προπονητής σε πρόσφατη ευρωπαϊκή συνέντευξη) η περίπτωση του Όττο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης.
Ένας από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας 2 μέρες πριν από ένα σημαντικότατο αγώνα δεν είχε το νου του καν να παίξει. Και έπρεπε να μιλήσει απ' ευθείας με τον Σαββίδη για να πειστεί.
Πριν φτάσουμε λοιπόν να κρίνουμε τον προπονητή ας έχουμε στο νου μας ότι υπάρχουν ένα κάρο πράγματα πριν να μπει η ομάδα να παίξει.
Με πόσο καθαρό μυαλό θα παίζει άραγε ο Όττο από εδώ και πέρα.
Για τον Μπράντον, τα είπε ο προπονητής ότι είναι μπερδεμένος.
Ο Τάισον αν έχει πάρει απόφαση πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο πόσο θα πιέζει τον εαυτό του
Ο Κωνσταντέλιας, τι θα σκέφτεται άραγε αν έχει διάθεση να φύγει το καλοκαίρι;
Ο Κοτάρσκι δε θυμίζει λίγο τον περυσινό Μπρινιόλι όταν ήταν μπερδεμένος για το που θα συνεχίσει; Αν έχει πάρει απόφαση να φύγει;
Και όλα αυτά πόσο μεγεθύνθηκαν από το πάρκινγκ;
Προσέξτε, ερωτήματα θέτω. Δε λέω πως όλα αυτά συμβαίνουν με βεβαιότητα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα όμως ξέρουμε για Μπράντον και για Όττο πλέον.
Γι'α αυτό λέμε πως πρωταρχικός στόχος είναι γίνει η ομάδα ξανά γκρουπ. Να καθοριστεί ποιοι μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν.
Πως μου το έγραψε χθες ο Καρπουζάς στο τόπικ του προπονητή.. " δεν θα ειναι το ιδιο αν η ... ανταποκριση ...των παικτων ειναι μικροτερη του 70% του συνολου...εδω ειναι καθαρα πρωτα ευθυνη των ιδιων των παικτω και μετα του προπονητη...".
Καλημέρα φιλε Marsantos.

Αν και νομίζω πως πιανω (αλλα και συμφωνω με) το γενικοτερο πνευμα των γραφομενων σου, που νομιζω πως είναι το ζητημα της συμπνοιας και του κοινου οριζοντα μεταξυ των παιχτων, και τα πολυδιάστατα προβληματα που καλείται να διαχειριστεί ενας προπονητής, εντουτοις αναρωτιεμαι το εξης: Αφου ο Ρασβαν γνωριζε πως το μυαλό του Οττο βρισκοταν αλλου, γιατι τον επελεξε στην αρχικη ενδεκαδα; Δεν ειναι υπεύθυνος ο προπονητης που επελεξε εναν ποδοσφαιριστη που το μυαλό του ταξιδευει σε αλλες πολιτειες, παραμονες ενος τοσο σημαντικου αγωνα;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

San4 έγραψε:Marsante καλοί οι προβληματισμοί αλλά καλό είναι να μην γινόμαστε και ισοπεδωτικοί. Ο κοταρσκι δεν έχει καμία σχέση με τον μπρινιολι. Η ομάδα είναι χάλια, αλλά χάνεται το μέτρο. Ακούμε για υπέρβαρο Μειτε χωρίς στοιχεία, ακούμε για ντεφορμέ ντελια, που έχει τα καλύτερα νούμερα και εικόνα της καριέρας του σε ροή αγώνα , μην ακούμε τώρα και ότι ο κοταρσκι είναι μπερδεμένος. Ακόμα και αυτό που ακούμε ότι ο Τάισον είναι κακός λόγω ηλικίας φέτος, δεν ξέρω αν είναι βάσιμο, γιατί δεν διακρίνω έλλειμμα ενέργειας και αθλητικότητά. Η ομάδα δεν έχει άξονα (ηγέτη στοπερ, ηγέτη χαφ , σέντερ φορ) + το έλλειμα βάθους σε άλλες θέσεις που αναδεικνύεται από το πέμπτη κυριακή + λάθη λουτσεσκου στην διαχείριση. Αν κατέβουμε εγώ κι εσύ χαφ στο επάνω ματς ο ΠΑΟΚ θα φάει 10 γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κοταρσκι ή ο ντελιας είναι κακοί.
San4 καλημέρα.
Για τον Κοτάρσκι είπα θυμίζει Μπρινιόλι (όντως το ακυρωμένο που τρώει στην Ισπανία θύμισε αυτό του Μπριιόλι στο Χαριλάου). Προφανώς δεν έπεσε στο επίπεδο του Μπρινιόλι που έφτασε να χαρακτηρίζεται από τους βάζελους ως Πιανόλι.. Απλά έχουν πέσει μαζεμένες οι ασταθείς αντιδράσεις του τόσο κάτω από την εστία όσο και με τη μπάλα στα πόδια. Γι' αυτό θέτω ερώτημα με το τι άλλο μπορεί να τους απασχολεί.
Αν δλδ για παράδειγμα τώρα που μιλάμε ο Ντέλιας ή ο Κότα κάνουν καθημερινά συζητήσεις επί συζητήσεων για πιθανή μεταγραφή, αυτό δε θα τους επηρεάζει; Δεν λέω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει σίγουρα. Όμως μπορεί και να συμβαίνει.
Για παράδειγμα δε βλέπουμε τον Αντρίγια πως παίζει. Είναι ο μόνος που είναι έτοιμος να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Ο μόνος που βγάζει σφιγμό. Δε βλέπω από όλους την ίδια στοχοπροσήλωση. Πρόσεξε, τα όσα λέω δεν είναι για να κατηγορήσω τους παίκτες.
Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες του πλανήτη. Όμως όταν συμβαίνουν μαζεμένα σε ένα γκρουπ τότε μοιραία θα υπάρχει και αγωνιστικό αποτύπωμα.
Για Μεϊτέ, Τάισον δε μίλησα καθόλου όσον αφορά το αθλητικό τους κομμάτι.
Εγώ ανέφερα κάποιους παίκτες θέτοντας ερωτήματα για το τι μπορεί να τους απασχολεί προσθέτοντας μια ακόμα παράμετρο στο τι ακόμα μπορούμε να λάβουμε υπόψιν ερευνώντας το τι συμβαίνει. Αναρωτήθηκα λοιπόν κάποιοι παίκτες πόσο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι είναι. Δε νιώθω πως όλοι αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό. Και αυτό που νιώθω και το εξέφρασα γραπτώς πριν κανένα μήνα, το επιβεβαίωσε ο προπονητής στη συνέντευξη μετά την Σλάβια.
Για τα Πέμπτη - Κυριακή έχουν γραφτεί με λεπτομέρεια αρκετά πράγματα με στοιχεία στο τόπικ του πρωταθλήματος.
Αυτό είναι ένα case study για όλον τον οργανισμό. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να μειωθεί η επίδραση των αγώνων της Πέμπτης σε αυτούς που ακολουθούν.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Φέτος όλοι είναι μπερδεμένοι :mrgreen:

μόνοι με την εστία την στέλνουν στα χέρια του τερματοφύλακα ή στα πουλιά.

Τα χαφ πασάρουν στους αντιπάλους.

Το τέρμα επίσης.

Ο λουτσέκσου επιμένει στους ίδιους και τους ίδιους.

Τελικά για ξεμάτιασμα είμαστε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

εγω προσωπικα αν ισχυουν ολα αυτα θεωρω οτι η παε πρεπει να του ανανεωσει το συμβολαιο με βαση τη ρητρα και αν φερει προταση ας παει στο καλο. αλλα για εναν αθλητη που τον επανεφερες στα πραγματα μου ειναι αδιανοητο να τον αφησεις ετσι απλα να φυγει γιατι το ζητησε

πραγματικα καποια πραγματα δεν τα χωραει το κεφαλι μου. τι μνμα στελνεις στους υπολοιπους? ειδικα μετα το σηριαλ Μειτε ?
τι να πω

ιδανικα θα ηθελα αυτος ο παιχτης να πειστε να κλεισει την καριερα του εδω, αλλα αν θελει τοσο πολυ να φυγει, ας φερει προταση και ας παει στο καλο
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Daskalos_4 έγραψε: ...
Καλημέρα φιλε Marsantos.

Αν και νομίζω πως πιανω (αλλα και συμφωνω με) το γενικοτερο πνευμα των γραφομενων σου, που νομιζω πως είναι το ζητημα της συμπνοιας και του κοινου οριζοντα μεταξυ των παιχτων, και τα πολυδιάστατα προβληματα που καλείται να διαχειριστεί ενας προπονητής, εντουτοις αναρωτιεμαι το εξης: Αφου ο Ρασβαν γνωριζε πως το μυαλό του Οττο βρισκοταν αλλου, γιατι τον επελεξε στην αρχικη ενδεκαδα; Δεν ειναι υπεύθυνος ο προπονητης που επελεξε εναν ποδοσφαιριστη που το μυαλό του ταξιδευει σε αλλες πολιτειες, παραμονες ενος τοσο σημαντικου αγωνα;
Εύλογη η απορία σου. Με το που είδα την ενδεκάδα απόρησα που δεν είδα Σάστρε, Όττο και το σχολίασα κατευθείαν.
Με το που άκουσα χθες την ιστορία για Όττο απόρησα γενικά που ο Σάστρε δεν πήρε τη θέση ενός εκ των 2. Ποιος θα ήταν στα αριστερά δεν ξέρω.
Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω απάντηση και θεωρώ πως ήταν άστοχη η επιλογή της μη χρήσης του Σάστρε.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Σιγά τον παίκτη. Ελπιζω να μην κάνουν υπέρβαση οικονομικά και μετά μένουμε με έναν ακόμα lackluster 1M + παίκτη

Sent from my iPhone using Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έτσι είπαν και οι ειδήμονες στον Λουτσέσκου, "σιγά τον Μεϊτέ, θα σου φέρουμε καλύτερο".
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ίδια κατηγορία παίκτη εφοσων αυτό θέλεις να πιστέψεις

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εφόσον δεν υπάρχει διάθεση παραμονής, στο καλό να πάει ο άνθρωπος. Φέτος ως τώρα σε γενικές γραμμές έχουμε δει τον κανονικό Ότο. Αξιόπιστη λύση 8,5 στις 10 φορές. Από τη στιγμή που δε γίνεται ψυχή και σώματι να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το πολυκουράζουμε. Χρειαζόμαστε εν όψει της νέας σεζόν δίδυμο πλάγιων μπακ επιπέδου Βιεϊρίνια - Μάτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν συγκρίνεται η προσφορά παικτών όπως του Meite, του Kotarski, του Κουλιε, του Ντέλια, του Αντρίγια, ή του Baba με αυτήν του Όττο. Καλός παίκτης, αλλά όχι το κάτι παραπάνω.
Δεν ξέρω κατά πόσο ο Φίλωνας (2005) μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης (για την πρώτη ομάδα), αλλιώς αρχίστε να δουλεύετε τον Κούπενο (2006), που με είχε εντυπωσιάσει με την Κ17.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο ο Φίλωνας (2005) μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης (για την πρώτη ομάδα), αλλιώς αρχίστε να δουλεύετε τον Κούπενο (2006), που με είχε εντυπωσιάσει με την Κ17.
Τους δουλεύουν ήδη, για μεταγραφή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω να έχει συμφωνηθεί +1 στο συμβόλαιο και να μην τηρείται έτσι απλά απο πλευράς παίχτη. Άμα θέλει να φύγει, ας φύγει. Ευχαρίστως. Αλλά να τηρηθεί η συμφωνία για το +1 χρόνο και ας φέρει πρόταση. Γιατί πάντα είμαστε τόσο ελαστικοί; Τον πήραμε, τον υπομείναμε πέρυσι μέχρι να επανέλθει φέτος, τον αναστήσαμε και θέλει έτσι απλά να μην τηρηθεί αυτό που ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΊ; Δεν είμαστε λίγο οι μ@λ@κες της υπόθεσης; Αν κάνω λάθος ότι έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο που υπέγραψε το +1, διορθώστε με και ανακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν συγκρίνεται η προσφορά παικτών όπως του Meite, του Kotarski, του Κουλιε, του Ντέλια, του Αντρίγια, ή του Baba με αυτήν του Όττο. Καλός παίκτης, αλλά όχι το κάτι παραπάνω.
Δεν ξέρω κατά πόσο ο Φίλωνας (2005) μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης (για την πρώτη ομάδα), αλλιώς αρχίστε να δουλεύετε τον Κούπενο (2006), που με είχε εντυπωσιάσει με την Κ17.
Από την στιγμή που δεν υπάρχει προώθηση ταλέντων στον βαθμό που θα έπρεπε και δεν υπάρχει επίσης σύνδεση του ΠΑΟΚ με την μεγάλη ομάδα, θα υπάρχουν πολλά ερωτήματα.
Ο Φίλων πάντως μαζί με τον Κωττά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β που έχω δει, δείχνουν έτοιμοι ποδοσφαιρικά, να πάρουν κάποιες συμμετοχές. Οπως και ο Ουρτάδο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κωττας,Μπαταουλας κ Μυθου,ειναι αυτη την στιγμη τα επομενα τοπ ταλεντα του ΠΑΟΚ.Ο ΦΙλων οσο κ αν μου αρεσει,δεν νομιζω σωματικα να αντεχει το επιπεδο της Α ομαδας,βγαζει συχνα μικροτραυματισμους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Off-topic, αλλά μην ξεχνάτε τον Γκούμα. Λόγω τραυματισμού έλλειψε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β, αλλά τώρα που ξαναμπήκε η ομάδα πατάει καλύτερα. Στη θέση του Ντέλια παίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”