Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εκει την άνοιξη θα έχουμε την Ευρώπη και πλευοφς. Χαλαρά χωράει ο Μαξ και ο μπακαρος και ίσως και ο Σεντερφορ. Στο πνεύμα που είπε ο Λουτσε χτες. Αμα έρθει κάποιος να είναι πραγματικά ποιοτικός.
- loukas karadimos
εγω παντως τον μαρκος αντονιο στο φιφα τον βαζω δεκαρι και σπερνει
σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ
ΛΟΥΤΣΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
σε καθε παιχνιδι βαζει γκολ
ΛΟΥΤΣΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
-
makispaspartou
Έως τώρα οι μεταγραφές που κάνουν τη διαφορά είναι οι Μπάμπα , Οζντόεβ , Νετσπόντοβ (η σειρά είναι χρονική) κατά πρώτο λόγο και οι Μέιτε , Κετζιόρα κατά δεύτερο λόγο. Οι Σαμάτα και Εκόνγκ προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να δικαιολογήσουν τις προσδοκίες. Αναμένεται η ένταξη του Μάρκος Αντόνιο που μάλλον σαν χειμερινή μεταγραφή πρέπει να λογίζεται πλέον.
Από τους παίκτες που ήταν και την προηγούμενη σεζόν Μουργκ, Μπράντον Τόμας κάνουν εξαιρετική σεζόν και είναι στα συν του Λουτσέσκου, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης και Σάστρε παρουσιάζονται βελτιωμένοι, Κοτάρσκι σταθερός, Σβαμπα και Τσιγγάρας τίμιοι ενώ και ο Βιειρίνια είναι βελτιωμένος. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους απόλυτους πρωταγωνιστές έως τώρα της σεζόν , Ζίβκοβιτς και Τάισον που είναι οι MVP μέχρι τώρα. Αναμένεται επίσης με μεγάλες προσδοκίες η αξιοποίηση του Τζίμα.
Ειλικρινά μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν μόνο με παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Τέτοιοι υπάρχουν και πιθανώς έχουν λοκαριστεί και από προηγούμενες σεζόν. π.χ. Μαξίμοβιτς. Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες ποιοτικών παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, π.χ. Οκτάβιαν Ποπέσκου, Τζόσουα Μπρένετ, Γιαννούλης κτλ.. Υπάρχουν και παίκτες που κατά καιρούς έχουν γραφτεί και σίγουρα θα χωρούσαν, π.χ. Βιτάο , Τσαλόφ.
Αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου είναι κάθε παίκτης που είναι να έρθει σε οποιαδήποτε γραμμή πρέπει να είναι επιπέδου Μπάμπα, Οζντόεβ και Ντεσπόντοβ σε προσφορά. Ενδεικτικά:
Θες δεξί μπακ?? Φέρε κάτι σαν Τζόσουα Μπρένετ
Θες κεντρικό αμυντικό δεξιοπόδαρο?? Φέρε κάτι σαν Βιτάο
Θες μέσο? Φέρε κάτι σαν Μαξίμοβιτς
Θες ετρέμ? Φέρε κάτι σαν Κομάν , Ποπέσκου , Τζόλη , Καρασκάλ
Θες φορ? Φέρε κάτι σαν Τσαλόφ.
Αλλιώς μη φέρνεις κανέναν. Αγόρασε από τώρα Μάρκος Αντόνιο και ίσως Μέιτε και όλα καλά.
Από τους παίκτες που ήταν και την προηγούμενη σεζόν Μουργκ, Μπράντον Τόμας κάνουν εξαιρετική σεζόν και είναι στα συν του Λουτσέσκου, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης και Σάστρε παρουσιάζονται βελτιωμένοι, Κοτάρσκι σταθερός, Σβαμπα και Τσιγγάρας τίμιοι ενώ και ο Βιειρίνια είναι βελτιωμένος. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους απόλυτους πρωταγωνιστές έως τώρα της σεζόν , Ζίβκοβιτς και Τάισον που είναι οι MVP μέχρι τώρα. Αναμένεται επίσης με μεγάλες προσδοκίες η αξιοποίηση του Τζίμα.
Ειλικρινά μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν μόνο με παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Τέτοιοι υπάρχουν και πιθανώς έχουν λοκαριστεί και από προηγούμενες σεζόν. π.χ. Μαξίμοβιτς. Υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες ποιοτικών παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι, π.χ. Οκτάβιαν Ποπέσκου, Τζόσουα Μπρένετ, Γιαννούλης κτλ.. Υπάρχουν και παίκτες που κατά καιρούς έχουν γραφτεί και σίγουρα θα χωρούσαν, π.χ. Βιτάο , Τσαλόφ.
Αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου είναι κάθε παίκτης που είναι να έρθει σε οποιαδήποτε γραμμή πρέπει να είναι επιπέδου Μπάμπα, Οζντόεβ και Ντεσπόντοβ σε προσφορά. Ενδεικτικά:
Θες δεξί μπακ?? Φέρε κάτι σαν Τζόσουα Μπρένετ
Θες κεντρικό αμυντικό δεξιοπόδαρο?? Φέρε κάτι σαν Βιτάο
Θες μέσο? Φέρε κάτι σαν Μαξίμοβιτς
Θες ετρέμ? Φέρε κάτι σαν Κομάν , Ποπέσκου , Τζόλη , Καρασκάλ
Θες φορ? Φέρε κάτι σαν Τσαλόφ.
Αλλιώς μη φέρνεις κανέναν. Αγόρασε από τώρα Μάρκος Αντόνιο και ίσως Μέιτε και όλα καλά.
Η ομάδα μας πετάει και αν ήταν μόνο για φέτος, ίσως να μην χρειάζονταν καθόλου μεταγραφές. Μαξίμοβιτς και δεξί μπακ θα είναι 2 καλές μεταγραφές κυρίως για τουχρόνου, μιας που ο Αντελίνο σταμαστά το ποδόσφαιρο, και στα χαφ έχουμε 2 δανεικούς, αλλά και το Ζβαμπ, που δεν ξέρουμε αν ανανεώσει. Ο Μεϊτέ άρχισε να ανεβαίνει και αν βγάζει στα παιχνίδια του τη μαχητικότητα που είδα με τον ΌΦΗ, δε βλέπω η ομάδα να έχει ανάγκη από χαφ για αυτή τη σεζόν.
Η βελτίωση που επέφερε η δουλειά του Λουτσέσκου και του τιμ, μας κάνει να μη ζητάμε μεταγραφές! Φέτος μόνο συγκίνηση και ανυπομονυσία για το επόμενο ματς νιώθω. Πολύ κρίμα που μας τιμώρησε η κυβέρνηση λόγω γαύρου. Αυτός που βλάπτεται είναι μόνο ο ΠΑΟΚ
Η βελτίωση που επέφερε η δουλειά του Λουτσέσκου και του τιμ, μας κάνει να μη ζητάμε μεταγραφές! Φέτος μόνο συγκίνηση και ανυπομονυσία για το επόμενο ματς νιώθω. Πολύ κρίμα που μας τιμώρησε η κυβέρνηση λόγω γαύρου. Αυτός που βλάπτεται είναι μόνο ο ΠΑΟΚ
Για να τους πάρεις αυτούς πρέπει να δώσει κοντά στα 12 μύρια. Άντε να σου κάνουν σκόντο 2-3 μύρια.makispaspartou έγραψε:Αλλιώς μη φέρνεις κανέναν. Αγόρασε από τώρα Μάρκος Αντόνιο και ίσως Μέιτε και όλα καλά.
Για να τους κρατήσεις λοιπόν ή πρέπει να κάνεις μια γενναία πώληση ή να πάρεις πρωτάθλημα και -υπό προϋποθέσεις -να μπεις στους ομίλους του Τσου Λου.
- AlxNeapoli1
Ο Μαξιμοβιτς θεωρω πως ειναι η σημαντικοτερη μεταγραφη σε βαθος χρονου. Το καλοκαιρι δεν ξερουμε πως θα καταληγουν οι περιπτωσεις Μειτε και Μαρκος οποτε ειναι σιγουρο πως θα χρειαστουμε χαφ.
-
papwolf
Νομίζω ότι η χθεσινή εμφάνιση του Σβάμπ καταδεικνύει περίτρανα την ανάγκη απόκτησης, τώρα τον Ιανουάριο, ενός χαφ επιπέδου, όπως λόγου χάρη ο Μαξίμοβιτς.
Στη πραγματικότητα έχουμε τρία ετοιμοπόλεμα χαφ (Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας), ένα χαφ 33 στα 34 με πτωτική πορεία και πολλά λάθη (Σβάμπ), ένα χαφ που τώρα άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής και δε ξέρουμε πόσο θα αντέξει και τι θα προσφέρει (Μάρκος Αντώνιος) κι ένα χαφ που προφανώς δεν υπολογίζεται (Φελίπε Σοάρες).
Ουσιαστικά έχουμε 3 χαφ κι ένα ερωτηματικό για 3 διοργανώσεις. Και το χειρότερο απ' όλα από τα 5 προαναφερόμενα χαφ, μαζί μας το καλοκαίρι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μόνο τα 2.
Κατ'εμε πιο επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα ποιοτικού χαφ, από την απόκτηση δεξιού μπακ που μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω με την οπισθοχώρηση σε κάποιους αγώνες του Αντρίγια.
Στη πραγματικότητα έχουμε τρία ετοιμοπόλεμα χαφ (Οζντόεφ, Μεϊτέ, Τσιγγάρας), ένα χαφ 33 στα 34 με πτωτική πορεία και πολλά λάθη (Σβάμπ), ένα χαφ που τώρα άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής και δε ξέρουμε πόσο θα αντέξει και τι θα προσφέρει (Μάρκος Αντώνιος) κι ένα χαφ που προφανώς δεν υπολογίζεται (Φελίπε Σοάρες).
Ουσιαστικά έχουμε 3 χαφ κι ένα ερωτηματικό για 3 διοργανώσεις. Και το χειρότερο απ' όλα από τα 5 προαναφερόμενα χαφ, μαζί μας το καλοκαίρι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μόνο τα 2.
Κατ'εμε πιο επιτακτική είναι η ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα ποιοτικού χαφ, από την απόκτηση δεξιού μπακ που μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω με την οπισθοχώρηση σε κάποιους αγώνες του Αντρίγια.
Τσακάλια μου εγώ θεωρώ πως θα κρατήσουμε τον Μειτε.
Σίγουρα 4 όχι , αλλά με συζήτηση ίσως το πάμε 2.5-3 που τα αξίζει .
Ο Μάρκος Αντονιο είναι ακριβός και δεν νομίζω πως τα αξίζει (εκτός αν σε κουβαλήσει μέχρι τελικό και Νταμπλ ), στην τελική ποτε έχουμε δώσει τόσα λεφτά.
Τέλος η ομάδα θέλει σίγουρα τον Μαξι , δεξι μπακ και έναν εξτρέμ .
Το Σέντερ μπακ είναι ερωτηματικό γιατί δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε Κεντζιορα που είναι δανεικός .
Σίγουρα 4 όχι , αλλά με συζήτηση ίσως το πάμε 2.5-3 που τα αξίζει .
Ο Μάρκος Αντονιο είναι ακριβός και δεν νομίζω πως τα αξίζει (εκτός αν σε κουβαλήσει μέχρι τελικό και Νταμπλ ), στην τελική ποτε έχουμε δώσει τόσα λεφτά.
Τέλος η ομάδα θέλει σίγουρα τον Μαξι , δεξι μπακ και έναν εξτρέμ .
Το Σέντερ μπακ είναι ερωτηματικό γιατί δεν ξέρουμε αν θα κρατήσουμε Κεντζιορα που είναι δανεικός .
-
makispaspartou
Για μένα ο Μαρκος Αντονιο πρέπει να παραμείνει. Τα 6 εκ είναι κλεψιά για τέτοιον παίκτη και εδώ είμαστε μακάρι να είναι γέρος να το αποδείξει και στο τέλος θα παρακαλάμε όλοι να μείνει. Για Μειτε τα τέσσερα λέτε είναι πολλά αλλά αν πάρεις Μαξίμοβιτς δε θα καίγεσαι όποτε με κάτι λιγότερο ίσως και να στον δίνει η Μπενφικα. Συνεπώς είναι 6 εκ για Μαρκος Αντονιο , ελεύθερο τον Μαξίμοβιτς και έχεις κέντρο να φυσάει για πολλά χρόνια!
Έχουμε μακράν την πιο ποιοτική και γεμάτη μεσαία γραμμή του πρωταθλήματος και εσύ λες 3 χαφ.papwolf έγραψε:Νομίζω ότι η χθεσινή εμφάνιση του Σβάμπ καταδεικνύει περίτρανα την ανάγκη απόκτησης, τώρα τον Ιανουάριο, ενός χαφ επιπέδου, όπως λόγου χάρη ο Μαξίμοβιτς.
Δηλαδή αντί να δούμε τι θα κάνει ο Μάρκος Αντόνιο που είναι ήδη στην ομάδα να πάμε να πάρουμε έναν άλλο που επίσης θα πρέπει να περιμένουμε για να δουμε τι θα κάνει.
Τον Σβάμπ δε, επειδή έκανε 1-2 μέτρια παιχνίδια και λήγει το συμβόλαιο του, τον μετράμε σαν νεκρό. Το ίδιο και τον Φελίπε Σοάρες.
Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα ρολάρει και ξέρεις ότι έχεις προπονητή που προτιμούσε τον Κάνιας και τον Σάκχωφ αντί του ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΙΡΑ για να μην χαλάει την ομοιογένεια.
Ότι να΄ναι.
-
papwolf
Δε μου αρέσει το υφάκι σου και δε θα σου απαντήσω. Αφού αυτό πιστεύεις συνέχισε να το πιστεύεις. Να μην είσαι όμως αυθαδης και προκλητικός με άλλους που βλέπουν και πιστεύουν διαφορετικά πράγματα από σένα, πολύ περισσότερο όταν τα δικαιολογούν κιόλας.
paokspren έγραψε:Έχουμε μακράν την πιο ποιοτική και γεμάτη μεσαία γραμμή του πρωταθλήματος και εσύ λες 3 χαφ.papwolf έγραψε:Νομίζω ότι η χθεσινή εμφάνιση του Σβάμπ καταδεικνύει περίτρανα την ανάγκη απόκτησης, τώρα τον Ιανουάριο, ενός χαφ επιπέδου, όπως λόγου χάρη ο Μαξίμοβιτς.
Δηλαδή αντί να δούμε τι θα κάνει ο Μάρκος Αντόνιο που είναι ήδη στην ομάδα να πάμε να πάρουμε έναν άλλο που επίσης θα πρέπει να περιμένουμε για να δουμε τι θα κάνει.
Τον Σβάμπ δε, επειδή έκανε 1-2 μέτρια παιχνίδια και λήγει το συμβόλαιο του, τον μετράμε σαν νεκρό. Το ίδιο και τον Φελίπε Σοάρες.
Κι όλα αυτά ενώ η ομάδα ρολάρει και ξέρεις ότι έχεις προπονητή που προτιμούσε τον Κάνιας και τον Σάκχωφ αντί του ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΙΡΑ για να μην χαλάει την ομοιογένεια.
Ότι να΄ναι.
Σοβαρά προσβλήθηκες? Δεν ήταν αυτός ο σκοπος μου, οπότε συγγνώμη.papwolf έγραψε:Δε μου αρέσει το υφάκι σου και δε θα σου απαντήσω. Αφού αυτό πιστεύεις συνέχισε να το πιστεύεις. Να μην είσαι όμως αυθαδης και προκλητικός με άλλους που βλέπουν και πιστεύουν διαφορετικά πράγματα από σένα, πολύ περισσότερο όταν τα δικαιολογούν κιόλας.
Αυτό δεν αλλάζει βέβαια ότι ποδοσφαιρικά, έγραψες ότι να΄ναι.
-
papwolf
ΟΚ το θέμα θεωρείται λήξαν, δεν τρέχει τίποτα ούτε υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Όλα καλά. Ο καθένας με τη γνώμη του.