70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
5 τελικες σε 639' λεπτα
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ο βασικος φορ της ομαδας να μην μπορει να φερει τον εαυτο του σε θεση εκτελεσης
οσο αισιοδοξος και να εισαι δεν σου αφηνει κανενα περιθωριο
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ο βασικος φορ της ομαδας να μην μπορει να φερει τον εαυτο του σε θεση εκτελεσης
οσο αισιοδοξος και να εισαι δεν σου αφηνει κανενα περιθωριο
Κάνει ωραία ενέργεια ο ντελιας και αντί να βγει πρώτο δοκάρι τραβιέται πίσω …
Κάνει ενέργεια και βγαίνει έξω από την περιοχή κ μετά κατασκηνώνει εκεί και κοιτάει με απάθεια …. Φορ παίζεις ρε γμτ
Να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο και κι αυτός που τον έφερε … πωωωω ρε π@/&/€)) μου που μπλέξαμε
Κάνει ενέργεια και βγαίνει έξω από την περιοχή κ μετά κατασκηνώνει εκεί και κοιτάει με απάθεια …. Φορ παίζεις ρε γμτ
Να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο και κι αυτός που τον έφερε … πωωωω ρε π@/&/€)) μου που μπλέξαμε
-
τσιριγωτης έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά; ;;
Θυμάστε το καλοκαίρι που τον έλεγα νέο Τσόλακ; ;;;
Κάποιοι κραζαν... Κάποιοι μπλε μου έκαναν παρατηρήσεις λ μου κουνουσαν το δάχτυλο..
Τώρα; ;
Τελικά είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία της ομάδας;
Kαλά κάναν και σε κράζαν. Να συγκρίνεις τον Τσόλακ με αυτόν; Στο φετινό ΠΑΟΚ με Ντέλια, Τάισον και Αντρίγια ο Τσόλακ θα είχε ήδη 4 με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Άσε που στη φάση στη λεωφόρο θα την είχε κάνει την πάσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 30 Οκτ 2023, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε σιγα σιγα να τελειωνει κ το παραμυθι οτι δεν τροφοδοτειτε.. Ο τυπος ειναι ακινδυνος ανευρος αδιαφορος.. Και το ακομα ποιο τραγικο ειναι οτι αυτον τον φορ τον κυνηγουσαμε ενα μηνα(!) και παιρνει και ενα μυριο!!! Κοπα αφρικα αργεις?
Ο τραγικός δεν είναι ο Σαματα, αλλά αυτός που επέμενε να φέρουν τον 6ο φορ της φενερ.
Με αυτον βάλτε τα όχι με τον παίχτη.
Με αυτον βάλτε τα όχι με τον παίχτη.
-
Έλα ντεMaezono Masakiyo έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά; ;;
Θυμάστε το καλοκαίρι που τον έλεγα νέο Τσόλακ; ;;;
Κάποιοι κραζαν... Κάποιοι μπλε μου έκαναν παρατηρήσεις λ μου κουνουσαν το δάχτυλο..
Τώρα; ;
Τελικά είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία της ομάδας;
Kαλά κάναν και σε κράζαν. Να συγκρίνεις τον Τσόλακ με αυτόν; Στο φετινό ΠΑΟΚ με Ντέλια, Τάισον και Αντρίγια ο Τσόλακ θα είχε ήδη 4 με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Άσε που στη φάση στη λεωφόρο θα την είχε κάνει την πάσα.
Ε δεν ηρθε ο Γκαμπιαντινι, ο Μπονατσολι επρεπε να μεινουμε χωρις φορ οπως περσι για να χαιρεται ο ΤΔ και τα τσακαλια εδω μεσα. Αλλα νταξει μειναμε και χωρις φορ και τωρα θα με πεις οποτε ας μεναμε μονο με Μπραντον (που παλι τα τσακαλια δεν θελανε).
Στις πόσες λάθος επιλογές μαθαίνει μια ομάδα;
Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να σωθεί κάτι
Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να σωθεί κάτι
Nunies το μόνο που μπορεί να σωθεί είναι δυστυχώς να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.. μέχρι τότε υπομονή.
-
-keeper- έγραψε:Κάνει ωραία ενέργεια ο ντελιας και αντί να βγει πρώτο δοκάρι τραβιέται πίσω …
Μου αρέσει που είχε γραφτεί μετα το παιχνίδι στη λεωφόρο οτι δεν έδωσε πάσα σε Μουργκ και Ντεσπόντοφ που 'εβγαιναν τετ α τετ επειδή το ένστικτο του φορ του υπαγόρευσε να τελειώσει μόνος του τη φάση.
-
Μηπως να αρχισει να παιρνει ευκαιριες ο Τζιμας; Ο Σαματα σε αυτην την ηλικια δεν προκειται να βελτιωθει.
- serafeimgr
θέλει χρόνο προσαρμογής για να εμπεδώσει το σύστημα το παιδί.. όπως όλοι
δεν είναι απλά τα πράγματα
δεν είναι απλά τα πράγματα