Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ένα λεπτό για να μην τρελαθούμε...
Ξέρεις ότι κάποια κυβέρνηση σε κάποια υποαναπτυκτη χώρα συνεργάζεται με πρόεδρο ομάδας ποδοσφαίρου, ύποπτο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, και στήνει πλεκτάνη σε άλλη ομάδα που ο πρόεδρος της δεν είναι φίλος της κυβέρνησης για να της κλέψει το πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι σε όλα τα άλλα θέματα που δεν γνωρίζεις η κυβέρνηση αυτή φέρεται τίμια και προς το συμφέρον των πολιτών της; ....
Ευτυχώς εμείς στην Ελλάδα έχουμε σταθερή κυβέρνηση που με το τρόπο που κυβερνά αυξάνει τα ποσοστά της. Αλίμονο στους πολίτες της άλλης χώρας της υποαναπτυκτης
Ξέρεις ότι κάποια κυβέρνηση σε κάποια υποαναπτυκτη χώρα συνεργάζεται με πρόεδρο ομάδας ποδοσφαίρου, ύποπτο για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, και στήνει πλεκτάνη σε άλλη ομάδα που ο πρόεδρος της δεν είναι φίλος της κυβέρνησης για να της κλέψει το πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι σε όλα τα άλλα θέματα που δεν γνωρίζεις η κυβέρνηση αυτή φέρεται τίμια και προς το συμφέρον των πολιτών της; ....
Ευτυχώς εμείς στην Ελλάδα έχουμε σταθερή κυβέρνηση που με το τρόπο που κυβερνά αυξάνει τα ποσοστά της. Αλίμονο στους πολίτες της άλλης χώρας της υποαναπτυκτης
η ανακοινωση σου λεει ποιοι ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ και σε ειπε μην ψηφισεις αυτους αλλα οτιδηποτε αλλο....τι δεν καταλαβενεις ? τι σε ενοχλει ? ψηφισε εσυ ΝΔ γιατι αυτην ψηφισες και ασε τους αλλους να ψηφισουν οποιον θελουν εκτος του σιχαματος......σε εχει ξεσκισει ο κουλης και εσυ κραζεις για την ανακοινωση που βγαλανε οι συνδεσμοι....Jules Winnfield έγραψε:Για σιγά ,ρε μάγκες, μ'αυτον τον φασισμό εδώ μέσα.
Κι εγώ Σύριζα ψήφισα αλλά όχι για τον Σαββίδη . Γιατι δουλεύω σε έναν κλάδο που ο Κούλης μας πάει να μην πω πως και για χίλιους άλλους λόγους που με κάνουν να πιστεύω πως ζούμε σε μια χούντα των 4 εξουσιων υπό τον δικτάτορα Μητσοτάκη. Το 40% όμως δε συμφωνεί μαζί μου. Πρέπει να το δεχτώ.
Δε δέχομαι όμως από την άλλη,ο Σαββίδης και ο Μάκης ο σουγιάς να κατευθύνουν την ψήφο μας. Μετά κοροϊδεύουμε όσους ρωτάνε τον πνευματικό τους για το ποιον θα ψηφίσουν.
Δηλαδή αν υποθέσουμε πως ο Σαββίδης ήταν με τον Κούλη θα έπρεπε εγώ να ψηφίσω ΝΔ και να πάω κόντρα στα πιστεύω μου και στα συμφέροντά μου; Ή ο βάζελος πρέπει να ψηφίσει Κούλη επειδή ο Αλαφούζος είναι ΝΔ; Θα μας τρελάνετε ρε; !!!
Ας μη χρωμάτιζε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ ,όπως εύστοχα είπε κάποιος. ΠΑΟΚ είμαστε,όχι ΠΑΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Καταρχάς δεν το ξεκίνησε ο Σαββίδης.
Αντί να χαίρονται που ήρθε ένας επενδυτής από έξω μάλιστα αυτοί ξέσκισαν και ειρωνεύονταν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ πολύ πριν ξαναγίνουν Κυβέρνηση.
Χέστηκε ο Ιβάν για τον Τσίπρα για να χρωματίσει τον ΠΑΟΚ αν είναι δυνατόν.
Ακόμα όμως και αν μου κατεύθυναν την ψήφο δεν θα μου πει κανείς ότι είναι γελοίο να ψηφίσω και λόγω ομάδας που είναι στο φινάλε μικρογραφία της κοινωνίας.
Δηλαδή κάποιος που επικροτεί μια Κυβέρνηση που τον έχει πηδήξει οικονομικά δεκαετίες τώρα, με σκάνδαλα το ένα πίσω απ'το άλλο, με γλοιώδης τύπους να σε ειρωνεύονται ακόμα κι αν είναι βολεμένος γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό απ'το δικό μου το κριτήριο;
Και γω χέστηκα αν είσαι βολεμένος απ'τη ΝΔ και ταΐζεις τα παιδιά σου εξαιτίας της.
Αυτή η βολή σου μπορεί να πηδάει εμένα.
Δεν με νοιάζει κύριε.
Άντε ας περιμένουμε κανένα επίδομα τώρα μήπως βγάλουμε τον μήνα αλλά μας φταίει η ανακοίνωση των συνδέσμων!!!
Αντί να χαίρονται που ήρθε ένας επενδυτής από έξω μάλιστα αυτοί ξέσκισαν και ειρωνεύονταν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ πολύ πριν ξαναγίνουν Κυβέρνηση.
Χέστηκε ο Ιβάν για τον Τσίπρα για να χρωματίσει τον ΠΑΟΚ αν είναι δυνατόν.
Ακόμα όμως και αν μου κατεύθυναν την ψήφο δεν θα μου πει κανείς ότι είναι γελοίο να ψηφίσω και λόγω ομάδας που είναι στο φινάλε μικρογραφία της κοινωνίας.
Δηλαδή κάποιος που επικροτεί μια Κυβέρνηση που τον έχει πηδήξει οικονομικά δεκαετίες τώρα, με σκάνδαλα το ένα πίσω απ'το άλλο, με γλοιώδης τύπους να σε ειρωνεύονται ακόμα κι αν είναι βολεμένος γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό απ'το δικό μου το κριτήριο;
Και γω χέστηκα αν είσαι βολεμένος απ'τη ΝΔ και ταΐζεις τα παιδιά σου εξαιτίας της.
Αυτή η βολή σου μπορεί να πηδάει εμένα.
Δεν με νοιάζει κύριε.
Άντε ας περιμένουμε κανένα επίδομα τώρα μήπως βγάλουμε τον μήνα αλλά μας φταίει η ανακοίνωση των συνδέσμων!!!
επειδη ειπωθηκαν πολλα περι εκλογων εδω μια αναλυση για την ΝΔ στην Βορεια Ελλαδα.
[youtube]bjWTO_ivAmY[/youtube]
Επεξεργάστηκε. Πάτα "επεξεργασία" να δεις πώς μπαίνουν σωστά τα videos από YouTube.
Mod Team
Εdit: Σωραιος. Αλλα για αυτο πληρωνεσαι με αγαπη
[youtube]bjWTO_ivAmY[/youtube]
Επεξεργάστηκε. Πάτα "επεξεργασία" να δεις πώς μπαίνουν σωστά τα videos από YouTube.
Mod Team
Εdit: Σωραιος. Αλλα για αυτο πληρωνεσαι με αγαπη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Τετ 24 Μάιος 2023, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει τα πληρωμένα τρολ της ΝΔ αλλά και οι χαζοί που τους ακολουθούν στο Twitter να αναπαράγουν ότι ο Σαββίδης βρίσκεται βρίσκεται πίσω από την ξαφνική άνοδο του κόμματος ΝΙΚΗ με σκοπό να αποτρέψει την αυτοδυναμία.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Εγω διαβασα φημες οτι απο πισω βρισκεται ο Μαρινακης ή ο Ρεστης. Γενικα παιζει πολυ ραδιο αρβυλα με το συγκεκριμενο κομμα. Ισως τους βολευει κιολας.
- ΑποστόληςΑ

Στο βίντεο που πόσταρε ο Psaras και δείχνει την σημερινή εκπομπή του ΟΠΕΝ, ο Καμπουράκης και οι λοιποί ήταν όλο ειρωνία για τη ΝΙΚΗ, ο δε συγγραφέας ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΟΣ την χαρακτήρισε Ιράν σε Χριστιανική έκδοση. Όλοι συμφωνούν ότι η ΝΙΚΗ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Εναντίον της επιτίθενται ακόμη και ακροδεξιά σάιτς (Pronews) ή κάπως παλαβά (makeleio).
Γενικά τους κάνει τεραστια εντύπωση στα media που δεν ψηφίζουν όλοι το ένα και μοναδικό σωστό κόμμα.
Στα ραδιόφωνα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα από ότι στην TV.
Στα ραδιόφωνα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα από ότι στην TV.
Σαφώς και έχασε η Ν.Δ. στην Βόρεια Ελλάδα. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης 1,5%, στην Β΄ 3% , απώλειες και σε Χαλκιδική, Δράμα και στην Πιερία 7%. Κάτι έκανε η ανακοίνωση των συνδέσμων αλλά πως αυτά να είναι αρκετά, όταν κέρδισε το κυβερνών κόμμα ακόμα και την Κρήτη! Μεγάλο ρόλο έπαιξε η τραγική προεκλογική εικόνα και η πολυγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μουμτζής είναι ένα αχρείο pay-roll. Δεν αξίζει να ασχολείται λεπτό κάποιος μαζί του.
Ο Μουμτζής είναι ένα αχρείο pay-roll. Δεν αξίζει να ασχολείται λεπτό κάποιος μαζί του.
-
- ToMousiTouCrespo
- ToMousiTouCrespo
Αυτάρκεια χωρίς επιτυχίες δεν υπάρχει. Αν δεν έχεις Ευρώπη και πραγματικό πρωταθλητισμό εντός συνόρων δεν θα πουλάς σε καλές τιμές ούτε θα χεις το πάνω χέρι σε διαπραγματεύσεις. Θα είσαι απλά ο ΠΑΣ Γιάννενα που πουλάει το σούπερ ταλέντο Μαυροπάνο με 1 χαρτί για να βγάλει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Αν θες να μαστε οι 4οι ενός άθλιου πρωταθλήματος και χωρίς Ευρώπη πες το. Αν δεν θες, εμφανίσου ή βάλε κάποιον άλλο να κάνει τον πρόεδρο.
- PaokPatraG4
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ αλλιώς κ επίσημα παρατημένη η ομάδα....Κ που σαι διώξε κ τον καρκίνο από τον πάγκο εάν υπάρχεις.....