Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από gergeo4 »

δε χρειαζεται να με πειράξει καποιος φιλε μου.Καλύτερα να απέχω μεταγραφικά απο εδω.Όλα καλά είναι.Μη το συνεχισουμε παραπάνω ;) :pano:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Με το ινστα τι εγινε; Μονο Τουιτερ;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

μόνο.1000 προβλήματα το ινστα.ας σταματήσουμε ομως παρακαλω γιατι ειμαστε οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημέρα. Σε περίπτωση που έρθουν οι 5 (Μπισε, Τομας, Σοτελδο, Ναρει, Νασμπεργκ) το έχετε συνειδητοποιήσει οτι ειναι 10 Ιουλίου, εχει κλείσει μάλλον το ρόστερ μας και παίζουν μόνο αποχωρήσεις;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ποιές αποχωρήσεις;
Όλοι ανανέωσαν, εκτός απο εκείνους που ήθελαν να φύγουν οι ίδιοι.
Περίμενε κάνα 2ήμερα και θα διαβάσουμε
ζαμπά reloaded
μουργκ reloaded
άσε που δεν θα με εκπληξει αν δω επιστροφή τσουμπα
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ζαμπά δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση. Κι εδώ που τα λέμε, ούτε Μουργκ. Εφόσον δεν πήγαν καν προετοιμασία χωρίς να υφίσταται θέμα ανανέωσης τύπου Μπίσε...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Έτσι αισιόδοξα πρωί πρωί...
Η ομάδα έχει αλλάξει ριζικά αλλά υπάρχει γκρίνια στο ανύπαρκτο ενδεχόμενο παραμονής Μουργκ, Τευλορ, Ζαμπα
Ότι δεν τους πήραν καν στην προετοιμασία είναι μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είναι κάποιοι παίκτες που ΘΑ μπορούσαν να βοηθήσουν, κάποιοι παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ και έχουν στηριχθεί επανειλημμενως. Ο Ζαμπά πχ, ο οποίος είναι υπ᾽ατμόν.

Τώρα βλέπουμε μιά απογοήτευση και για Καντουρί. Προφανώς καλό θα ήταν να πωληθεί.

Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουν σοβαρά είναι την θέση του φόρ. Τον Ολιβέιρα συγκεκριμένα. Ο παίκτης είναι βαρύ σκαρί, μπαίνει στις φάσεις δυνατά, τρώει ξύλο. Εγώ σε κάθε φάση που πέφτει και πονάει φοβάμαι μακρόχρονο τραυματισμό. Θα χρειαστεί να προνοήσουν και να φέρουν έναν ακόμα φόρ.

Για τον Αντρέ τί να πώ; Τραυματίστηκε ήδη στον ώμο με 45 λεπτά φιλικού. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι τον προορίζουν για βασικό. Για 20λεπτα είναι ο παίκτης.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Το πρόβλημα με παίκτες όπως ο Βιερίνια κι ο Μπισεσβαρ δεν είναι ότι δεν μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά κι είναι επομένως για 20λεπτα. Η φυσική τους κατάσταση σίγουρα δεν επαρκεί πάντα για πολλά λεπτά, και εννοείται πως δεν επιτρέπει συνεχόμενα ματς. Το θέμα είναι όμως ότι και τα 20λεπτα αυτά αν είναι σε σύγχρονους ρυθμούς, είναι αδύνατον να τα αντέξουν. Θα πρέπει να παίζεται παιχνίδι σε σκοτωμένο ρυθμό, είτε να προηγείσαι με 3-0 απέναντι σε χωριό, όπου έχει περισσότερο νόημα να βάλεις ένα νεαρό παίκτη να πάρει λεπτά χωρίς το άγχος ότι μπορεί να γίνει ζημιά, είτε να κυνηγάς το γκολ απέναντι σε ταμπούρι, οπότε και θέλεις παίκτη που να είναι στο σήμερα καθοριστικός, κι όχι όταν ήταν 25 ή 30. Γι'αυτό είναι λάθος να τους υπολογίζεις κανονικά στο ροτέισον, ειδικά όταν είσαι ομάδα με υψηλούς στόχους και πολλά ταλέντα να εξελίξεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Από τους μεγαλύτερους φόβους μου ήταν αν θα μπορέσει να βγει η σεζόν με Ράφα Σοαρες και Αντρέ στο αριστερό άκρο.
Έλεγα μάλιστα ότι πρέπει να γίνει κίνηση και για ακόμα ένα αριστερο μπακ.
Δεν είχα υπολογίσει πόσο ραγδαία θα εξελιχθεί ο Τσαούσης.
Ο Μάριος είναι πλέον έτοιμος για θέση στο ρόστερ.
Μπορεί άνετα να πάρει αρκετά ματς μέσα στην χρονιά
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ παιχτες που μπορουν να βγαλουν μονο 20-30 λεπτα αγωνα εκτος αν ειναι 3ο-4ες επιλογες στην θεση τους. Αν ο Βιειρινια ειναι ο βασικος ή αναπληρωματικος μπακ την ωρα που δυσκολευεται να ακολουθησει τον ρυθμο του ματς για 90 λεπτα, τοτε ειναι λαθος. Αν ο Σοαρες για καποιο λογο δεν μπορει να παιξει, τοτε θα χουμε θεμα στην θεση. Ο Τσαουσης δειχνει εξαιρετικα δειγματα, αλλα εχει ενα θεματακι στα αμυντικα του καθηκοντα. Αρα ακομη δεν μπορει να αποτελεσει σταθερη εναλλακτικη στο αριστερο μπακ. Τεσπα ελπιζω να ειναι γερος ο Σοαρες και να την παρει επ ωμου τη θεση μεχρι να στρωσει ο Τσαουσης.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στα μισά ματς της σούπερ λιγκ άνετα στέκεται ο Μάριος.
Με ομάδες από το 7-8 και κάτω..
Άνετα παίρνει ματς που θα αποφορτιζουν τον Ράφα και τον Αντρέ.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Μπορεί να καλύψει και ο νασμπεργκ τη θέση
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

gergeo4 έγραψε:για να μην υπάρξει ξανά θέμα στο φορουμ δε θα αναφερομαι σε μεταγραφικά.Αλλωστε οποιος θελει μπαίνει στο τουιτερ μου(το λινκ διπλα στο προφίλ) και όλοι ηρεμοι.καλο βραδυ σε όλους
Εγω φιλε George σε ακολουθησα. Κ οπως φαινεται θα ακολουθησω και τον δρομο σου απο εδω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

soflodoras έγραψε:
gergeo4 έγραψε:για να μην υπάρξει ξανά θέμα στο φορουμ δε θα αναφερομαι σε μεταγραφικά.Αλλωστε οποιος θελει μπαίνει στο τουιτερ μου(το λινκ διπλα στο προφίλ) και όλοι ηρεμοι.καλο βραδυ σε όλους
Εγω φιλε George σε ακολουθησα. Κ οπως φαινεται θα ακολουθησω και τον δρομο σου απο εδω.
κι εγω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”