42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
γενικά έχει πάρα, πάρα πολύ καλή τεχνική κατάρτιση για τερματοφύλακας και αρκετές...χαντμπολικές κινήσεις 

- ΑποστόληςΑ
Στη συρτή σέντρα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να διώξει τη μπάλα και το κάνει, σωτήρια, ο αρχηγός με κεφαλιά προς τα πίσω, γλιτώνοντάς μας από γκολ.
Να ανάψει λαμπάδα στον Μαρμούς που έχασε το άχαστο!
Μέτριος τερματοφύλακας και σχεδόν το ίδιο (λίγο) καλός με τον Πασχαλάκη.
- Μπαρκαρούτσος
Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια η απόκρουση που κανει κανοντας σπαγκατο θα πρεπει να μεινει ως χαιλαιτ της ευρωπαϊκής μας φετινής πορειας. Ειναι σε φαση: πρεπει να το πιασω και ας τα σπασω κι ολα. Συγκλονιστικός για ακομα μια βραδιά
Τεράστιο μυαλό. Δεν ξέρω ποιος προπονητής τερματοφυλάκων του το έμαθε ή αν το δουλεύει μόνος του, αλλά ουσιαστικά βάζει όσα περισσότερα εμπόδια μπορεί στις πιθανές πορείας της μπάλας. Δεν "μαντεύει" απλά πού θα τη στείλει ο επιθετικός.
Ποσα μπορεί να πωληθεί αυτό το παιδί; Δεν υπάρχει ταβάνι. Και δυστυχώς δεν θα είναι για πολύ εδώ
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη συρτή σέντρα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να διώξει τη μπάλα και το κάνει, σωτήρια, ο αρχηγός με κεφαλιά προς τα πίσω, γλιτώνοντάς μας από γκολ.
Διαφωνω Αποστολη. Μετριος τερματοφυλακας δεν ειναι. Μεγαλος τερματοφυλακας, οχι ( ακομα).
Ολοι θα κανουν λαθη.
Η μεγαλη γκελα χτες εγινε απο τον Τραπ, που μετριο δεν τον λες.
+1926Μπαρκαρούτσος έγραψε:Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια η απόκρουση που κανει κανοντας σπαγκατο θα πρεπει να μεινει ως χαιλαιτ της ευρωπαϊκής μας φετινής πορειας. Ειναι σε φαση: πρεπει να το πιασω και ας τα σπασω κι ολα. Συγκλονιστικός για ακομα μια βραδιά
Τεράστιο μυαλό. Δεν ξέρω ποιος προπονητής τερματοφυλάκων του το έμαθε ή αν το δουλεύει μόνος του, αλλά ουσιαστικά βάζει όσα περισσότερα εμπόδια μπορεί στις πιθανές πορείας της μπάλας. Δεν "μαντεύει" απλά πού θα τη στείλει ο επιθετικός.
Του εκρυψε καθε οπτικη προς τα διχτυα, πραγματικα λες και τον καταπιε σε εκεινη τη φαση, Και οπως λες δεν πεφτει ποτε στην τυχη
-
Χταπόδι θύμισε. Το είχε κάνει κ σε μια φάση ελληνικού πρωταθλήματος που είχε τραυματιστεί όμως στο κεφάλι γιατί ο αντίπαλος επιθετικός είχε κάμει επικίνδυνη προβολή. Δε θυμάμαι ποιο ματς
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε για την στήριξη που δίνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:
«Ξέρω ότι έχουμε μια καλή ομάδα, ότι έχουμε παίξει καλά έως τώρα, ότι τους έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο.
Ξέραμε τι θα μας δώσει μία νίκη. Είχαμε αυτοπεποίθηση, το πιστεύαμε και αγωνιστικά και πνευματικά. Έχουμε αποδείξει από την αρχή ότι είμαστε ένα σύνολο που δουλεύει σκληρά και σιωπηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μας πίστευε κανένας.
Έτσι φτάσαμε να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Θα το χαρούμε, αλλά θα σκεφτούμε πλέον το ματς με τη Λαμία. Σε όλες τις διοργανώσεις θέλουμε να φτάσουμε ψηλά.
Ο προπονητής από την πρώτη ημέρα πιστεύει σε μας. Και όταν συμβαίνει αυτό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να πορευόμαστε χωρίς να φοβόμαστε. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πας όσο πιο μακριά γινεται σε τέτοιες διοργανώσεις. Να πιστεύεις στη δουλειά που κάνεις.
Ήταν καλή εμφάνιση για εμένα, αλλά επειδή είμαι τελειομανής θέλω πάντα να γίνομαι καλύτερος. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Την τέλεια εμφάνιση ένας τερματοφύλακας την κάνει μια φορά στη ζωή του».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ:
«Ξέρω ότι έχουμε μια καλή ομάδα, ότι έχουμε παίξει καλά έως τώρα, ότι τους έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο.
Ξέραμε τι θα μας δώσει μία νίκη. Είχαμε αυτοπεποίθηση, το πιστεύαμε και αγωνιστικά και πνευματικά. Έχουμε αποδείξει από την αρχή ότι είμαστε ένα σύνολο που δουλεύει σκληρά και σιωπηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μας πίστευε κανένας.
Έτσι φτάσαμε να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε σήμερα. Θα το χαρούμε, αλλά θα σκεφτούμε πλέον το ματς με τη Λαμία. Σε όλες τις διοργανώσεις θέλουμε να φτάσουμε ψηλά.
Ο προπονητής από την πρώτη ημέρα πιστεύει σε μας. Και όταν συμβαίνει αυτό μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να πορευόμαστε χωρίς να φοβόμαστε. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να πας όσο πιο μακριά γινεται σε τέτοιες διοργανώσεις. Να πιστεύεις στη δουλειά που κάνεις.
Ήταν καλή εμφάνιση για εμένα, αλλά επειδή είμαι τελειομανής θέλω πάντα να γίνομαι καλύτερος. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Την τέλεια εμφάνιση ένας τερματοφύλακας την κάνει μια φορά στη ζωή του».
Τερματαρα απιστευτη.. ειναι τρομερος..σιγα μην τον κρινουμε για μια λαθος (δυσκολη) εξοδο που δεν εκανε..
με τα ποδια χθες ηταν τρομερος.. γενικα θελει συγκεντρωση στα ντερμπι γιατι εκει κανει 1-2 λουπες καθε φορα με τα ποδια..
εισαι τερματαρα αλανι.. λογικα το καλοκαιρι θα θελεις να φυγεις.. ελπιζω να εχουν βρει αντικαταστατη..
με τα ποδια χθες ηταν τρομερος.. γενικα θελει συγκεντρωση στα ντερμπι γιατι εκει κανει 1-2 λουπες καθε φορα με τα ποδια..
εισαι τερματαρα αλανι.. λογικα το καλοκαιρι θα θελεις να φυγεις.. ελπιζω να εχουν βρει αντικαταστατη..
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέτριος τερματοφύλακας και σχεδόν το ίδιο (λίγο) καλός με τον Πασχαλάκη.

μετριότατος αποστόληΑποστόληςΑ έγραψε:Στη συρτή σέντρα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να διώξει τη μπάλα και το κάνει, σωτήρια, ο αρχηγός με κεφαλιά προς τα πίσω, γλιτώνοντάς μας από γκολ.
μπροστά στον νόιερ και στον σιλαβέρτ που είχαμε στο τέρμα τόσα χρόνια, είναι άστα να πάνε
- ΑποστόληςΑ
xrisitsapa έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Στη συρτή σέντρα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορεί να διώξει τη μπάλα και το κάνει, σωτήρια, ο αρχηγός με κεφαλιά προς τα πίσω, γλιτώνοντάς μας από γκολ.
Διαφωνω Αποστολη. Μετριος τερματοφυλακας δεν ειναι. Μεγαλος τερματοφυλακας, οχι ( ακομα).
Ολοι θα κανουν λαθη.
Η μεγαλη γκελα χτες εγινε απο τον Τραπ, που μετριο δεν τον λες.

Τρολάρω ρε παλίκαρε!
Άμεσος στόχος να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε τον Γενάρη.Ξερω, ανανέωσε πρόσφατα, αλλά το παιδί λάμπει από μακριά.
Ετσι να κανεις και κανενα λαθος να σε κρατησουμε κι αλλο εδω [FACE WITH TEARS OF JOY] Σαν το ανεκδοτο που ο τυπας βγαινει στην γειτονια και πυροβολαει στον αερα μια φορα τον μηνα για να μην ανεβαινουν τα property taxes
Κρατησες την ομαδα το πρωτο δεκαλεπτο παικταρα μου
Κρατησες την ομαδα το πρωτο δεκαλεπτο παικταρα μου
- ΑποστόληςΑ
Πάλι μας χαντάκωσες με τα λάθη σου!
Να κάνουμε ένα βίντεο με τις γκέλες σου και να το δείχνουμε σε όλους τους επίδοξους αγοραστές.
Να κάνουμε ένα βίντεο με τις γκέλες σου και να το δείχνουμε σε όλους τους επίδοξους αγοραστές.