Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
εγώ δεν ξέρω τι λέτε ... ακούγονται πολλές αλλαγές αλλά ακόμα το καλό είναι ότι η ομάδα έχει σοβαρή βάση και μπορεί χωρίς μεγάλη ανησυχία να πάει στα ματς των προκρίσεων της Ευρώπης ...
εξαίρεση αποτελεί το τέρμα ... που έχουμε νέο βασικό τερματοφύλακα ... και η άμυνα που δεν θα έχουμε τον Κρέσπο ... και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα έχουμε ...
ακόμα και με αυτά τα δύο θέματα βέβαια έχω μία μικρή ανησυχία αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Στο κέντρο της άμυνας και με Ίνγκασον, Μιχαϊ είμαστε πολύ δυνατοί ...
Καταλαβαίνω ότι η προσοχή όλων είναι στις μεταγραφές ... αλλά για εμένα πρώτη προτεραιότητα είναι η Ευρώπη ... μακράν από την δεύτερη
Η Ευρώπη εννοείται και το σέντερ μπακ πρέπει να έρθει μέχρι 27 οπωσδήποτε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panpangr77 έγραψε:O Verbic που θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ είχε δοθεί στην Λέγκια δανεικός δεν ξέρω πως θα έρθει σε εμάς. Δεν βλέπω κανέναν άλλον ξένο αξιόλογο.
Είχε δοθεί την 14.03.2022 και μέχρι την 30.06.2022
Λεμεσος4 έγραψε:Αν ερθουν αυτοι ολοι θα δουμε ενα ΠΑΟΚ που σε ταχυτητα και τρεξιματα θα ειναι 2 επιπεδα πανω. Μακαρι να πανε ολα καλα.
Βασικά αν έρθουν αυτοί που ακούγονται ή θα είμαστε στα κάγκελα τον Νοέμβρη ή η ομάδα θα σπέρνει "να χαζέυει η Ελλάδα" ...
κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει...
ΠΑΟΚ είσαι...
psiras67 έγραψε:πάντως αν συνεχίσουμε έτσι , με τα πιτσιρίκια ,
βλέπω τον καημένο τον βιερίνια να παίζει το ρόλο του καθηγητή στις πενταήμερες
Κουαλιάτα ,ντάντας και τσανδάρης στα κρεβάτια σας ΤΏΡΑ , και αύριο με τον κηδεμόνα σας !
Και άλλον "γάβρο" θα πάρουμε;;;;
Όχι όχι άλλο τσανδάρη
Ρε τον καημένο τον τσιγάρα που τον μπέρδεψα με το βλαμένο τον τσανδάρη
Σχετικα με τον Σιωπη συμφωνω και επαυξανω...Διαβαζα και εγω τις τελευταιες μερες και δεν πιστευα στα ματια μου.Παιδια που κραζουν την εθνικη για το επιπεδο της,κραζουν καθε φορα που βλεπουν διαφορους οπως και τον Σιωπη στην εντεκαδα,ξαφνικα να λενε τι καλα που θα ηταν να ερθει...Απο εκει και περα ομως απο τον Σιωπη ξερεις τι μπορεις να περιμενεις,εχει αγωνιστει σε αρκετα υψηλο επιπεδο με τα καλα και τα κακα του.Ο μικρος ειναι ενα αινιγμα με μια πολυ μετρια χρονια στο συλλογο του,χρονια βεβαια που αν ηταν διαφορετικη δεν θα μπορουσες ποτε να σκεφτεις οτι θα μπορουσες να τον φερεις.