Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
- Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εντάξει, φιλικό είναι, μη κοροϊδεύετε.
Στον επίσημο αγώνα που το Κλεάνθης Βικελάου θα πάρει φωτιά, εκεί θα μπουν με πάμπερς οι γαύροι!
Στον επίσημο αγώνα που το Κλεάνθης Βικελάου θα πάρει φωτιά, εκεί θα μπουν με πάμπερς οι γαύροι!
- iremidynami 4+
- PAOK_Antarctica
Νομιζω εννοει της σεζον 2022/2023 [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τόσο καιρό αναρωτιόμασταν για την λίστα με τους γηγενής που πρέπει να δηλωθούν για την Ευρώπη, βλέποντας το σκουλήκι που δεν υπάρχει Έλληνας ουτε στις εξέδρες, ποιον θα δηλώσουν οεο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Στο 80΄ μείωσε ο Τικίνιο σε 2-1.
Προηγήθηκε ο.α.ρ.η.σ. στο 74΄ με τον Καμάτσο και στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 2-0 με τον νεαρό Χατζηιωάννου
Προηγήθηκε ο.α.ρ.η.σ. στο 74΄ με τον Καμάτσο και στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε το 2-0 με τον νεαρό Χατζηιωάννου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 11 Ιούλ 2022, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου έγραψε:Καζναφέρης σε συνέντευξη στο γαυρέττα: "ήμουν και είμαι ολυμπιακός, τι να έλεγα, ότι είμαι ροζ πάνθηρας";![]()
Σώπα ρε, δεν το είχαμε καταλάβει! :
Μετά από τον τραυματισμό του Καντούρι, είναι το δεύτερο ανέλπιστο γεγονός των ημερών.
- ΑποστόληςΑ
Το έχασα το «φιλικό», μπορεί να μας πει κάποιος που το είδε πόσα γλωσσόφιλα αντάλλαξαν οι δυο ομάδες;
Εμεις να τα βλεπουμε αυτα, που λενε εφεραν τον Καφουastral έγραψε:Που τον βρήκαν αυτόν τον Πίπα ? Χάλι.
Μετά το Κόλος για φίλημα που μετά το επικό κάζο, έρχεται το Πϊπα για φίλημα!astral έγραψε:Που τον βρήκαν αυτόν τον Πίπα ? Χάλι.
-
-
Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με Ζερβινιο ο Καρυπίδης λέει η Μετροσπορ.
Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.
Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.
Αρχικά δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα ποδόσφαιρο, έπειτα βλέπω ότι είχε ρήξη χιαστού φέτος.
Το καλό είναι ότι με αυτά που κάνει ο Καρυ την επόμενη φορά που θα πέσει ο ρουλης μάλλον θα διαλυθεί οριστικά.