ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:Η έξαρση covid μπορεί, ξαναλέω μπορεί, να έχει σχέση και με καθυστέρηση παίκτη.
Γεια σου ρε Γιωρίκα!
Αντί να πεις: η καθυστέρηση (έλευσης) παίκτη μπορεί να έχει σχέση με την έξαρση covid, είπες το αντίθετο!
Πόντιος είσαι;
Τεμέτερον;

ΥΓ: Κι εγώ Θρακιώτης λέω ότι είμαι, αλλά η συγχωρεμένη μάνα μου λεγόταν Βεκίδη...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

υπό άλλες συνθήκες, θα ζητούσα:
να παραμείνουν μόνο Ζίβκο (Αντρίγια), Κούρτιτς, Ίνγκα, Σίγκλεϊ και Σβαμπ από ξένους, μαζί με ελληνάκια Πάσχα, Μιχαηλίδη, Λύρατζη, Τσιγγάρα Κωνσταντέλια, Κούτσιας και τον Μιχάι,
και να παίρναμε έναν τερματά (δεν έχω εικόνα για τον πιτσιρικά, ένα αριστερό και ένα δεξί μπακ, έναν δημιουργικό μέσο, δύο εξτρέμ αριστερά, ένα εξτρέμ δεξιά και δύο επιθετικούς.

Την σημερινή εποχή covid,
θα είμαι απλά ευχαριστημένος αν πάρουμε ένα αριστερό εξτρέμ, έναν δημιουργικό μέσο και έναν δεξί μπακ.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Πιστεύω πρώτη μεταγραφή θα έρθει μετά τις 15 τού μηνός
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Η έξαρση covid μπορεί, ξαναλέω μπορεί, να έχει σχέση και με καθυστέρηση παίκτη.
Γεια σου ρε Γιωρίκα!
Αντί να πεις: η καθυστέρηση (έλευσης) παίκτη μπορεί να έχει σχέση με την έξαρση covid, είπες το αντίθετο!
Πόντιος είσαι;
Τεμέτερον;

ΥΓ: Κι εγώ Θρακιώτης λέω ότι είμαι, αλλά η συγχωρεμένη μάνα μου λεγόταν Βεκίδη...
Χαχαχα...

Έχεις δίκιο..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

thios4 έγραψε:Το ότι ο Μπότο μιλάει εδώ και έναν μήνα, δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωμένος να γνωρίζει τις ελλείψεις που έχει ο ΠΑΟΚ. Που στην ουσία οι ελλείψεις είναι σε όλες τις θέσεις.
Ναι, προφανώς και τώρα η ομάδα του θα μάθει(θέλω να πιστεύω να έχει ήδη γίνει) τις ελλείψεις μας και αυτό γίνεται αφού προηγηθεί μια πριβέ συζήτηση του ίδιου με τον προπονητή. Στη συνέχεια γνωστοποιεί τις θέσεις τις οποίες κρίνει ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στους σκάουτ του και ξεκινάει το ψάξιμο. Μετά οι σκάουτ του δίνουν feedback, ξεχωρίζουν 1-2 περιπτώσεις σίγουρα(καμιά φορά και 3), τις παρουσιάζει ο εκάστοτε Μπότο στον προπονητή και θεωρητικά ο προπονητής είναι που παίρνει την τελική απόφαση(ή σε πολλές περιπτώσεις παίρνεται από κοινού μια απόφαση). Μετά ξεκινάει η επικοινωνία με τον ατζέντη του παίχτη, κάνουν τις διαπραγματεύσεις και αν όλα πάνε καλά και δεν έχει να εξετάσει άλλη προοπτική ο παίχτης, μπορεί να κλείσει σχετικά άμεσα η υπόθεση. Αυτή είναι η φυσιολογική σειρά όπου γίνονται τα πράγματα.
Δεν θα τον απασχολήσει αν ο Τάκης από την Θέρμη και ο Γιώργος από το Κορδελιό επιθυμούν να έχουμε την επόμενη εβδομάδα τους παίχτες στο ρόστερ μας. Οι σοβαροί Αθλητικοί Διευθυντές, τους νοιάζουν να γίνουν τα πράγματα σωστά με την μέθοδο όπου εκείνοι γνωρίζουν και όχι με βάση εμείς οι φίλαθλοι το πόσο άμεσα θέλουμε να έχουμε τους καινούριους παίχτες στην ομάδα μας. Αν είχαμε κλείσει τον Μπότο πριν κάναν μήνα, τώρα σίγουρα θα ήμασταν έτοιμοι ακόμα και από αρχές Γενάρη να υπογράψουμε παίχτες. Όπως και να 'χει, θα δούμε... Πιστεύω όλα θα πάνε καλά...
Μη λες τέτοια χαλάς την πιάτσα.
Οι μεταγραφές θα έπρεπε να είναι εδώ αλλά ας όψεται που ο Ιβάν έχει χούι να απαντάει στους τ.δ τελευταία μέρα,ενώ όλοι όσοι περνάν την πόρτα των γραφείων της Τούμπας καταλαμβάνονται από βαρύ σύνδρομο δ.υ.

Στα σοβαρά τώρα. Δεν θα υποθηκευτουν οι επόμενες σεζόν στην προσπάθεια να σώσουμε μια σεζόν καμένη πλέον.
Το πρώτο και κυριότερο είναι να έρθουν καλοί παίκτες οι οποίοι θα είναι ο βασικός κορμός για του χρόνου
Miles

Δημοσίευση από Miles »

sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γεια σου ρε Γιωρίκα!
Πόντιος είσαι;
Τεμέτερον;

Χαχαχα...

Έχεις δίκιο..

Τελικά μάλλον είστε 10χρονα και τα δύο :mrgreen:. Νοηματικά είναι το ίδιο είτε βάλει το ένα δεδομένο είτε το άλλο πρώτο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιχνίδια τακτικής...

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Γεια σου ρε Γιωρίκα!
Πόντιος είσαι;
Τεμέτερον;

Χαχαχα...

Έχεις δίκιο..

Ρε Μποτο φερε παικτες δε βλεπεις τι γινεται?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

spiridoula έγραψε:
DamoN έγραψε:Και η Τρίπολη έχει παιχτακια που μαρεσουν (όχι ο σίτο )
Φιλομενο;
Ριερα,σονι,ρετζις….
Έναν από αυτούς ! Μπορεί να σ βγει φιλομενο μπορεί και όχι …
Τον παίρνεις τώρα παίζει και το καλοκαίρι που φευγει μπισε μιτριτσα και μακάρι μουργκ τον έχεις αλλαγή.

Όπως και το 10ρακι που είχαν περυσι σαν 2ος επιθετικος μου αρεζε. Δεν τον θυμάμαι ονομαστικά,νομίζω στο πρωτάθλημα μας έβαλε 2 γκολ εκεί μεσα
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τι θα γίνει ρε παιδιά? Θα έρθει κανείς?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σήμερα λέει ο Τοσκιτσης έχουν συνάντηση που θα παρουσιαστούν στον Μποτο 3 συμφωνίες με παίχτες και αυτός θα αποφασίσει σε ποιους θα προχωρήσουν

Αν έχει έστω και 1% αλήθειας, από αύριο θα έχουμε νέα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:
spiridoula έγραψε:
DamoN έγραψε:Και η Τρίπολη έχει παιχτακια που μαρεσουν (όχι ο σίτο )
Φιλομενο;
Ριερα,σονι,ρετζις….
Έναν από αυτούς ! Μπορεί να σ βγει φιλομενο μπορεί και όχι …
Τον παίρνεις τώρα παίζει και το καλοκαίρι που φευγει μπισε μιτριτσα και μακάρι μουργκ τον έχεις αλλαγή.

Όπως και το 10ρακι που είχαν περυσι σαν 2ος επιθετικος μου αρεζε. Δεν τον θυμάμαι ονομαστικά,νομίζω στο πρωτάθλημα μας έβαλε 2 γκολ εκεί μεσα
Αρκετοι παικτες της Τριπολης θα ηταν ιδανικοι για βαθος ροστερ. Και αυτοι που αναφερεις προφανως.
Μην περιμενουμε οτι η ομαδα θα αποκτησει 10 πρωτοκλασατους παικτες. Δεν γινεται κιολας. Σε μια ομαδα λοιπον που το καλοκαιρι ληγουν 12 συμβολαια υπαρχουν εξυπνες επιλογες και απο Ελλαδα για να γεμισει το ροστερ μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Νομίζω οτι στην κατάσταση που βρισκόμαστε αγωνιστικά μες ενδιαφερει να κλείσουμε βασικούς παίκτες, Οχι λύσεις που θα μας δώσουν βάθος όπως αυτοί που αναφέρετε απο τον Αστέρα.
Πιστεύω δλδ οτι αυτοί που θα κλείσουν θα ειναι παίκτες που θα έρθουν για να παίζουν συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δεν μπορεις να κοιτα για βάθος οταν έχεις 4!δεξια μπακ με γενικη απόδοση ή διάρκεια κάτω του της βασης.

Θελει πολυ δουλεια και γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Mitsospaoki4 έγραψε:Σήμερα λέει ο Τοσκιτσης έχουν συνάντηση που θα παρουσιαστούν στον Μποτο 3 συμφωνίες με παίχτες και αυτός θα αποφασίσει σε ποιους θα προχωρήσουν

Αν έχει έστω και 1% αλήθειας, από αύριο θα έχουμε νέα
Ακόμη και αν είναι αλήθεια το ρεπορτάζ ξέχασε να αναφέρει ότι την τελική απόφαση θα την δώσουν στο Μαράκι και κείνη θα αποφασίσει με τον Ιβάν τι θα γίνει..
Γνωστές ΠΑΟΚτσηδικες παθογένειες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”