Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από renegade »

Ότι έκανες εσύ με την Μπενφίκα πέρσι τέτοια εποχή.
Σε αυτό το στάδιο όπου οι ομάδες ακόμα είναι ασύνδετες και με όχι την κατάλληλη φυσικη κατάσταση,οι μικρότερες ομάδες πιο εύκολα μπορούν να κάνουν την ζημιά στους μεγάλους απλά παίζοντας άμυνα και επίθεση με μόλις 2,5-3 παικτες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok düsseldorf έγραψε:Μαλλον περνας τον κοσμο για ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

Μετα τις σημερινες σου αλλαγες στο 90 πρεπει να προαχθεις απο στρατηγος σε ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ.

ΑΡΔ σας περιμενει δουλεια,ξεκινηστε το ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ.
Οχι επρεπε να βαλει Καγκαβα Εσιτι νωριτερα να γυρισουν το ματς. Παλι πετας χολη, φτανει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ολα καλα ρε συ Ραζβαν, αλλα εξηγησε μου σε παρακαλω κατι...
Για ποιον πουστη λογο παιρνεις ακομη και ως αναπληρωματικο τον Τειλορ και οχι τον Λυρατζη? Και γιατι δεν βαζεις Τσιγγαρα?
Εγω να δεχθω οτι ξερεις κανταρια μπαλα κλπ, αλλα οταν εχεις εγκρίνει αυτον τον Τειλορ και τον βάζεις και μεσα, εγω σε θεωρω τερμα αμπαλο.
Αν μου εξηγησει καποιος πως μπορει να νιωθει τρελη μπαλα και ταυτοχρονα να δεχεται να συμμετεχει στις προπονησεις παιχτης σαν τον Τειλορ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Γιατί δε βάζεις τον τσιγγαρα στη θέση του Κουρτις να δώσει λίγο ένταση η κ του εσιτι στο τέλος είναι ακατανόητο
Ραζβαν πονάμε τα παιδιά μας ειδικά όταν έχουν κ ταλέντο
Και κανα ελληνακι να βλέπουμε
Συγχωρέστε με αλλά εμένα αυτό το πραγμα με γερασμένους ξένους μισθοφόρους και να μη κάνω ούτε ήττα δε μου κάθεται καλά στους γευστικούς αδένες
Ακόμα περισσότερο όταν απλά παίρνω ισοπαλία στο 90 με αυτογκόλ
Μπράβο για τον κουτσια έπρεπε πιστεύω να μπει κ ο τσιγγαρας νωρίτερα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ariskatiforos έγραψε:Γιατί δε βάζεις τον τσιγγαρα στη θέση του Κουρτις να δώσει λίγο ένταση η κ του εσιτι στο τέλος είναι ακατανόητο
Συγχωρέστε με αλλά εμένα αυτό το πραγμα με γερασμένους ξένους μισθοφόρους και να μη κάνω ούτε ήττα δε μου κάθεται καλά στους γευστικούς αδένες
Μισθοφόροι ξένοι ποιοι ακριβώς είναι; Ο κρεσπο , ο βιειρινια, ο Βαρελα ποιος; Ή μηπωσ Ο σβαμπ;Μάλλον τα βιντεάκια στην φιέστα από τα αποδυτήρια δεν τα είδαμε…
Τα ελληνακια που δεν είναι μισθοφόροι γιατί όταν έρχεται μια πρόταση ( δεν το κατακρίνω οποιοσδήποτε στην θέση τους το ίδιο θα έκανε) κάνουν τα πάντα για να φύγουν ; Επειδή πονάνε την φανέλα μάλλον ενώ οι κακοί ξένοι όχι
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Φίλε μ αν εσένα το γούστο σου κ η κρίση σου είναι διαφορετικά δικαίωμα σου
Το ίδιο κ εμένα
Για μένα ο Βαρέλα ο μπισεσβαρ ο Καντουρι κλπ είναι παιδιά π αγαπώ αλλά είναι κ μισθοφόροι στο μυαλό μου
Ποσο δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι σε κάποιου το μυαλό ο κουτσιας κ ας λειτουργεί κ αυτός επαγγελματικά είναι κάτι πιο κοντινό κ με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον μουργκ ας πούμε η τον σβιντερσκι
Πάντα με γνώμονα την ικανότητα κ το ταλέντο όχι χαριστικά
Για μένα χίλιες φορές να βλέπω έναν τζολη παρά ένα τζιοβινκο
Ένα τσιγγαρα από κάποιο εσιτι η καγκαβα
Παν μέτρον Άριστον εννοείται όλοι χρειάζονται αλλά μη τρώμε τα παιδί μας όταν μπορούν
Όλοι θυμόμαστε τις εμφανίσεις τσιγγαρα στον τελικό κ στα φιλικά
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ρε τα ελληνάκια που ήταν και αρχηγοί τρομάρα μας και δηλώνανε μόλις βγήκα αλλαγή έτρεξα να δω το κινητό μου αν πήρα μεταγραφή.
Έβαλε τον μικρό στο 70 και πάλι ακούμε γιατί δε βάζει ελληνάκια. Δηλαδή να βγάλει το Σβαμπ ή τον Κούρτιτς να βάλει τον Τσιγγάρα. Εννοείται ο Τσιγγάρας είναι καλύτερος του Εσίτι αλλά χθες δεν έπαιζε ο Εσίτι ούτε νομίζω θα ξαναπαίξει
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ονος υεται.
:nairepaok:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ντοκαλατσεβςεσυκιγρικω.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

theo-drama έγραψε:Ντοκαλατσεβςεσυκιγρικω.
ΓΑΙΔΙΡ ΙΝΑΤ. ;)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Θαβαλνατονοτανθαερθεηωραταετσελεπαταεγω.
Οτανθαεγρικαντοθελναπεζορασβανεν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι, μπορώ να πω ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Έβαλε την θεωρητικά καλύτερη εντεκάδα στην αρχή. Διάβασε σωστά το παιχνίδι στο ημίχρονο και το γύρισε σε κάτι πιο κοντά σε 4-4-2 με τον Καντουρί σχεδόν δίπλα στον Σβιντέρσκι και τον Μπίσεσβαρ αριστερά. Η ομάδα ρόλαρε, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έβγαλε κοντά στις 20 τελικές. Καλώς καθυστέρησε να κάνει τις πρώτες αλλαγές μιας και η ομάδα είχε πάρει φωτιά γύρω στο 60. Κούτσιας και Μουργκ βοήθησαν όταν μπήκαν και ήταν οι μόνοι παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν κάτι επιθετικά. Οι Μπίσεσβαρ και Αντρίγια είχαν σκάσει σε εκείνο το σημείο ούτως ή άλλως. Οι Εσίτι και Καγκάβα μπήκαν και αυτοί για 5-6 λέπτα να δώσουν ότι μπορούσαν. Ο Εσίτι όγκο και φρέσκα πόδια, ο Καγκάβα ελπίζοντας σε κάποια αναλαμπή. Παρά την ατυχία μας, το γκολ μπήκε στο 90'.

Η θέληση και η προσπάθεια της ομάδας, καθώς και η ψυχραιμία να έχουμε την μπάλα κάτω, μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι ξεκάθαρα δουλειά του Λουτσέσκου.

Επειγόντως πρέπει να του πάρουν τους παίκτες που χρειάζεται. Αν τον έχω διαβάσει σωστά αυτοί είναι
- ένα εξτρέμ που να δίνει πλάτος, να είναι ταχύς, να έχει τρίπλα και καλή σέντρα
- ένα δεκάρι - δεύτερος επιθετικός που να βγάζει ένταση στο πρέσινγκ (τύπου Πέλκα) αλλά και με καλές επιλογές στην τελευταία πάσα
- ένα αριστερό φουλ μπακ με πνευμόνια που να ξέρει που να σταθεί και να συμμετέχει στην δημιουργία

και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα,
- έναν δυνατό φορ που να μπορεί να υποδέχεται και να σπάει τη μπάλα έχοντας παράλληλα μία επαρκή επαφή με τα δίχτυα.

Ιδανικά θα μιλούσαμε και για δεξί μπακ και για τερματοφύλακα και για την αντικατάσταση του Εσίτι με κάποιον ποιο γρήγορο χαφ που να βοηθάει και στο build up, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε 100 κινήσεις σε 10 μέρες.

Μακάρι να έρθουν τα εργαλεία που χρειάζεται ο προπονητής και να παίξει η ομάδα αυτό που όλοι θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

DamoN έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Γιατί δε βάζεις τον τσιγγαρα στη θέση του Κουρτις να δώσει λίγο ένταση η κ του εσιτι στο τέλος είναι ακατανόητο
Μισθοφόροι ξένοι ποιοι ακριβώς είναι; Ο κρεσπο , ο βιειρινια, ο Βαρελα ποιος; Ή μηπωσ Ο σβαμπ;Μάλλον τα βιντεάκια στην φιέστα από τα αποδυτήρια δεν τα είδαμε…
Τα ελληνακια που δεν είναι μισθοφόροι γιατί όταν έρχεται μια πρόταση ( δεν το κατακρίνω οποιοσδήποτε στην θέση τους το ίδιο θα έκανε) κάνουν τα πάντα για να φύγουν ; Επειδή πονάνε την φανέλα μάλλον ενώ οι κακοί ξένοι όχι
Κανουν τα παντα για να φυγουν για να μην προλαβουν να γνωρισουν την απαξιωση που γνωρισαν οι Κλαους Σαλπι Πελκας Κιτσιου Λημνιος Πασχαλακης Γλυκος κλπ. ΟΛΟΙ δηλαδη ανεξαιρετως οι Ελληνες. Εσυ θα καθοσουν? εγω οχι
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Ο Λου δουλευει και μαλιστα πολυ και σωστα. Αυτο φαινεται απο την πρωτη στιγμη που ηρθε στην Ξανθη.
Το κολλημα του ειναι πως δεν εμπιστευεται τους μικρους και δεν τολμα να αλλαξει κατι ρυζικα στην ομαδα.
Βλεπει χθες πως δεξι μπακ δεν υπαρχει και αυτοι επιθεση δεν κανουν για κανενα λογο και αντι να βαλει 3 πισω και να γεμισει κεντρο για να παρει αερα ο Ζιφκο περιμενει να καψει και το τελευταιο οξυγονο που εχει ο Σερβος και μετα να τον αλλαξει. Αν χθες απο τη μερια του Ζιφκο ανεβαινε κανονικος φουλ μπακ, θα ειχε την ευκαιρια να βρεθει ειτε μονος με εναν αντιπαλο ειτε με καποια υπρφορτωση στην πλευρα να μεινει απεναντι αφυλακτος καποιος απο Μπισεσβαρ ή Καντουρι.
Ο Κουτσιας αλλα και ο Λαμπρου στην προετοιμασια δειξαν πως ειναι σε καλη κατασταση αλλα αν συνεχισουν να μη περνουν λεπτα συμμετοχης θα χασουμε αυτο το μομεντουμ και θα τους κρινουμε μετα απο σκαρτα 15λεπτα και σε αγωνες με τη Λαμια... Τον Ιαπωνα ή τον βαζεις να περνει ρυθμο ή τον στελνεις. Εγω ειδα πως απο οταν μπηκε πανω του ειχε 2 παιχτες και δημιουργησε ανισορροπία στα μαρκαρισματα.
Επισης αν δεν θελει τον Ζιφκο τον τερματα ας δοκιμασει κανεναν απο τους μικρους, ειναι κριμα να παιζουμε με τους αμυντικους μαγγομενους γιατι ο Σουπερμαν δεν δεινει ουτε μια κατευθυνση στην αμυνα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λεφτα υπαρχουν ετσι? Ε αφηστε τον να φερει 3 παικτες θελει αυτος. Χθες. Αλλιως θα το χασουμε το κορμι πατριωτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”