ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Ρε Ιβαν δε μας κανεις μια εκπληξη να τα τριπλασιασεις; 500 ψωροχιλιαρικα ειναι 

Τα περί περηφάνειας είναι υπερβολικά και μη χρήσιμα όταν αυτό που έγινε είναι απλώς το στοιχειώδες.
- kataramenos5
Μπραβο σε ολους .
Σε οσους εβαλαν 10ευρω,εγραψαν ενα ποστ στα σοσιαλ ή σηκωσαν ενα τηλεφωνο να "ενοχλησουν" καποιο φιλο.
Δεν ειναι μονο τα λεφτα.Ειναι η συμμετοχη στη προσπαθεια.Μπραβο σ οσους σηκωθηκαν απ τον καναπε κι ειπαν
να κανουν κατι.Που δεν περιμενουν μονο απ τους αλλους.
Κι αυτο ας ειναι μονο η αρχη.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ

Σε οσους εβαλαν 10ευρω,εγραψαν ενα ποστ στα σοσιαλ ή σηκωσαν ενα τηλεφωνο να "ενοχλησουν" καποιο φιλο.
Δεν ειναι μονο τα λεφτα.Ειναι η συμμετοχη στη προσπαθεια.Μπραβο σ οσους σηκωθηκαν απ τον καναπε κι ειπαν
να κανουν κατι.Που δεν περιμενουν μονο απ τους αλλους.
Κι αυτο ας ειναι μονο η αρχη.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ποιος σε ρωτησε ρε που θα μας πεις και τι θα πουμε? Αντε τραβα κραξε λιγο τον Βιερινια και πες μας να βαλουμε το κοπα στον πατο μας, γειτονα ε γειτονα.
Ουτε οι αλλοθρησκοι ειναι χρησιμοι εδω μεσα αλλα σας ανεχονται
- kataramenos5
αχαχαχαχαχ ε κι εσυ τι με προλαβες και εγραψες κατω απο τον οπαδο της γειτονιας?
Μπράβο σε όλους που συνεισφεραν με οποιοδήποτε ποσό στην ΑΜΚ. Ήταν μια ανιδιοτελής κίνηση, για αγνά παοκτσακια, πραγματική στήριξη σε ότι συμβολίζει ό ΠΑΟΚ... Μπράβο και σε όσους το διέδωσαν..
Προσωπικά, αν και στα χρόνια της νεότητας μου ήμουν μόνιμος θαμώνας στο παλε (ναι ήμουν και στην Γενεύη...) στο Παλατάκι έχω πάει μόνο μια φορά για να δω το circle de soleil... Ένα φιλαράκι μου σφύριξε για την ΑΜΚ...Την συνεισφορά μου την έκανα με χαρά, ίσως αρχίσω να παρακολουθώ πιο συστηματικά μπασκετακι..
Προσωπικά, αν και στα χρόνια της νεότητας μου ήμουν μόνιμος θαμώνας στο παλε (ναι ήμουν και στην Γενεύη...) στο Παλατάκι έχω πάει μόνο μια φορά για να δω το circle de soleil... Ένα φιλαράκι μου σφύριξε για την ΑΜΚ...Την συνεισφορά μου την έκανα με χαρά, ίσως αρχίσω να παρακολουθώ πιο συστηματικά μπασκετακι..
Εννοείς το κόπα του "στρατηγού"Dimg4 έγραψε:Ποιος σε ρωτησε ρε που θα μας πεις και τι θα πουμε? Αντε τραβα κραξε λιγο τον Βιερινια και πες μας να βαλουμε το κοπα στον πατο μας, γειτονα ε γειτονα.

Σε μοντερνα Ελληνικα, "Εξω οι αλλοθρησκοι απο δω".Obdulio έγραψε:Ἐξέστω Κλαζομενίοις ἀσχημονεῖν
Βεβαια, τον στρατηγο που ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αυτονοητο οταν εισαι οπαδος αλλης ομαδας να λες στους ΠΑΟκτσηδες να το βαλουν στον πατο τουςGEOL έγραψε:Εννοείς το κόπα του "στρατηγού"Dimg4 έγραψε:Ποιος σε ρωτησε ρε που θα μας πεις και τι θα πουμε? Αντε τραβα κραξε λιγο τον Βιερινια και πες μας να βαλουμε το κοπα στον πατο μας, γειτονα ε γειτονα.
Ουτε οι αλλοθρησκοι ειναι χρησιμοι εδω μεσα αλλα σας ανεχονται![]()
![]()
έτσι, Dim?
Αλῆτα!!!Dimg4 έγραψε:Σε μοντερνα Ελληνικα, "Εξω οι αλλοθρησκοι απο δω".Obdulio έγραψε:Ἐξέστω Κλαζομενίοις ἀσχημονεῖν

- kataramenos5
Πολλοι την περασαν αυτη τη φαση οταν ηρθαν τα πετρινα χρονια.Κι εγω ετσι ημουν πριν κατι χρονια.Pellaios έγραψε:Μπράβο σε όλους που συνεισφεραν με οποιοδήποτε ποσό στην ΑΜΚ. Ήταν μια ανιδιοτελής κίνηση, για αγνά παοκτσακια, πραγματική στήριξη σε ότι συμβολίζει ό ΠΑΟΚ... Μπράβο και σε όσους το διέδωσαν..
Δυσκολευτηκα πολυ να δω εστω και στην τηλεοραση αρχικα.Μετα βλεποντας τις δυσκολιες που περνουσε το τμημα ειπα να βοηθησω με μερικα εισιτηρια.Τα λιγα εισιτηρια εγιναν κατοπιν διαρκειας και πλεον δε μπορω να περιμενω να ρθει το Σαββατο.
- Μπαρκαρούτσος
Pellaios έγραψε:ίσως αρχίσω να παρακολουθώ πιο συστηματικά μπασκετακι..
Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό!
Το θέμα είναι να κερδίσει κόσμο ο μπάσκετ. Να μη σταματήσει το ενδιαφέρον στα 10, 20, 50 ευρώ της ΑΜΚ, αλλά να μαζέψει κόσμο ο ΠΑΟΚ μέσα στο Παλατάκι! Ακόμα και γύρω από αυτό, με μη Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες που θα πάρουν δώρα σε συγγενείς από τη μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι της ΠΑΕ, θα πάρουν μια φανέλα ή ένα διαρκείας για τη στήριξη...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator