Προφανώς ρε μάγκες έχει ποιότητα η παιχτουρα ο Καντουρης. Αυτό όμως που πολύ σωστά σημειώνει ο rain είναι η ουσία ... έχει ουσία σύμφωνα με την αξία του ;;; Πχ το παλτό και ο λίγος σύμφωνα με τα σημερινά σχόλια των ποδόσφαιρανθρωπων του φόρουμ Αυστριακός που είναι αργος πριν από λίγες ημέρες έβγαλε ασίστ αλλά Παμπλο και πήραμε πρόκριση 10 μυρίων.rainmaker έγραψε:Μα εγώ δεν λέω οτι ήταν κακός μέχρι σήμερα ο Καντουρί.
Άγευστος ήταν.
Έκανε κάποια καλά πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν οχι σημείο αναφοράς, αλλά ούτε καν μια σταθερά στην ομάδα.
Ναι είχε τραυματισμούς, αλλά κι όταν δεν είχε, δεν έκανε τη διαφορά στο γήπεδο.
Προφανώς είναι καλός παίκτης, φαίνεται αυτό δυο φορές να ακούμπησει τη μπάλα το βλέπεις.
Τέλοσπαντων το θέμα είναι η αναβάθμιση της ομάδας οχι να είμαστε οφ τόπικ
Ταχύτητα, αμυντική συμπεριφορά, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα.barlow4 έγραψε:Tο βασικο του κουσουρι προς το παρον ειναι οτι ειναι φτηνος.makispaspartou έγραψε:Δεν έπαιξαν σαν δίδυμο ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντούρι. Τώρα αν λες άμπαλο τον Μαουρίσιο ε τότε ο Σβαμπ θα έπρεπε να σου φαινόταν ξυλοκόπος και ο Εσίτι πορτιέρης. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με Μαουρίσιο και Καντούρι θα πας να ελέγξεις το ρυθμό και να έχεις κατοχή, δε θα παίξεις με τη μία. Τώρα χαφ στυλ Σβαμπ παίζουν με τη μία. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, είναι φθηνός αλλά ποιότητα Μαουρίσιο δεν έχει.
Ταχύτητα, αμυντική συμπεριφορά, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα.barlow4 έγραψε:Tο βασικο του κουσουρι προς το παρον ειναι οτι ειναι φτηνος.makispaspartou έγραψε:Δεν έπαιξαν σαν δίδυμο ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντούρι. Τώρα αν λες άμπαλο τον Μαουρίσιο ε τότε ο Σβαμπ θα έπρεπε να σου φαινόταν ξυλοκόπος και ο Εσίτι πορτιέρης. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με Μαουρίσιο και Καντούρι θα πας να ελέγξεις το ρυθμό και να έχεις κατοχή, δε θα παίξεις με τη μία. Τώρα χαφ στυλ Σβαμπ παίζουν με τη μία. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, είναι φθηνός αλλά ποιότητα Μαουρίσιο δεν έχει.
Το μελλον βλεπεις η δε χανεις παιχνιδι της ραπιντ.makispaspartou έγραψε:Ταχύτητα, αμυντική συμπεριφορά, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα.barlow4 έγραψε:Tο βασικο του κουσουρι προς το παρον ειναι οτι ειναι φτηνος.makispaspartou έγραψε:Δεν έπαιξαν σαν δίδυμο ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντούρι. Τώρα αν λες άμπαλο τον Μαουρίσιο ε τότε ο Σβαμπ θα έπρεπε να σου φαινόταν ξυλοκόπος και ο Εσίτι πορτιέρης. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με Μαουρίσιο και Καντούρι θα πας να ελέγξεις το ρυθμό και να έχεις κατοχή, δε θα παίξεις με τη μία. Τώρα χαφ στυλ Σβαμπ παίζουν με τη μία. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, είναι φθηνός αλλά ποιότητα Μαουρίσιο δεν έχει.
Όλα αυτά αρνητικά. Αν θέλεις να είσαι δίκαιος.
Καταρχάς ο σβαμπ δεν είναι κάποιος άγνωστος παίκτης και δεν τον κρίνουμε από ένα παιχνίδι,έχει μια ολόκληρη καριέρα πίσω του.TheCursed έγραψε:renegade θα κοιτας ολες τις παραμετρους τα χαφ που θες εσυ και γω κ ολοι μπορεις αν τα παρεις? με βαση το μπατζετ σ το πρωταθλημα σ και ολα τα γυρω γυρω ? εγω λεω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε ενα παιχτη με ενα επισημο ματς και μια key pass που ανοιξε τον χωρο για το τριμπαλο και να λεμε δεν κανει αυτο.
Βασικά σορυ εγώ που σε έβαλα παράδειγμα εσένα τώρα αλλά έχω πολλούς φίλους δεν τους αρέσει ένας παιχτης κολλάνε εκεί... χίλια καλά να κάνει περιμένουν στην γωνία πως και πως να μου πούνε άντε ρε δες τα έλεγα... Είναι ένα φαινόμενο που το έβλεπα στα τσιμέντα της Τούμπας έντονα έπι Βρυζα εποχής... αλλά μέχρι και σήμερα... Ξέρω έναν που δεν πάει καθόλου πχ τον Πέλκα. Μην κάτσεις διπλα του να δεις ματς. Και μερικοί από αυτούς το κακό είναι ότι ξέρουν και μπαλα έχουν παίξει κιόλας... τι να πω μέχρι και προπονητές στα ερασιτεχνικά έχω ακούσει έτσι να μιλάνε και έχω φύγει από ομάδες επειδή ο άλλος ήταν εμμονικός...joshua έγραψε:invisible σορυ αλλα λες λαλακιες.Ποτε μου δεν ειχα προβλημα να αναγνωρισω καποια απο τα λαθη μου.Αλλους εδω μεσα τους λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.Εχω γραψει 100 φορες στο τοπικ του Κρεσπο,''Κρεσπο σε αγαπω'' οπως αν πας λιγο πισω στα πρωτα παιχνιδια του γιαννουλη θα με δεις να λεω μπραβο παλικαρι μου που με βγαζεις λαλακα.
Αργος κ χωρις μαρκαρισματα ηταν κ ο μαουρισιο.Το οτι δεν κραταει μπαλα το εκρινες απο ενα παιχνιδι ζωης κ θανατου που η τακτικη μας ηταν να βαινουμε ξαφνικα μπροστα με ταχυτητα στην κοντρα ως στην πραγματικοτητα αουτσαιντερς.κ το επαιξε φανταστικα αυτο.Στην αμυνα βγαζει περισσοτερη ενεργεια απο το μαουρισιο.Τουλαχιστον σε αυτο το ενα παιχνιδι που αμυντικα πελαγοδρομουσε ολη η ομαδα.(ηδη απο περσι).makispaspartou έγραψε:Δεν βλέπω το μέλλον ούτε παιχνίδια της Ραπίντ. Αλλά μπορώ να δω ότι είναι αργός, ότι δεν μαρκάρει επειδή ακριβώς είναι αργός, καθώς και το ότι κατοχή δεν μπορούμε να έχουμε με αυτόν. Έχει όμως γρήγορη σκέψη, παίζει με τη μία προσπαθώντας να προωθήσει το παιχνίδι, καλή πάσα και στημένα και τελειώματα που περιμένω να τα δω.