Ειναι δυο διαφορετικες υποθεσεις. Η μια αφορα αποκλειστικα την Ξανθη και φαινεται να υπαρχει εστω και τυπικο καποιο θεμα. Η αλλη ειναι φαντασια μου πλανευτρα του γαυρου 100% επικοινωνιακο και μονο.Napoli4 έγραψε:Αρα γιατι η υποθεση ειναι Ξανθη-ΠΑΟΚ;
Γιατι σερνουν το ονομα μας και εμεις το δεχομαστε;;;
Που κολλαει ο ΠΑΟΚ στο σημερινο;
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Γιατί δεν μπορούσαν να σύρουν το noor1 και βυθίζεταιNapoli4 έγραψε:Αρα γιατι η υποθεση ειναι Ξανθη-ΠΑΟΚ;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπα εγώ ότι έχει;bersekeros έγραψε:Ελβετέ Γιατρέ ( αν είσαι Παοκτσής) και αν είσαι γιατρός, δηλαδή όχι αγράμματος, θα ήξερες ότι ανηψιός είναι τρίτος βαθμός συγγένειας και όχι δεύτερος.elvetos giatros έγραψε:Επειδή υποτίθεται ανηψιος του Σαββιδη αγόρασε το σαλέ για 10 μύριαNapoli4 έγραψε:Αρα γιατι η υποθεση ειναι Ξανθη-ΠΑΟΚ;
Εν συνεχεία το σαλέ δεν έχει καμία σχέση με τις μετοχές της Ξάνθης , ούτε και ο Ιβάν Σαββίδης με τις μετοχές της Ξανθης.
Αλλωστε έγραψα υποτίθεται
Προφανώς, βεβαίως βεβαίως, τα ΠΑΟΚομετρα εγω τα τοποθετώ εκεί, οπου βάζω και τα θερμόμετρα
Καλα οι γαυροι καναν ολη αυτη την ιστορια χωρις να ξερουν ποιος εχει τις μετοχες της DIMERA; Ειναι δυνατον;
Μια είναι η τοποθεσία θερμομέτρων για πραγματικά ακριβή μέτρηση
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο βαθμός της συγγένειας ορίζεται από τον αριθμό των γεννήσεων που συνδέουν τα πρόσωπα.
Οι βαθμοί συγγένειας δείχνουν πόσες γεννήσεις μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο άτομα. Έτσι, ένα άτομο έχει τους παρακάτω βαθμούς συγγένειας, με τους αντίστοιχους συγγενείς του.
Α’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες) γονείς, παιδιά
(εξ αγχιστείας) ο σύζυγος, η σύζυγος, πεθερός, πεθερά
Β’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες) παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια
(εξ αγχιστείας) γαμπρός, νύφη, κουνιάδος, κουνιάδα (γυναικάδελφοι)
(εκ πλαγίου) αδέρφια
Γ’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες), προ-παππούδες, προ-γιαγιάδες, δισέγγονα
(εκ πλαγίου) ανίψια, θείοι, θείες
Δ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) ξαδέρφια, θείοι και θείες των γονέων, προ-προ-παππούδες, προ-προ-γιαγιάδες, τρισέγγονα
Ε’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) παιδί ξαδερφιών, ξαδέρφια των γονέων, θείοι και θείες των παππούδων, θείοι και θείες των γιαγιάδων
ΣΤ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) 2α ξαδέρφια, ξαδέρφια των παππούδων, ξαδέρφια των γιαγιάδων
Ζ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) παιδί 2ων ξαδερφιών, 2α ξαδέρφια των γονέων, ξαδέρφια των προ-παππούδων, ξαδέρφια των προ-γιαγιάδων.
Αν λοιπόν ο Καλπαζίδης είναι γιος της αδελφής του Σαββίδη (δηλαδή ανηψιός) τότε αυτός είναι εκ πλαγίου συγγενής (Γ' βαθμού)
Αν ο Καλπαζίδης είναι γιος της θείας του Νίκου Σαββίδη (δηλαδή 1ος ξάδελφος) τότε αυτός είναι επίσης εκ πλαγίου συγγενής (Δ' βαθμού)
Εδώ λοιπόν βλέπουμε το νομικό παράδοξο το οποίο λέει ότι η πεθερά σου είναι στενότερος συγγενής (Α' βαθμού) από ότι είναι ο αδελφός/ή σου (Β' βαθμός).
Το ότι τα αδέλφια είναι Β' βαθμού συγγενείς το είχα ακούσει για πρώτη φορά (αλλά δεν το είχα ψάξει) κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας.
Υπηρετούσα στο Πέραμα της Λέσβου το οποίο απείχε μόλις 25 Χιλ. από την Μυτιλήνη.
Μία σειρά μου λοιπόν (ντόπιος) αιτήθηκε διανυκτερεύσεως δηλώνοντας ως τόπο διαμονής το σπίτι της αδελφής του (το πατρικό του ήταν στην Πέτρα η οποία ήταν άνω των 30 χιλ. απόσταση η οποία και ήταν το όριο επιτρεπτής απομάκρυνσης από την Μοίρα) για να πάρει την απάντηση του Δκτή "Δεν εγκρίνω διότι τα αδέλφια είναι Β' βαθμού συγγενείς και όχι Α' όπως προβλέπεται"
Οι βαθμοί συγγένειας δείχνουν πόσες γεννήσεις μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο άτομα. Έτσι, ένα άτομο έχει τους παρακάτω βαθμούς συγγένειας, με τους αντίστοιχους συγγενείς του.
Α’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες) γονείς, παιδιά
(εξ αγχιστείας) ο σύζυγος, η σύζυγος, πεθερός, πεθερά
Β’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες) παππούδες, γιαγιάδες, εγγόνια
(εξ αγχιστείας) γαμπρός, νύφη, κουνιάδος, κουνιάδα (γυναικάδελφοι)
(εκ πλαγίου) αδέρφια
Γ’ βαθμού:
(κατιόντες – ανιόντες), προ-παππούδες, προ-γιαγιάδες, δισέγγονα
(εκ πλαγίου) ανίψια, θείοι, θείες
Δ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) ξαδέρφια, θείοι και θείες των γονέων, προ-προ-παππούδες, προ-προ-γιαγιάδες, τρισέγγονα
Ε’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) παιδί ξαδερφιών, ξαδέρφια των γονέων, θείοι και θείες των παππούδων, θείοι και θείες των γιαγιάδων
ΣΤ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) 2α ξαδέρφια, ξαδέρφια των παππούδων, ξαδέρφια των γιαγιάδων
Ζ’ βαθμού:
(εκ πλαγίου) παιδί 2ων ξαδερφιών, 2α ξαδέρφια των γονέων, ξαδέρφια των προ-παππούδων, ξαδέρφια των προ-γιαγιάδων.
Αν λοιπόν ο Καλπαζίδης είναι γιος της αδελφής του Σαββίδη (δηλαδή ανηψιός) τότε αυτός είναι εκ πλαγίου συγγενής (Γ' βαθμού)
Αν ο Καλπαζίδης είναι γιος της θείας του Νίκου Σαββίδη (δηλαδή 1ος ξάδελφος) τότε αυτός είναι επίσης εκ πλαγίου συγγενής (Δ' βαθμού)
Εδώ λοιπόν βλέπουμε το νομικό παράδοξο το οποίο λέει ότι η πεθερά σου είναι στενότερος συγγενής (Α' βαθμού) από ότι είναι ο αδελφός/ή σου (Β' βαθμός).
Το ότι τα αδέλφια είναι Β' βαθμού συγγενείς το είχα ακούσει για πρώτη φορά (αλλά δεν το είχα ψάξει) κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας.
Υπηρετούσα στο Πέραμα της Λέσβου το οποίο απείχε μόλις 25 Χιλ. από την Μυτιλήνη.
Μία σειρά μου λοιπόν (ντόπιος) αιτήθηκε διανυκτερεύσεως δηλώνοντας ως τόπο διαμονής το σπίτι της αδελφής του (το πατρικό του ήταν στην Πέτρα η οποία ήταν άνω των 30 χιλ. απόσταση η οποία και ήταν το όριο επιτρεπτής απομάκρυνσης από την Μοίρα) για να πάρει την απάντηση του Δκτή "Δεν εγκρίνω διότι τα αδέλφια είναι Β' βαθμού συγγενείς και όχι Α' όπως προβλέπεται"

Απο τις πρωτες διαροες αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι αρχικα πως η ΕΕΑ ως επιτροπη ειναι απλα ενα φιασκο,χωρις ρολο,χωρις αρμοδιοτητες χωρις τιποτα.Πχ στο θεμα της Ξανθης η ιδια επιτροπη που εδωσε το οκ για την μεταβιβαση των μετοχων ΠΕΡΣΙ και φετος ξαναδωσε αδεια συμμετοχης στο πρωταθλημα, θυμηθηκε οτι ειχε καθυστερησει η Ξανθη να ενημερωσει και την απειλει με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.Απλα για γελια.Στα δικα μας τωρα διαβαζω δηλωσεις των μελων της και μενω με το στομα ανοικτο.Δεν εδωσε λεει το παρον ο Καλπαζιδης για να απαντησει. Να απαντησει για ποιο πραγμα και σε ποιον? Εχει σχεση με το ποδοσφαιρο? Με ποια αρμοδιοτητα μια επιτροπη ποδοσφαιρου καλει ενα επιχειρηματια που δεν εχει σχεση με αυτο? Για ποιο λογο να δωσει το παρων η Dimera? Oι κλησεις αφορουσαν 2 ΠΑΕ.Με αυτη τη λογικη σε καθε κληση απολογιας μιας ομαδας θα πρεπει να δινει το παρον η ιδιοκτησια.Δηλωσεις ανθρωπων σε απογνωση.Δεν ειστε το ανωτατο δικαστηριο κυριοι της ΕΕΑ.Μια επιτροπη του κωλου ειστε που αποφασιζει για τα ελαχιστα που αφορουν το ποδοσφαιρο.Αν θελετε να την δειτε γαμαω σε λαθος θεση βρεθηκατε.
Την σημειολογία με τα ρούχα που φορούσαν οι κύριες, δεν την είδε κανείς;
Απορώ ώρες ώρες ...........
Απορώ ώρες ώρες ...........
- navigator11
pilotos έγραψε:Γιατί δεν μπορούσαν να σύρουν το noor1 και βυθίζεταιNapoli4 έγραψε:Αρα γιατι η υποθεση ειναι Ξανθη-ΠΑΟΚ;

Καλησπέρα παιδιά !!! Τώρα μπήκα ας με ενημερώσει καποιος..
Από που πηγάζει ότι η σκευωρία καταρριφθηκε αφού η απόφαση τέλη Γενάρη δεν βγαίνει;;
Γιατί είμαστε τόσο αισιόδοξοι;;
Από που πηγάζει ότι η σκευωρία καταρριφθηκε αφού η απόφαση τέλη Γενάρη δεν βγαίνει;;
Γιατί είμαστε τόσο αισιόδοξοι;;
Από όσα βγήκαν προς τα έξω και από τη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ το θέμα πολυμετοχικότητας στο οποίο και καλά εμπλεκόταν ο ΠΑΟΚ έχει εκπέσει αφού φυσικά δεν προκύπτει καμία ανάμειξη του Σαββίδη με τον ΑΟΞ. Το θέμα τώρα είναι με την ανακοίνωση της απόφασης η παε να προβεί σε μηνύσεις σε όσα μέσα λασπολόγησαν με ψέματα.
- navigator11
Εγώ βασίζομαι πάντως στα όσα γράφει το τα10γρσανό.gr. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού και σε πανικό.

- giwrgos04dex