έχεις κάτι με τις μύγες?Olorin έγραψε:γ. εχει οσο μυαλο εχει και μια μυγα
δεν πιστεύε στον εαυτό του πιστεύω εγω...
έχεις κάτι με τις μύγες?Olorin έγραψε:γ. εχει οσο μυαλο εχει και μια μυγα
sidpanos έγραψε:για πλάκα το είπε έτσι?yiannisPAOKitalia έγραψε:Απλώς θα μπορούσαν να μου πουν λίγο νωρίτερα τι ακριβώς σκέφτονταν. Έτσι θα μπορούσα να βρω και εγώ νωρίτερα ομάδα, δεν θα έχανα και την προετοιμασία».
navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.
Και ένας ακόμη ιταλιάνος...πρωτευουσιάνος...Sera4 έγραψε:ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.![]()
![]()
Κάτω τα χέρια από το Σώτο!!!!Sera4 έγραψε:ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:navi ποιούς υπαινίσεσαι;navigator11 έγραψε:..και σειρα σιγα-σιγα να παιρνουν κι οι τελευταιοι εναπομειναντες,οπως ειπε κι ενας φιλος .....
μην λες ονόματα..πες μόνο τις ημερομηνίες γεννήσεως των.![]()
![]()
ειπα να μην τους διωξω ολους με τη μια...Aureliano Buendia έγραψε:Καλή συνέχεια.
Αρκετές καλές στιγμές, περισσότερες μέτριες, κάποιες κάκιστες.
Κορυφαία στιγμή το γκολ με την AEK 2007, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.
Και ένας ακόμη ιταλιάνος...πρωτευουσιάνος...Sera4 έγραψε:ενας ιταλος ναπολιτανος και ενας ελληνας ψιλολιγνος με μεγαλο φαν κλαμπ...![]()
![]()