Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
mirlas

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από mirlas »

η διαχειριση του λου ειναι τραγικη ρε φιλε :lol: εκει που ο κιτισου παει να βρει ρυθμο και κανει καλα παιχνιδια τον εξαφανιζει , ακριβος το ιδιο εκανε και με τον ακπομ... οκ τωρα καποιος θα μου πει φερτε τον μιρλα να κανει το 15 στα 15 , οκ καλα τα ρεκορ αλλα η διαχειριση ειναι οτι ναναι , ουσιαστικα καιει παιχτες ενω θα επρεπε να τους εχει ετοιμοπολεμους για παν ενδεχομενο, ασε που και η χρονια δεν βγαινει με 13 παιχτες ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πράγματι είναι μεγάλο λάθος που αφήνει τον Κίτσιου απ έξω σ' έναν εύκολο αγώνα στην Τούμπα και ξεθεώνει (πάλιν και πολλάκις) τον Μάτος που πάει στα 33.
Και τον Κίτσιου δεν αφήνει να πάρει ρυθμό και τον άλλον κουράζει. Σε 4 μέρες παίζουμε με Μπάτε. Πάλι τους κουρασμένους θα βάλεις ρε Ρουμάνε;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βάζει Κίτσιου και γκελάρουμε --> Μαλάκα Ρουμάνε ( αν είχαμε Έλληνα προπονητή θα λέγαμε "Ο Έλληνας όμως άφησε έξω το ταδε παίκτη"?? Δε νομίζω Απόστολε) , αφού πας για πρωτάθλημα γιατί κάνεις rotation και αφήνεις έξω το Μάτος ρισκάροντας γκέλα;

Βάζει Μάτος --> Γιατί εξαφανίζεις τον Κίτσιου;

Επάγγελμα --> προπονητής του καναπέ
wannabe upgrade --> Τεχνικός διευθυντής του καναπέ.
Λύση --> Παίξτε μάνατζερ ή πάψτε να βλέπετε το παοκμανια ως μέσο εκτόνωσης της δημιουργικότητάς σας.
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

οκ καποια ατομα μπορει να θελουμε μανατζερ και καναπε αλλα καποια αλλα θα πρεπει να καταταγουν στο us navy να βαρανε σολο γες μεν ολο το 24ωρο... για μπαλα μιλαμε φιλε γιαπας , δηλ αμα ειναι να βαλουμε τιτλο "ο λου εκανε το 15 στα 15 ολοι μοκο " και να το κλεισουμε το φορουμ να μην λεμε τπτ ...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με στημένα τρολακια με νικ μιρλας , δε θα κάνω και κουβέντα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:Βάζει Κίτσιου και γκελάρουμε --> Μαλάκα Ρουμάνε ( αν είχαμε Έλληνα προπονητή θα λέγαμε "Ο Έλληνας όμως άφησε έξω το ταδε παίκτη"?? Δε νομίζω Απόστολε) , αφού πας για πρωτάθλημα γιατί κάνεις rotation και αφήνεις έξω το Μάτος ρισκάροντας γκέλα;

Βάζει Μάτος --> Γιατί εξαφανίζεις τον Κίτσιου;

Επάγγελμα --> προπονητής του καναπέ
wannabe upgrade --> Τεχνικός διευθυντής του καναπέ.
Λύση --> Παίξτε μάνατζερ ή πάψτε να βλέπετε το παοκμανια ως μέσο εκτόνωσης της δημιουργικότητάς σας.
Νομίζω ότι βγήκε το καινούριο manager είναι καλό το πήρε κανείς; :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Πέρα από τα σχόλια του κάθε χρήστη όπως του mirla και του Αποστόλη που μπορεί να διαφωνούμε από καθόλου, λίγο έως πολύ, ο τροπος κριτικης σε τέτοια σχόλια έχει ως σκοπό να λειτουργησει ως ασπίδα για την ομάδα, να συνετησει το χρήστη η απλά δεν επιτρέπεται να έχει την οποιαδήποτε άποψη όσο λάθος και να τη θεωρούμε, παρόλο που δεν παρεμβαίνει τους κανόνες του φορουμ.

Το σενάριο απλά να αφήσουμε κάτι που το θεωρούμε 100% λάθος να περάσει ασχολίαστο , χωρίς ειρωνεία γτ δεν παίζει;

Το έχω απορία πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ας απαντήσει κάποιος στο ερώτημά μου και δεν με πειράζουν οι ειρωνίες των άλλων. Μάλιστα εγώ ποτέ δεν κατηγόρησα τον προπονητή γιατί βάζει Κίτσιου. Το αντίθετο: Θεωρώ ότι σε τέτοια ματς πρέπει να παίρνουν ανάσες οι βασικοί.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να πάρει ούτε μισό ρίσκο φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος
kos

Δημοσίευση από kos »

zissos έγραψε:Νομίζω ότι ο Λουτσέσκου δεν πρόκειται να πάρει ούτε μισό ρίσκο φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος
δειχνει χαρακτηρα ο ρουμανος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ρίσκο είναι να ξεκουράζεις του βασικούς παίκτες; Ρίσκο είναι να τους βάζεις να παίζουν Πέμπτη - Κυριακή, συνεχώς. Σε 4 μέρες παίζουμε με Μπάτε. Πάλι Μάτος. Σε άλλες 4 αγώνας στη Λειβαδιά. Πάλι Μάτος. Έχει ήδη 23 αγώνες μέχρι τώρα και 2.010 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πολλες φορες το μεγαλυτερο ρισκο ειναι το μη ρισκο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mirlas έγραψε:οκ καποια ατομα μπορει να θελουμε μανατζερ και καναπε αλλα καποια αλλα θα πρεπει να καταταγουν στο us navy να βαρανε σολο γες μεν ολο το 24ωρο... για μπαλα μιλαμε φιλε γιαπας , δηλ αμα ειναι να βαλουμε τιτλο "ο λου εκανε το 15 στα 15 ολοι μοκο " και να το κλεισουμε το φορουμ να μην λεμε τπτ ...
Οταν εχεις γνωμη σημαινει οτι εισαι εχθρος του ΠΑΟΚ, τι δν καταλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν κάηκε στο 13 σήμερα

SM-G965F