22. Ricardo Matias Verón
- Isaak the Greek
Re: Ricardo Matias Veron
Kωστα , την πατησαμε μια φορα με τον Σερτζιο....Ας μη κανουμε και δευτερη γκαφα
Περιμενω εξελιξεις αν και ολα δειχνουν πως οδευει προς την πορτα της εξοδου.Παντως η φανελα με το νουμερο 22 και το ονομα του θα βρισκεται στη ντουλαπα μου για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.

Περιμενω εξελιξεις αν και ολα δειχνουν πως οδευει προς την πορτα της εξοδου.Παντως η φανελα με το νουμερο 22 και το ονομα του θα βρισκεται στη ντουλαπα μου για να μου θυμιζει την αναγενηση του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Αν φύγει, εύχομαι να μην πάει σε ομάδα που θα την βρούμε μπροστά μας, ως αντίπαλο! Πάει πολύ να τον χαραμίζουμε επί μισό χρόνο και μετά να τον έχουμε και αντίπαλο!
Τελικά ξέρουμε τι ακριβώς παίχτηκε με αυτόν και τα σπάσανε με το Σάντος?
Ισχύει ότι στη προετοιμασία σε ένα φιλικό τον έστειλε για ζέσταμα ώστε να μπει ως αλλαγή και αυτός δε το έκανε ή παίχτηκε τίποτα άλλο?
Πάντως από μπάλα ο άνθρωπος ξέρει και πολύ κιόλας,πιστεύω να συμφωνούμε όλοι σε αυτό.
Κρίμα που δεν υπολογίζεται άλλο μου άρεσε πολύ σαν παίχτης.
Ισχύει ότι στη προετοιμασία σε ένα φιλικό τον έστειλε για ζέσταμα ώστε να μπει ως αλλαγή και αυτός δε το έκανε ή παίχτηκε τίποτα άλλο?
Πάντως από μπάλα ο άνθρωπος ξέρει και πολύ κιόλας,πιστεύω να συμφωνούμε όλοι σε αυτό.
Κρίμα που δεν υπολογίζεται άλλο μου άρεσε πολύ σαν παίχτης.
O Veron δεν εχει τα τρεξιματα και αυτο ειναι που τον χαλαει σαν παικτη.......Ειναι εκτος πλανων καιρο τωρα...+ προβληματα κιλων και αλλα ...
Τέλος από τον ΠΑΟΚ επίσημα....Ειπώθηκε στο ραδιόφωνο πως η ΠΑΕ τον ειδοποίησε να βρει ομάδα και αυτός και ο Μπιζέρα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Παρ 18 Δεκ 2009, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- leoncommando
Σε ευχαριστούμε Ρικάρντο για όλα. Να ξέρεις οτι σε εκτιμήσαμε αλλά πλέον δεν μας κάνεις!
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου.
- JohnnyCash
Επομένως Σαβίνι τέταρτος αμυντικός και Μίρο αριστερά γιατί για μεταγραφή δεν το βλέπω...Βερόν κρίμα δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά πέρυσι ασίστ αυτός και ο Σέρτζιο μοιράζανε..