8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
Καλά από μυαλό άλλο τίποτα τέρας εξυπνάδας
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά φως και χρήμα εχει η συγκεκριμένη βιτρίνα, ας τον στείλουν και σε άλλον πλανήτη αν είναι να τον πουλήσουμε όσο περισσότερο γίνεται...αυτο μας ενδιαφέρει εμάς,όχι η καριέρα του ανώριμου και αν του αρέσει η κάθε χώρα...οταν μιλάμε για τέτοια περίπτωση είναι αδύνατον να τον στείλεις Ευρώπη,θα γελάνε μαζί μας
Ο κρεσπο παιζει να ειναι ο μoναδικος στον κοσμο που το αποκαλει the cup of the world 

Πάντως ωραίο το σχόλιο του για τον ουαρντα
- john4serres
Απο την αρχικη "Σε κάποιες άλλες εποχές, ίσως το δελτίο του να βρισκόταν καρφωμένο σε κανέναν τοίχο των αποδυτηρίων της Τούμπας, αλλά "
Συγνωμη αλλα ποτε κρεμασαμε δελτιο? εγω ανεκαθεν θυμαμαι οποιος γουσταρε παπαριες μας εκανε. Ουντεζε θες? Σικαμπαλα θες?
Συγνωμη αλλα ποτε κρεμασαμε δελτιο? εγω ανεκαθεν θυμαμαι οποιος γουσταρε παπαριες μας εκανε. Ουντεζε θες? Σικαμπαλα θες?
Τι να πεις οτι και να πει εδω εγω και καποιος φίλος θα έχει και δίκαιο "αλλα περιμέναμε απο αυτόν-άλλα ειδαμε".
Όχι απλά Θεούλης...Α Ρ Χ Η Γ Α Ρ Α του Π.Α.Ο.Κ.!!!!Hermann έγραψε:Θεούλης ο Κρέσπο στο σχόλιο του (το σβησαν)

eorptol1 έγραψε:Πάντως ωραίο το σχόλιο του για τον ουαρντα
τι ειπε;
“Malaka the cup of the world start in 10 months...you can try to finish the holidays…”