21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Στο αλλο άκρο το πηγες τωρα
Μια χαρα ειναι ο μπισε στα μικρά βασικος κ στα μεγαλα αλλγη εφόσον δεν αλλάξει νοοτροπία
Δεν με πειραζει να χει τόκο βουκιτς στα μικρά κ να ανοίγει άμυνες ακιμα κ να μην ειναι 90 λεπτό
Εχουμε συντηρητικό προπονητη η θα το χωνέψουμε η θα τον φαμε κ αυτον
Λιγες μερες μετα το θα τον αφήσετε του αγγελου κ τι δεν ειπε το στοματάκι τους χτες...
Μια χαρα ειναι ο μπισε στα μικρά βασικος κ στα μεγαλα αλλγη εφόσον δεν αλλάξει νοοτροπία
Δεν με πειραζει να χει τόκο βουκιτς στα μικρά κ να ανοίγει άμυνες ακιμα κ να μην ειναι 90 λεπτό
Εχουμε συντηρητικό προπονητη η θα το χωνέψουμε η θα τον φαμε κ αυτον
Λιγες μερες μετα το θα τον αφήσετε του αγγελου κ τι δεν ειπε το στοματάκι τους χτες...
- desperando
- Επικοινωνία:
Το "Δεν πρεπει"είναι τελείως λάθος έκφραση
Εχθές ο ιβιτς έδωσε απαντήσεις και για τον μπι,όποιος θέλει τις ακούει για να καταλάβει το σκεπτικό του προπονητή
Όσο για το άλλο με τον πελκα ούτε σαν ακραία υπερβολή μπορώ να το δεχτω
Εχθές ο ιβιτς έδωσε απαντήσεις και για τον μπι,όποιος θέλει τις ακούει για να καταλάβει το σκεπτικό του προπονητή
Όσο για το άλλο με τον πελκα ούτε σαν ακραία υπερβολή μπορώ να το δεχτω
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας με την άποψή του. Εγώ πιστεύω ότι αν ο παίκτης ξεκινούσε σε όλους τους αγώνες θα είχαμε περισσότερους βαθμούς σήμερα.
Γκολ μα σούταρα εξω απο την περιοχή
Ακομα πιο ωραια φανηκε η καμπύλη οταν το εδειξε σε επανάληψη
Ακομα πιο ωραια φανηκε η καμπύλη οταν το εδειξε σε επανάληψη
μια ωραία πεταλούδα μεσ'τον κύπο μας πετά
τέτοιο λάιτ και σοφτ παίχτη με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχω δει στην ζωή μου, ειδικά σε μία θέση που πρέπει να βγάζει φωτιές όποιος παίζει
τέτοιο λάιτ και σοφτ παίχτη με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχω δει στην ζωή μου, ειδικά σε μία θέση που πρέπει να βγάζει φωτιές όποιος παίζει
Ναι, Οκ, είδες κανέναν να κάνει καμία κίνηση για να του δώσει μπάλα;
Αμυντικά ξέρεις ότι δε θα απλώσει όχι πόδι, ούτε χέρι.
Για αυτό λοιπόν δεν τον έβαζε από την αρχή...
SM-G935F
Αμυντικά ξέρεις ότι δε θα απλώσει όχι πόδι, ούτε χέρι.
Για αυτό λοιπόν δεν τον έβαζε από την αρχή...
SM-G935F
Στην καλυτερη περιπτωση θα παιζει πολυ καλα δημιουργικα και αμυντικα θα ναι ανυπαρκτος.Στην χειροτερη δεν θα κανει τιποτα απτα 2.
Ε σημερα πεσαμε στην δευτερη περιπτωση
Ε σημερα πεσαμε στην δευτερη περιπτωση
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά αν ήμασταν συμπαικτες θα παίζαμε ξύλο στα αποδυτήρια
Τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι ήσουν αλλαγή του Κλέιτον σε μια μικρή ομάδα της Τουρκίας
Για κανένα ματς με καμία Λιβαδειά καλός εισαι
Τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι ήσουν αλλαγή του Κλέιτον σε μια μικρή ομάδα της Τουρκίας
Για κανένα ματς με καμία Λιβαδειά καλός εισαι
- Kostas_Peraia4
- Sick Bastard
με παραξενεψε που ο ιβιτς τον αποκαλεσε γενικοτερα βαρυ σαν παιχτη την κυριακη....δεν τον ξερανε τον παιχτη οταν ψαχνανε για το πολυποθητο 10αρι και κατεληξαν σ αυτον??δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα...
ορθως λοιπον ο σαχοβ ειναι το μικροτερο κακο αυτη τη στιγμη για την ομαδα...δυστυχως εκει φτασαμε να μιλαμε για το μικροτερο κακο...
υγ ειναι κριμα παντως γιατι με τη μπαλα στα ποδια μπορει να κανει πραγματα, αλλα αθλητικα και νοητικα δε θυμιζει επαγγελματια ποδοσφαιριστη...
ορθως λοιπον ο σαχοβ ειναι το μικροτερο κακο αυτη τη στιγμη για την ομαδα...δυστυχως εκει φτασαμε να μιλαμε για το μικροτερο κακο...
υγ ειναι κριμα παντως γιατι με τη μπαλα στα ποδια μπορει να κανει πραγματα, αλλα αθλητικα και νοητικα δε θυμιζει επαγγελματια ποδοσφαιριστη...
- pisakaipoupoula
Δεν μας έκανε ο Φρανκ που έφερνε πυραυλοκίνητους αθλήτικούς 22χρονους στην δευτερότριτη ομάδα της ελληνικής σουπα λιγκ, θέλαμε άλλα κόλπα
Τι σκατα σκαουτινγκ εκαναν σε αυτον δεν μπορω να το καταλαβω.Απο τα βιντεακια που βλεπουμε εμεις τον διαλεξαν και αυτοι? Πεφτουν απο τα συνεφα με το πως κινειται στο γηπεδο,με την νωχελικοτητα του,με το οτι μπαταρει μονιμως αριστερα,με,με,με? Βεβαια για να τα λεμε ολα,για το οτι αναγκαζοταν να κατεβαινει αρκετα πισω απο την σεντρα για να παρει την μπαλα μαλλον δεν φταιει αυτος.
Υ.Γ Pisa σοβαρα θες να δουμε τι εφερε συνολικα ο Φρανκ?
Υ.Γ Pisa σοβαρα θες να δουμε τι εφερε συνολικα ο Φρανκ?
Θα επαναληφθω, αλλά αξίζει... Είδες να κάνει κίνηση κανένας; σε ποιον να δώσει;
Στρατιωτακια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα έπαιζαν σήμερα μπροστά
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στρατιωτακια ακούνητα αμίλητα αγέλαστα έπαιζαν σήμερα μπροστά
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk