Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Είτε στημένος είτε τέρμα άμπαλος. Δε ξέρω τί είναι χειρότερο , τέτοιες ώρες.pilotos έγραψε:Μπα...goran 64 έγραψε:Π.Α.Ο.Κ. είσαι...![]()
SM-G920F
Ναι αλλά και η πίεση η δικιά μας είναι ακόμα στο 900 από χτες
SM-G920F
SM-G920F
Δεν ειπα οτι προσβαλλες,απλα λεω οτι μιλαμε για οριακο φαουλ που εσυ το βλεπεις και πεναλντυ και δεν ξερεις αν ειναι κοκκινη...sourmenetes έγραψε:
προκαλω;επειδη ειπα την αποψη μου?οτι ειδα ειπα.το να επιτιθεστε ετσι πιστεύω δεν είναι σωστο.δεν προσβαλα κανεναν .
Ειναι κοκκινη πεντακαθαρη και δεν υπαρχει κανενα πεναλντυ.[/quote]
φιλε μου αποψη κ σεβαστη.κ γω αποψη εκφερα δεν προσπαθησα ν τ περασω ως δεδομενο.μπορει ν κανω κ λαθος φυσικά .
Tο λες μονος σου ρε φιλε κοιμουνται. Η σωστη εκφραση ειναι χρηματοδοντουνται βεβαια! Ο οπαδος ειναι ανθρωπος! Αυτο που συμβαινει στον ελληνικο ποδοσφαιρο δεν ειναι προβλημα ποδοσφαιρικο αλλα κοινωνικο! Αυτο πρεπει να το καταλαβουμε!gergeo4 έγραψε:ρε φιλε μου κ φυσικά επρεπε να ειναι αγανακτισμένοι αλλα αλλο αυτο κ αλλο η μπουκα,οι καταστροφες,οι τιμωριες κτλ βαρεθηκα οι οπαδοί να παιρνουν τον νομο στα χέρια τους,ολοι οι οπαδοι!δν ειναι δικη τους δουλειά .υπαρχουν αλλοι αλλά κοιμούνται ακομα δυστηχως.farmak76 έγραψε:28000 κοσμου εχθες ηταν έτοιμοι να διαλυσουν τις οικογενειες τους απο την αγανακτηση για τα αισχη κι καποιοι το παιζετε αντικειμενικοι κ υπερανω. Ντουγανια.
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πωλουνται γλαστρες, καστανοχωμα, φυλλοχωμα, λιπασματα σε τιμη ευκαιριας.
Από τις φάσεις του ΟΤΕ το φάουλ του Χατζηισαία από το οποίο προέρχεται το γκολ είναι φάουλ, γιατί σπρώχνει παραπάνω απ'ότι επιτρέπεται, ενα φάουλ πάνω στον Αντόνις φράγμα είναι κανονικό φάουλ και τίποτε παραπάνω. Ενα χέρι που δίνει στον Τσιμιροτ θα πρεπε να μην το δώσει γιατί ο παίκτης έχει κατεβασμένο το χέρι και η μπάλα απλά χτυπάει πάνω του από κοντική απόσταση. Η φάση του πέναλτι είναι καθαρό πεναλτι και κόκκινη καρτα φυσικά γιατί ο μόνος τρόπος που υπάρχει να βγει έτσι τερματοφύλακας χωρίς να κάνει πέναλτι είναι μόνο αν δεν υπάρχει καμμία επαφή και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει επαφή με το πόδι και ανατροπή ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ.
Τις άλλες φάσεις θα τις ξαναδω αλλά για να μην μπουν στα χάιλάιτ μάλλον δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Ηταν δικαιολογημένο αυτό που έγινε; Σε μεγάλο βαθμό ναι. Θα προτιμούσα όμως ενώ προηγηθήκαμε να βρίσκαμε τον τρόπο έστω και με αυτή την ενττεταλμένη διαιτησία να είχαμε πάρει το παιγνίδι και να μην είχε γίνει τιποτα απ'όλα αυτά. Αν είναι πάντως να βγει κάτι από όλο αυτό για το άθλημα- που δεν το πιστεύω - καλώς έγινε.
Απλά να γίνει κάθε προσπάθεια από την ΠΑΕ αν βγουν τα παιδιά από την φυλακή γιατί κανεις δεν το αξίζει αυτό στη ζωή του για ένα κωλοματς.
Τις άλλες φάσεις θα τις ξαναδω αλλά για να μην μπουν στα χάιλάιτ μάλλον δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Ηταν δικαιολογημένο αυτό που έγινε; Σε μεγάλο βαθμό ναι. Θα προτιμούσα όμως ενώ προηγηθήκαμε να βρίσκαμε τον τρόπο έστω και με αυτή την ενττεταλμένη διαιτησία να είχαμε πάρει το παιγνίδι και να μην είχε γίνει τιποτα απ'όλα αυτά. Αν είναι πάντως να βγει κάτι από όλο αυτό για το άθλημα- που δεν το πιστεύω - καλώς έγινε.
Απλά να γίνει κάθε προσπάθεια από την ΠΑΕ αν βγουν τα παιδιά από την φυλακή γιατί κανεις δεν το αξίζει αυτό στη ζωή του για ένα κωλοματς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 03 Μαρ 2016, 17:53, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Έβαλε δυναμομετρο ο άλλος στην κλώνο του γιαννακοπουλου, που πέφτει αν φυσάει μισό μποφόρ
Ρε θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;;
Φόρουμ οπαδών ΠΑΟΚ είναι ή τίποτα άλλο;
SM-G920F
Ρε θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;;
Φόρουμ οπαδών ΠΑΟΚ είναι ή τίποτα άλλο;
SM-G920F
Το ξαναγραφω σε κανενα χωριο του πλανητη ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΟΥΛ!!!! ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!
Στην αρχη της φασης,ο φορτούνης κατεβαζει το χερι του στην πλατη χατζη,μπορει να δοθει επιθετικο,η κινηση αυτη δεφενεται απο την κεντρικη καμερα,αλλα μονο απο την καμερα στην 7-8,αυτο σημαίνει οτι ο παπας μπορουσε να το δειchrisg4 έγραψε:Αν δεις το replay από πίσω τραβάει φανέλα και ο Φορτουνης απλά αυτός ως πιο δασκαλεμένος βουτάει. Δεν υπάρχει καν φάουλ στη φάση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπασκετ να δίνετε η κάθε επαφή φάουλ.
- sourmenetes
- Moderator
φιλε μου αποψη κ σεβαστη.κ γω αποψη εκφερα δεν προσπαθησα ν τ περασω ως δεδομενο.μπορει ν κανω κ λαθος φυσικά .[/quote]gergeo4 έγραψε:Δεν ειπα οτι προσβαλλες,απλα λεω οτι μιλαμε για οριακο φαουλ που εσυ το βλεπεις και πεναλντυ και δεν ξερεις αν ειναι κοκκινη...sourmenetes έγραψε:
προκαλω;επειδη ειπα την αποψη μου?οτι ειδα ειπα.το να επιτιθεστε ετσι πιστεύω δεν είναι σωστο.δεν προσβαλα κανεναν .
Ειναι κοκκινη πεντακαθαρη και δεν υπαρχει κανενα πεναλντυ.
Ρε george αποψεις ολοι λεμε,αλλα μετα το χθεσινο δεν υπαρχει...
Και δεν ειναι το πεναλντυ η το φαουλ...ειναι η πουστια που ερχεται να σου κανει μεσα στην Τουμπα...
Φαινεται στο φαουλ του Αντωνη στο πριν το γκολ,που ειναι μαρς,φαινεται σε ολα τα αμφισβητουμενα υπερ του,φαινεται στην αγκωνια του παπαρογιεβιτς που επι 3 συνεχομενα ματς ριχνει μπουνιες κλωτσιες..
Φαινεται οτι ηρθανε για να το τιναξουν στον αερα...δεν μπορουμε να κανουμε κριτικη..
Eιναι τραγικο οτι καθομαστε και αναλυουμε και συζηταμε φασεις που σφυριξε ενας στημενος διαιτητης! Εκει μας καντηντησαν!
Ά και που είστε, στην ένα πίνουν μαλαματινες οι χούλιγκαν.
Πιο χαζό photoshop δεν έχω ξανά δει.
Κι όμως στους φελλους περνάει η προπαγάνδα
SM-G920F
Πιο χαζό photoshop δεν έχω ξανά δει.
Κι όμως στους φελλους περνάει η προπαγάνδα
SM-G920F
- Dinos_Liverpool
DimitrisS έγραψε:Eιναι τραγικο οτι καθομαστε και αναλυουμε και συζηταμε φασεις που σφυριξε ενας στημενος διαιτητης! Εκει μας καντηντησαν!
Ρε george αποψεις ολοι λεμε,αλλα μετα το χθεσινο δεν υπαρχει...sourmenetes έγραψε:φιλε μου αποψη κ σεβαστη.κ γω αποψη εκφερα δεν προσπαθησα ν τ περασω ως δεδομενο.μπορει ν κανω κ λαθος φυσικά .gergeo4 έγραψε:Δεν ειπα οτι προσβαλλες,απλα λεω οτι μιλαμε για οριακο φαουλ που εσυ το βλεπεις και πεναλντυ και δεν ξερεις αν ειναι κοκκινη...sourmenetes έγραψε:
Ειναι κοκκινη πεντακαθαρη και δεν υπαρχει κανενα πεναλντυ.
Και δεν ειναι το πεναλντυ η το φαουλ...ειναι η πουστια που ερχεται να σου κανει μεσα στην Τουμπα...
Φαινεται στο φαουλ του Αντωνη στο πριν το γκολ,που ειναι μαρς,φαινεται σε ολα τα αμφισβητουμενα υπερ του,φαινεται στην αγκωνια του παπαρογιεβιτς που επι 3 συνεχομενα ματς ριχνει μπουνιες κλωτσιες..
Φαινεται οτι ηρθανε για να το τιναξουν στον αερα...δεν μπορουμε να κανουμε κριτικη..[/quote]
συμφωνω απολυτα.κυριως εμενα με πειραξε η εισβολή κ τα επακολουθα που αυτη θ φερει.ελπιζω σε καλυτερες μερες γργορα.
υ.γ οταν καποιος εκφερει μια διαφορετικη αποψη δεν είναι στημενος ή αμπαλος.να ειμαστε λιγο προσεκτικοί στις εκφράσεις .