5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν είμαι εκτελεστική εξουσία, ούτε παίρνω αποφάσεις. Εγώ εκφράζω την ανησυχία μου που ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερους ενεργούς παίκτες στα στόπερ, απ' ό,τι όταν ξεκίνησε η σεζόν. Πάντα μιλάω εφόσον δεν υπολογίζονται οι Πούγγουρας και Χατζη, κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ε κατά τη γνώμη σου πάντα. Πιστεύεις οτι αν δε χρησιμοποιηθεί ο χατζηισαΐας στο ματς με τη βέροια τότε θα πρέπει να υπάρξει θέμα για όποιον ευθύνεται γιαυτό;;;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε συ Νίτσε, το να λέει κάποιος ότι διαφωνεί με κάποια επιλογή του προπονητή δεν σημαίνει ότι θέλει να απολυθεί.
Απόψεις ανταλλάσσουμε. Αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα θα έκλεινε το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Βρε παιδί μου και γω μαζί σου, εννοείται οτι ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά τουλάχιστον ας προσέχουμε πως τη διατυπώνουμε. Άλλο να πει κάποιος οτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (που μπορεί και να μην είναι και σωστή) θα έπρεπε να αποκτηθεί κ άλλο σεντερμπακ ή θα έπρεπε να χρησιμοποιείται πιο συχνά ο χατζηισαΐας και άλλο να πει οτι είναι τραγικό και έλεος. Δεν καταλαβαίνετε οτι υπάρχει διαφορά;

Και για το άλλο που αναφέρεις, το να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο. Αλλά εδώ συνήθως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, απλώς ο καθένας καρφιτσώνει την άποψη του και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γιαυτήν!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μα την γνώμη του λέει ο καθένας. Ποιανού την γνώμη λέει, του περιπτερά; Είναι αυτονόητο αυτό, δεν χρειάζεται να το γράφουμε σε κάθε ποστάρισμα.

Και αν κατά τη γνώμη μου κάτι είναι τραγικό, τι να κάνω; Να μετριάσω τη γνώμη μου; Να πω κάτι άλλο από αυτό που πιστεύω; Οπαδικό φόρουμ είμαστε, ας μιλήσουμε και λίγο καφενειακά. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παίζουμε με τίς λέξεις τραγικό και έλεος παραπέμπουν σε καταστροφικά λάθη μη αναστρέψιμα.... γιατί να καταστροφολογουμε ?
Διαφωνούμε και τέλος τι τραγικά και έλεος ?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

zarathustra79 έγραψε:Και για το άλλο που αναφέρεις, το να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο. Αλλά εδώ συνήθως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, απλώς ο καθένας καρφιτσώνει την άποψη του και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γιαυτήν!
Στον εαυτό σου θα αναφέρεσαι γιατί εσύ είσαι αυτός που δεν δέχεται την αντίθετη άποψη. Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν που είπε ότι μας φτάνουν τα τρία στόπερς σε μια σεζόν 60 αγώνων. Έχει την άποψή του και τέλος. Όπως κι εγώ έχω την άποψη ότι είναι τραγικό ΑΝ αρκεστούμε σε 3 στόπερς, όταν στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε 4 (+ τον Τζαβέλλα).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν βλέπω να οδηγεί κάπου αυτή η κουβέντα.

Πάντως το να γράφεις πως χρησιμοποιεί 3-5-2 ο Βλάνταν,επειδή το έχει εφαρμόσει 3 φορές σε 35 ματς,είναι λίγο υπερβολικό κατ εμέ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

eorptol1 έγραψε:Παίζουμε με τίς λέξεις τραγικό και έλεος παραπέμπουν σε καταστροφικά λάθη μη αναστρέψιμα.... γιατί να καταστροφολογουμε ?
Διαφωνούμε και τέλος τι τραγικά και έλεος ?
Για μένα είναι επικίνδυνο να έχουμε 3 παίκτες για δύο θέσεις. Είναι σαν να έχουμε ένα ρόστερ 15 παικτών, για τις 10 θέσεις + 2 τερματοφύλακες = 17 παίκτες. Όμως έχουμε 26. Η άποψή μου είναι ότι ο Ivic υπολογίζει κάποιον εκ των Πούγγουρα ή Χατζη. Το πρόβλημα θα υπάρξει αν δεν υπολογίζει κανένα εκ των δύο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το πρόβλημα θα είναι υπαρκτό, μόνο στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ένας απ τους δύο σε κάποιους αγώνες και τότε δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια αρνητική και μη αναστρέψιμη αγωνιστική εξέλιξη για την ομάδα!!!!

Κατά την προσωπική μου άποψη βεβαίως βεβαίως, όλα τα λοιπά είναι υποθετικά και μόνον ως τέτοια μπορούμε (έστω και ασκόπως) να τα κουβεντιάζουμε... 8-)
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Ένα είναι σίγουρο το καλοκαίρι που ήταν να πάει δανεικος στην ομάδα που πήραμε τον Βαρέλα έπρεπε να δεχθεί πολυ κακό μάνατζερ έχει που τον συμβούλεψε να μείνει με την προοπτική ότι θα παίξει. Ο ιβιτς ήταν ξεκάθαρος όποιον δεν ήθελε δεν άγγιξε 18οδα ούτε προπονήσεις δεν κάνανε πραγματικό αφεντικό πιστεύω ότι δεν νόμιζε ότι αν μείνει θα παίξει μέγιστο λάθος

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:Το πρόβλημα θα είναι υπαρκτό, μόνο στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ένας απ τους δύο σε κάποιους αγώνες και τότε δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια αρνητική και μη αναστρέψιμη αγωνιστική εξέλιξη για την ομάδα!!!!

Κατά την προσωπική μου άποψη βεβαίως βεβαίως, όλα τα λοιπά είναι υποθετικά και μόνον ως τέτοια μπορούμε (έστω και ασκόπως) να τα κουβεντιάζουμε... 8-)
Του Θεμιστοκλεους βεβαιως-βεβαιως :lol: :lol: :lol:
Απο την γνωστη ταινια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μην καρφώνεσαι βρε...ηλικιωμένε... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Φορουμ είναι εδω και οι αποψεις διασταυρωνονται. Τι θα πει επιτεθηκα; Προσπαθησα με μια σειρα ερωτησεων να απαντησω στην αλλη αποψη. Ουτε με μηχανακια πηγα εξω απο το σπιτι κανενος, ουτε τιποτα. Το να επιχειρηματολογεις πανω σε μια αλλη αποψη ειναι επιθεση;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προφανώς με έχουν πάρει τα χρόνια αρκετά και δεν κατανοώ...
Ειδικά αυτό με τα επιχειρήματα...
Είπαμε: Παράλογος και απόλυτος.
Θα με συγχωρέσετε, ελπίζω, γιατί οδεύω προς τα 55...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”