5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
- ΑποστόληςΑ
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Δεν είμαι εκτελεστική εξουσία, ούτε παίρνω αποφάσεις. Εγώ εκφράζω την ανησυχία μου που ο ΠΑΟΚ έχει λιγότερους ενεργούς παίκτες στα στόπερ, απ' ό,τι όταν ξεκίνησε η σεζόν. Πάντα μιλάω εφόσον δεν υπολογίζονται οι Πούγγουρας και Χατζη, κάτι που θα φανεί στο εγγύς μέλλον.
- zarathustra79
Ε κατά τη γνώμη σου πάντα. Πιστεύεις οτι αν δε χρησιμοποιηθεί ο χατζηισαΐας στο ματς με τη βέροια τότε θα πρέπει να υπάρξει θέμα για όποιον ευθύνεται γιαυτό;;;
- PAOK_Antarctica
Ρε συ Νίτσε, το να λέει κάποιος ότι διαφωνεί με κάποια επιλογή του προπονητή δεν σημαίνει ότι θέλει να απολυθεί.
Απόψεις ανταλλάσσουμε. Αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα θα έκλεινε το φόρουμ.
Απόψεις ανταλλάσσουμε. Αν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα θα έκλεινε το φόρουμ.
- zarathustra79
Βρε παιδί μου και γω μαζί σου, εννοείται οτι ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του, αλλά τουλάχιστον ας προσέχουμε πως τη διατυπώνουμε. Άλλο να πει κάποιος οτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (που μπορεί και να μην είναι και σωστή) θα έπρεπε να αποκτηθεί κ άλλο σεντερμπακ ή θα έπρεπε να χρησιμοποιείται πιο συχνά ο χατζηισαΐας και άλλο να πει οτι είναι τραγικό και έλεος. Δεν καταλαβαίνετε οτι υπάρχει διαφορά;
Και για το άλλο που αναφέρεις, το να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο. Αλλά εδώ συνήθως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, απλώς ο καθένας καρφιτσώνει την άποψη του και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γιαυτήν!
Και για το άλλο που αναφέρεις, το να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο. Αλλά εδώ συνήθως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, απλώς ο καθένας καρφιτσώνει την άποψη του και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γιαυτήν!
- PAOK_Antarctica
Μα την γνώμη του λέει ο καθένας. Ποιανού την γνώμη λέει, του περιπτερά; Είναι αυτονόητο αυτό, δεν χρειάζεται να το γράφουμε σε κάθε ποστάρισμα.
Και αν κατά τη γνώμη μου κάτι είναι τραγικό, τι να κάνω; Να μετριάσω τη γνώμη μου; Να πω κάτι άλλο από αυτό που πιστεύω; Οπαδικό φόρουμ είμαστε, ας μιλήσουμε και λίγο καφενειακά. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Και αν κατά τη γνώμη μου κάτι είναι τραγικό, τι να κάνω; Να μετριάσω τη γνώμη μου; Να πω κάτι άλλο από αυτό που πιστεύω; Οπαδικό φόρουμ είμαστε, ας μιλήσουμε και λίγο καφενειακά. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος.
Παίζουμε με τίς λέξεις τραγικό και έλεος παραπέμπουν σε καταστροφικά λάθη μη αναστρέψιμα.... γιατί να καταστροφολογουμε ?
Διαφωνούμε και τέλος τι τραγικά και έλεος ?
- ΑποστόληςΑ
Στον εαυτό σου θα αναφέρεσαι γιατί εσύ είσαι αυτός που δεν δέχεται την αντίθετη άποψη. Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν που είπε ότι μας φτάνουν τα τρία στόπερς σε μια σεζόν 60 αγώνων. Έχει την άποψή του και τέλος. Όπως κι εγώ έχω την άποψη ότι είναι τραγικό ΑΝ αρκεστούμε σε 3 στόπερς, όταν στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε 4 (+ τον Τζαβέλλα).zarathustra79 έγραψε:Και για το άλλο που αναφέρεις, το να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων είναι οτι καλύτερο. Αλλά εδώ συνήθως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, απλώς ο καθένας καρφιτσώνει την άποψη του και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του γιαυτήν!
Δεν βλέπω να οδηγεί κάπου αυτή η κουβέντα.
Πάντως το να γράφεις πως χρησιμοποιεί 3-5-2 ο Βλάνταν,επειδή το έχει εφαρμόσει 3 φορές σε 35 ματς,είναι λίγο υπερβολικό κατ εμέ.
Πάντως το να γράφεις πως χρησιμοποιεί 3-5-2 ο Βλάνταν,επειδή το έχει εφαρμόσει 3 φορές σε 35 ματς,είναι λίγο υπερβολικό κατ εμέ.
- ΑποστόληςΑ
Για μένα είναι επικίνδυνο να έχουμε 3 παίκτες για δύο θέσεις. Είναι σαν να έχουμε ένα ρόστερ 15 παικτών, για τις 10 θέσεις + 2 τερματοφύλακες = 17 παίκτες. Όμως έχουμε 26. Η άποψή μου είναι ότι ο Ivic υπολογίζει κάποιον εκ των Πούγγουρα ή Χατζη. Το πρόβλημα θα υπάρξει αν δεν υπολογίζει κανένα εκ των δύο.eorptol1 έγραψε:Παίζουμε με τίς λέξεις τραγικό και έλεος παραπέμπουν σε καταστροφικά λάθη μη αναστρέψιμα.... γιατί να καταστροφολογουμε ?
Το πρόβλημα θα είναι υπαρκτό, μόνο στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ένας απ τους δύο σε κάποιους αγώνες και τότε δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια αρνητική και μη αναστρέψιμη αγωνιστική εξέλιξη για την ομάδα!!!!
Κατά την προσωπική μου άποψη βεβαίως βεβαίως, όλα τα λοιπά είναι υποθετικά και μόνον ως τέτοια μπορούμε (έστω και ασκόπως) να τα κουβεντιάζουμε...
Κατά την προσωπική μου άποψη βεβαίως βεβαίως, όλα τα λοιπά είναι υποθετικά και μόνον ως τέτοια μπορούμε (έστω και ασκόπως) να τα κουβεντιάζουμε...

-
Ένα είναι σίγουρο το καλοκαίρι που ήταν να πάει δανεικος στην ομάδα που πήραμε τον Βαρέλα έπρεπε να δεχθεί πολυ κακό μάνατζερ έχει που τον συμβούλεψε να μείνει με την προοπτική ότι θα παίξει. Ο ιβιτς ήταν ξεκάθαρος όποιον δεν ήθελε δεν άγγιξε 18οδα ούτε προπονήσεις δεν κάνανε πραγματικό αφεντικό πιστεύω ότι δεν νόμιζε ότι αν μείνει θα παίξει μέγιστο λάθος
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
- Mr Ξερόλας 2019
Του Θεμιστοκλεους βεβαιως-βεβαιωςgoran 64 έγραψε:Το πρόβλημα θα είναι υπαρκτό, μόνο στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ένας απ τους δύο σε κάποιους αγώνες και τότε δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια αρνητική και μη αναστρέψιμη αγωνιστική εξέλιξη για την ομάδα!!!!

Απο την γνωστη ταινια.
- zarathustra79
Φορουμ είναι εδω και οι αποψεις διασταυρωνονται. Τι θα πει επιτεθηκα; Προσπαθησα με μια σειρα ερωτησεων να απαντησω στην αλλη αποψη. Ουτε με μηχανακια πηγα εξω απο το σπιτι κανενος, ουτε τιποτα. Το να επιχειρηματολογεις πανω σε μια αλλη αποψη ειναι επιθεση;
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς με έχουν πάρει τα χρόνια αρκετά και δεν κατανοώ...
Ειδικά αυτό με τα επιχειρήματα...
Είπαμε: Παράλογος και απόλυτος.
Θα με συγχωρέσετε, ελπίζω, γιατί οδεύω προς τα 55...
Ειδικά αυτό με τα επιχειρήματα...
Είπαμε: Παράλογος και απόλυτος.
Θα με συγχωρέσετε, ελπίζω, γιατί οδεύω προς τα 55...