Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από simba »

Και κατι τελευταιο...
Οποιονδήποτε αγνό-απλό οπαδό συναντήσεις στην πόλη θα σου πεί το αυτονόητο: καλός είναι ο τεχνοκράτης Αγγελίδης, καλός είναι ο τεχνοκράτης Άρνεσεν, καλός είναι και ο προπονητής, αλλά ΔΕΝ νιώθουν από ΠΑΟΚ. Δεν νιώθουν τον παλμό, την αγωνία του ΠΑΟΚτσή, δεν νιώθουν την Ιστορία και την προοπτική του μεγέθους του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα το Σωματείο έχει βάζελους και αεκτσήδες σε κρίσιμα πόστα μέσα στην ΠΑΕ, ελέου "αντικειμενικότητας". Και ρωτάει ο καθένας: είναι δυνατόν σε έναν τόσο τεχνοκρατικό και "λαϊτ" ΠΑΟΚ να μην χωράει ένας τεραστιος ΠΑΟΚτσής παράγοντας όπως ο Βεζυρτζής χωρίς να έχει τον τελικό λόγο σε κύρια θέματα; Τριβές, διαφορετικές απόψεις, συζητήσεις, ζυμώσεις, όπως θες πές το, πάντοτε είναι καλό να υπάρχουν μέσα σε μια ΠΑΕ. Είναι σημαντικό όμως να πούμε όμως ότι το 99.99% των ΠΑΟΚτσήδων σήμερα κοιμούνται πιο ήσυχα με τον Βεζυρτζή στην ΠΑΕ, κύριε Σαμπράκο.
Αποτελεσμα ολων των παραπανω που επι σελιδες αναλυαμε?

Ο παραπανω αδαης/παραμυθιασμενος ΠΑΟΚτσης (και απ'ο,τι βλεπω υπαρχουν πολλοι)..
Που απ'το "μπραβο ρε αρχοντα που εκοψες τον γκαλιτσιο" (λες και αυτο ηταν το θεμα), στα πρωτα στραβα αποτελεσματα και με τη δυσαρεσκεια ΝΒ για Ιγκορ-Φρανκ που θα διοχετευεται βολικα στον τυπο, θα αρχισει τα "να φυγουνε οι τεχνοκρατες που φερνουν Χ με το λιμο και θελανε να μας φορτωσουν ανενεργο παικτη και δεν εχουν ΠΑΟΚτσηδικο DNA"..

Υ.Γ. παοκαρα23, ξερω οτι εκανες εικασιες, αλλα θεωρω υπερβολικα τραβηγμενες οπως στο παραδειγμα που σουφερα με ρουντνεβς ;)
Δεν ειναι ολα τα πραγματα κατασκευασματα των αρδ, το γαρνιρισμα μπορει..
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

παοκαρα23 έγραψε: η ιστορία λεκο-τουντορ-αρνεσεν ερωτεύτηκαν τον παικτσρα της Λόκερεν σ εμένα απ την αρχή δεν κολλούσε ξερωντας και τι παπάδες πουλάνε μερικά αρδακια για τους παίκτες που εκπροσώπει ο πολ..τις επόμενες μέρες λογικά θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Έτσι παοκαρα23 πιστεύω κ εγώ, πως αυτή η ιστορία ειναι με Γκαλίτσιο έχει πολύ παπα μεςα. Και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τι έγινε.
Και το σενάριο θα ειναι πολύ διαφορετικό από αυτό που πέρασε.
Αλλά ο αρνητικός απόηχος όμως, δυστυχώς θα έχει παραμείνει.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ναι παιδες και στην προπόνηση πήγε ο Κόλκας με μάσκα Γκαλίτσιου,
γι αυτο και δε τον πήραμε τελικά, επειδή ήταν 150 κιλά, παρότι πατούσε περιοχή.

ρε τι ακουμε....
northend4

Trilofiotis έγραψε:Ναι παιδες και στην προπόνηση πήγε ο Κόλκας με μάσκα Γκαλίτσιου,
γι αυτο και δε τον πήραμε τελικά, επειδή ήταν 150 κιλά, παρότι πατούσε περιοχή.

ρε τι ακουμε....
Εγώ εννοώ οτι το οτι " ο Βεζυρτζής έκοψε τον Γκαλιτσιο" ειναι μέγας παπάς. Δεν λέω οτι δεν προπονήθηκε ή δεν ήταν κοντά σε συμφωνία.

Υ.Γ. Ας περιμένουμε να κρίνουμε τι μεταγραφές στο τέλος. Αλλά το να δημιουργηθεί αυτό το άρρωστο κλίμα ειναι αρρώστια μας. Ας κερδίσουμε τώρα στην Ξάνθη γιατί με ήττα η μίρλα θα μεγενθύθει κι άλλο.
Το να έχουμε φτάσει σε σημείο να παρακαλάμε να κερδίσουμε στην Ξάνθη για να μην μας πρήξουν τα τέτοια οι μιρλες ειναι άρρωστο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Πάντως εγώ ένα διαπιστώνω ρε καρντάσια όσο περνάν οι μέρες και δεν γίνεται κάτι δραστικό για όλα αυτά τα σκηνικά από Ιβάν μεριά... :shock: :shock: :shock: : Ότι όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ειδικά εμείς :shock: οι ίδιο οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. μας ... :o :o :o Διαφωνείτε μήπως;

Φανταστείτε λοιπόν χαρούλες που θα κάνουν τώρα μ αυτό "το χάλι" μας οι αντίπαλοι μας (όχι μόνο οι οπαδοί τους φυσικά)... :roll: :roll: :roll:

Κι αυτό γίνεται περίπου από αρχές Δεκέμβρη (δηλαδή σε ολόκληρη την "προμεταγραφική" περίοδο)... :? :? :?

Χχχχμμμμ :idea: :idea: :idea: Τελικά όλο αυτό ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο όσο "ολοφάνερα δείχνει"... :roll: :roll: :roll:

Πάντως εγώ αποφάσισα να μην ξαναγράψω τίποτα για όλα αυτά μέχρι τις 31 Γενάρη 2016... ;)

Υ.Γ. Βοηθάτε και σεις καρντάσια... ;)

δε σε βλεπω να κρατιεσαι μεχρι τοτε μην παιρνεις ορκο θα γινουν πολλα ωραια και δε θα τα σχολιαζεις...θα σκασεις αρα παρτο πισω ;) ;) ;) ;)
Μην είσαι σίγουρος μάγκα μου 8-) ...Δεν είμαι σαν "του λόγου σου" ρε συ che4 να "τρελαίνομαι" για "κράξιμο και κουτσομπολιό" αν δεν το κατάλαβες...Λογικά συμπεράσματα προσπαθώ να βγάζω, όχι όμως λέγοντας κραυγαλέα "θέλω Ν.Β. να τους πει, παίχτες, Φ.Α. και Ι.Τ. για κοχόνες" κι άλλα τόσα αδιανόητα, όπως κάνεις εσύ...Εξ άλλου πρέπει να είμαι και καμιά τριανταριά χρόνια μεγαλύτερος σου και τον Π.Α.Ο.Κ. τον έχω από μικρός "εκκλησία", όχι "καφενείο"... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παντα τετοιοι ημασταν ................

και δεν λεμε να ξεκολισουμε με τιποτα......

μεταγραφη εγκεφαλικης σκεψης χρειαζοματσε και ολα θα γινουν ποιο καλα.......

ΠΑΟΚτσιδικο dna και κουραφεξαλα
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Το οτι προπονήθηκε με την ομαδα (που δεν σημαίνει και κάτι στην τελική) δεν αμφισβητιται ...απο κει πέρα ο καθένας μπορεί να καταλαβαίνει οτι θέλει απ τα γραπτά των αλλων..
Και για να μείνουμε στην ουσία προσωπικά αμφισβητω ξεκάθαρα το πως παρουσουσιαστηκε απ τα μμε το όλο στορι..πολλά πραγματα προσωπικά δεν μου κολλανε..απο κει πέρα ο καθένας βγάζει τ; συμπεράσματα του.
northend4

Ε ρε και να ανακοινωθεί κανας Γκαλιτσιος στο τελος, ΠΑΟΚ είσαι :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος northend4 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 00:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εδω και μερες δεν εγραψα καθολου στο τοπικ μονο και μονο γιατι ενω κανεις δεν ξερει ολοι αναπαραγουμε αρδιες καποιων οι οποιοι κερδιζουν πολλα απο ενα θεμα που κανεις δε γνωριζε...

1)Με το που ακουστηκε ο γκαλιτσιος,αρχισε το παραμυθι."ο βεζυρτζης εφερε το δικο του.","αυτες ειναι οι κινησεις του βεζυρτζη;","καπελωθηκε ο αρνεσεν" κτλ κτλ.

Επειδη οπως ανεφερα κανεις δε γνωριζε πηγαμε στο σεναριο
2)Ο λεκο γνωριζε τον γκαλιτσιο απο το βελγιο και τον εχει σε εκτιμησει.αρχισε το δευτερο παραμυθι:"προσπαθουν να καλυψουν τ βεζυρτζη και να φανε τον τουντορ" κτλ κτλ.

Το πραγμα δεν επισημοποιειται και παμε στο σεναριο
3)Περιμενουμε τον αρνεσεν για να επισημοποιηθει η συνεργασια μιλωντας για 1.5 χρονο συμβολαιου.

Το πραγμα δεν επισημοποιειται παροτι ο γκαλιτσιος πηγε στην προπονηση.και συνεχιζει το σεναριο
4)Το απογευμα υπογραφει ο γκαλιτσιος μαλλον ομως για 6μηνες γιατι ο βεζυρτζης παρεταξε τα στηθη του."καπελωμα του αρνεσεν απο το νικολα","ο νικολας θα αποφασιζει η ο αρνεσεν;;" κτλ κτλ

Και φτανει η σημερινη μερα στην οποια χαλαει η μεταγραφη του γκαλιτσιου με τα σεναρια να δινουν και να παιρνουν.αυτοι που εκραζαν το νικολα που ταχα εφερε το γκαλιτσιο ξανακραζουν το νικολα επειδη εκοψε τη μεταγραφη,αν ηταν επιλογη αρνεσεν.

Μεσα στις τοσες μαλακιες που ακουσαμε το σεναριο να ηρθε ο γκαλιτσιος για να δοκιμαστει δεν αναφερθηκε πουθενα.καποιοι αμα δουν και τον αντελινο σε καμια προπονηση μπορει να πουν οτι τον κλεισαμε κιολας...

Ας καταλαβουμε οτι ουτε ο αρνεσεν ειναι τοσο χωριατης για να μην βλεπει καποια ζητηματα,ουτε ο βεζυρτζης ηρθε για να ανακατεψει ολο τον ΠΑΟΚ.καποιοι ανακατευουν πολυ περισσοτερο τα πραγματα.

Αυτα...πραγματικα αυτο το αιματοκυλισμα για το ποιος τα σκαρωνει ολα αυτα και αυτη η καχυποψια ακομα και για τις καλτσες των παιχτων πραγματικα ειναι εκτος λογικης..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

goran 64 έγραψε:
che4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Πάντως εγώ ένα διαπιστώνω ρε καρντάσια όσο περνάν οι μέρες και δεν γίνεται κάτι δραστικό για όλα αυτά τα σκηνικά από Ιβάν μεριά... :shock: :shock: :shock: : Ότι όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ειδικά εμείς :shock: οι ίδιο οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. μας ... :o :o :o Διαφωνείτε μήπως;

Φανταστείτε λοιπόν χαρούλες που θα κάνουν τώρα μ αυτό "το χάλι" μας οι αντίπαλοι μας (όχι μόνο οι οπαδοί τους φυσικά)... :roll: :roll: :roll:

Κι αυτό γίνεται περίπου από αρχές Δεκέμβρη (δηλαδή σε ολόκληρη την "προμεταγραφική" περίοδο)... :? :? :?

Χχχχμμμμ :idea: :idea: :idea: Τελικά όλο αυτό ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο όσο "ολοφάνερα δείχνει"... :roll: :roll: :roll:

Πάντως εγώ αποφάσισα να μην ξαναγράψω τίποτα για όλα αυτά μέχρι τις 31 Γενάρη 2016... ;)

Υ.Γ. Βοηθάτε και σεις καρντάσια... ;)

δε σε βλεπω να κρατιεσαι μεχρι τοτε μην παιρνεις ορκο θα γινουν πολλα ωραια και δε θα τα σχολιαζεις...θα σκασεις αρα παρτο πισω ;) ;) ;) ;)
Μην είσαι σίγουρος μάγκα μου 8-) ...Δεν είμαι σαν "του λόγου σου" ρε συ che4 να "τρελαίνομαι" για "κράξιμο και κουτσομπολιό" αν δεν το κατάλαβες...Λογικά συμπεράσματα προσπαθώ να βγάζω, όχι όμως λέγοντας κραυγαλέα "θέλω Ν.Β. να τους πει, παίχτες, Φ.Α. και Ι.Τ. για κοχόνες κι άλλα τόσα αδιανόητα, όπως κάνεις εσύ...Εξ άλλου πρέπει να είμαι και καμιά τριανταριά χρόνια μεγαλύτερος σου και τον Π.Α.Ο.Κ. τον έχω από μικρός "εκκλησία", όχι "καφενείο"... ;)

δε σε κοβω για 70 χρονων αλλα δε βαριεσαι αμα νομιζεις ας ειναι ετσι....αφου δεν παιρνεις απο πλακα το κοβω ... εννοειται οτι το σχολιομου ηταν εντελως χιουμοριστικο...δε θα σχολιασω την αποψη σου για μενα ειμαι πολλα χρονια εδω για να ξερουν ολοι ποτε και πως γραφω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φίλε μου che4 αφού είσαι πολλά χρόνια εδώ μέσα, ίσως έπρεπε να γνωρίζεις ότι στις πλάκες χρησιμοποιούνται τα :lol: ή τα :P ή τα :D ή τα :) ή έστω τα :opaokara: ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ;) ;) ;) ;) ... Κι αν είσαι και πάνω από 40, τόσο πιο καλά θα έπρεπε να γνωρίζεις να μην ξεπερνάς κάποια όρια, έστω και για "πλάκα"...Και το πότε και πως γράφεις έχω και γω ματάκια να το διαβάζω και μυαλό-κρίση για να το κρίνω (για τον εαυτό μου πάντα)...

Πριν μόλις κάποιες ώρες έκατσα με τεράστια υπομονή κι έγραψα ολόκληρο "σεντόνι" για να απαντήσω στο "κράξιμο" σου εις βάρος μου που συνοδευόταν και με βρισιά, αποδεικνύοντας σου ότι αυτά που υποστηρίζεις "κραυγαλέα", είναι όχι μόνο εκτός λογικής αλλά και προϊόν "παραπλάνησης" σου από τους κ@λοάρδ κι εσύ μου απάντησες ότι έχεις υπομονή αλλά θέλεις να έχεις το δικαίωμα της κριτικής κι ότι είναι άκυρα τα τελευταία απ όσα γράφω, διαφωνείς μήπως;

Μέτρα λοιπόν πόσα posts έκανες μετά από εκείνη την ώρα σε 3-4 topics, ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έγραψες και ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ρε φίλε che4...

Δεν σχολιάζω τίποτε άλλο, καλό σου βράδυ...

Υ.Γ. Χώρια την ασύλληπτη, συνεχόμενη και εντελώς ακατανόητη αβάντα σου για τον "Νικόλα τον winner" που "δεν άντεχε την 2η θέση" και την απάντηση που ακόμα μου χρωστάς για το γιατί τότε 9 φορές στις 10 ήμασταν δεύτεροι στο μπάσκετ επί "Νικόλα" και είχαμε πένθος...Ήθελες ο Πτολεμαίος να ρωτήσει "κάναν παλιό" να μάθει τι γινόταν τότε, αλλά όταν τα έγραψα επακριβώς εσύ "κρύφτηκες" ρε φίλε...Με "ειρωνεύτηκες" και για "συνομοσιολογίες" σε επόμενο post σου κι έκανα και "τον Κινέζο", Ο.Κ.; Δεν πιστεύω να χρειάζονται παραπάνω για να καταλάβεις θεωρώ... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 02:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ψοφάς για παρεξήγηση ρε ψηλέ. Έλεος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν κάποιος, που μάλιστα πριν μερικές ώρες μου "την είπε" σχεδόν βρίζοντας με αγανακτισμένος κι εγώ ασχολήθηκα υπομονετικά μαζί του αρκετή ώρα για να τον πείσω για τα αυτονόητα, αφήνει αρνητικά υπονοούμενα για το άτομο μου, ναι ρε "ψιλέ", ψοφάω...Γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαι και δεν την αντέχει το ασπρόμαυρο αίμα μου την αδικία, Ο.Κ.;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 02 Ιαν 2016, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

northend4 έγραψε:
simba έγραψε:Τι ειναι αυτος μικρο παιδάκι και κανει ο,τι του πλασαρουν?
Ή δεν εμαθε τοσα χρονια με τις τοσες μλκιες να μη τους ακουει?
Οπως για αα αντι για σαντος?
Δλδ οκ, του χρονου να περιμενουμε καμορα στην παε?

Ή μήπως ηταν αλλος αυτος που πανω στους 2 μηνες καργιολισε για νικες και προσθεσε πίεση στο αγωνιστικο τμημα?
Τα περισσοτερα απο κει ξεκινανε, αλλοτε με το συγκεντρωτισμό και την αναβολη, αλλοτε με τους μη ξεκαθαρους/συγκρουομενους ρολους που εγκαθιδρύει στην παε..
Παιδάκι σίγουρα δεν ειναι αλλά τα 1) 2) 3) που ανέφερα πριν Simpa παίζουν τον ρόλο τους. Ναι έχει κάνει λάθη αλλά το ψάχνει.
Και εάν αυτός κάνει λάθη και το ψάχνει εςυ και εγώ πως τον προστατεύουμε από το κύκλωμα όταν γινόμαστε ένα με τις απόψεις και τις γραμμές του κυκλώματος;
Ο άνθρωπος έμπλεξε με την "βρωμια" της Θεσσαλονίκης. Η οποία δεν θα μπορεςει ποτέ να συμβαδίσει με τον δρόμο του ΠΑΟΚ στο να γίνει μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Στα 20 που θέλει και ο Ιβαν. Και δεν θα γίνουμε ποτέ γιατί δεν θα αντέξει κανείς. Ούτε ο Ιβαν ούτε εμείς.
Και για μένα τα λάθη που έχει κάνει ο Ιβαν ειναι ελάχιστα σε συνάρτηση με την στήριξη που έχει πάρει από εμάς.
Συμφωνώ απόλυτα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”