Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Stoch, που τον ήθελα διακαώς στον ΠΑΟΚ, ήταν ο αναπληρωματικός του Mak και τον αντικατέστησε στο 84΄, στο 0-0 κόντρα στην Ουκρανία. Με τους Ουκρανούς έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο Ευγένιος Καχαιρίδης ή Εβγκένι Καχερίντι, που είναι ένας από τους διακαείς πόθους του μεγαλομετόχου μας.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Το πρόβλημα της άμυνας είναι συνολικό.
Δεν είναι μόνο τα στημένα, τα πέναλτι, η ταχύτητα, το μαρκάρισμα, οι θέσεις, η αλληλοκάλυψη ... είναι όλα μαζί.
Κακά τα ψέμματα οι θέσεις της άμυνας καλύπτονται από παίκτες που πρέπει να έχουν ή έχουν σωματικά και αθλητικά προσόντα υπέρτερα της τεχνικής.
Στις θέσεις αυτές το σώμα και ο ψυχισμός παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από την τεχνική ποδοσφαιρική κατάρτιση.
Είναι σπάνιο το φαινόμενο να συνυπάρχουν αυτά, αλλά τότε μιλάμε για μεγάλους παίκτες, μεγάλους αμυντικούς ποδοσφαιριστές.
Είναι ο ίδιος λόγος που έχει κάνει άτεχνους "δολοφόνους" μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα.

Οι τρόποι με τους οποίους (ανεπίσημα) επιτρέπεται η ποδοσφαιρική άμυνα επανέφερε στην θέση των επιθετικών ψηλά κορμιά και αντίστοιχους αμυντικούς. Το ίδιο και η επαναφορά του ποδοσφαίρου με αρκετές ψηλές μπαλιές (υπήρχαν περίοδοι στην ιστορία του ποδοσφαίρου που η μπάλα "απαγορευόταν" να σηκωθεί από το έδαφος, αλλά και το αντίστροφο). Ανεξάρτητα του τι ποδόσφαιρο θέλουμε και μας αρέσει, ο τρόπος που ο αντίπαλος επιτίθεται ορίζει σε μεγάλο βαθμό και τον τρόπο, με τον οποίο αμύνεται μία ομάδα και τις ανάγκες της σε παίκτες.

Στην ομάδα μας λείπει ο ουσιαστικός δυναμισμός, η ταχύτητα στις αντιδράσεις, η αποφασιστικότητα.
Βλέπουμε π.χ. στα στημένα ότι δεν υπάρχουν οι παίκτες που θα βγούν στην φάση με δυναμισμό για να την καθαρίσουν. Υπάρχει μία αναμονή της μπάλας και όχι αποφασιστική κίνηση προς αυτήν. Παίκτες που το είχαν αυτό όπως ο Βίτορ, μοιάζουν τους τελευταίες μήνες υπνωτισμένοι. Αυτό είναι όμως και ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει και μπορεί να διορθωθεί και οφείλουμε και εμείς οι οπαδοί να το εμφυσήσουμε στους παίκτες ζητώντας το. Εχω μάλιστα την αμυδρά εντύπωση ότι το γεγονός αυτό μπορεί να οφείλεται και στον φόβο αποδοκιμασίας σε περίπτωση αποτυχίας. Δεν παίρνουν επάνω τους τις φάσεις φοβούμενοι ενδόμυχα τα αποτελέσματα μιας αποτυχούς προσπάθειας.
Στα μαρκαρίσματα δε, ο δυναμισμός ασκείται, αλλά αφού χαθεί η φάση, δηλ. με φάουλ και όχι πριν ή πάνω στην φάση ... .
Υπάρχουν βέβαια και σωματομετρικά και αθλητικά ζητήματα, που όλα μαζί επιβάλουν την παρουσία παικτών με άλλη νοοτροπία και κουλτούρα στην άμυνα, ώστε να "τραβήξουν" συμπεριφορικά και τους υπόλοιπους. Δείτε π.χ. την μεταστροφή - βελτίωση με τον Σιντεφελντ ή τον Ινσαουράλδε.
Θεωρώ επιβεβλημένη την μεταγραφή στην άμυνα ενός από τους "ελευθερους" που παίζουν στην αγορά, ιδίως με δεδομένο ότι ο Τούντορ για ανεξήγητους για εμένα λόγους έχει παροπλίσει και τον Μαλεζά. Η ομάδα στους κεντρικούς αμυντικούς έχασε και τον Κατσικά και πλέον παίζει με 3 και όχι με 2.
Αλλιώς και για να μην χάνουμε το χρόνο μας, ας βγει η διοίκηση να πει επίσημα ότι οι μεταγραφές έλαβαν τέλος.

Υ.Γ. Ο Γενάρης δεν είναι καλή περίοδος μεταγραφών για πολλούς λόγους.
Πέραν των θεμάτων που αφορούν τους παίκτες τον Γενάρη, αν έχει ήδη χαθεί το τραίνο από αδυναμίες στην άμυνα, ΟΛΕΣ οι μεταγραφές μπροστά, θα έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση και το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και αρνητικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Εγω παντως δεν θα αφηνα στο τσαμπα να παει ο Σαμαρας σε καναν βαζελο γιατι με την προσθηκη Αμπεντ,στην περιπτωση που ο Σαμαρας παει καλα δυναμωνει πολυ μεσοεπιθετικα.
Ο Σαμαράς τώρα μόνο για εθνική Μυκόνου κάνει εκεί έχει να δώσει
..... Αν δεν πάει που είναι το ποιο πιθανό γιατί τον αποριπτουν όλοι τα 900.000 που λένε ότι ζητάει ποιος θα τα κλαίει; σίγουρα όχι εσύ και εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 09 Σεπ 2015, 14:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Ένα στόπερ! !!!!!είναι κρίμα να βλέπεις μπροστά μπερμπατοφ και πίσω τσιχλοτζαβελλα
Και μετά να φύγει ο ολσεν και μετά να φύγει ο τζαβελας και μετά ο σκονδρας και μετά κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και δεν μιλαμε για 900.000 οταν σκεφτομαστε τον Σαμαρα αλλα με ενα ποσο της ταξης των 400.000 εγω μια χαρα τον εφερνα στην ομαδα,υπαρχουν παικτες με αναλογα κασε στην ομαδα που αν μη τι αλλο δεν τους λες καλυτερους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ τζος ωρες ωρες κολαει το κεφαλι σου και γραφεις για να γραψεις.
Δηλαδη το οτι ο τυπος εχει κοπει στα ιατρικα (απο σοβαρη ομαδα) και οχι στα εργομετρικα, δεν μας αρκει για να τον αποριψουμε;
Πεταμε ενα 400 χιλιαρικα λες και ειναι μαρουλια μονο και μονο για να ικανοποιησουμε τα θελω μας.
Ο Σαμαρας αποτι φαινεται θα μεινει χωρις ομαδα γιατι εχει προβλημα,αν ηταν αλλιως τα πραγματα θα ειχε ομαδα ηδη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειμαι γιατρος ρε φιλε για να ξερω για ποιον λογο ακριβως κοπηκε απο την Σαμπντορια,εγω μιλαω απλα για την εικονα του Σαμαρα που εχω στο μυαλο μου και αυτη τη στιγμη το κασε του σε σχεση με την αξια του ειναι σε limit down,οποιαδηποτε τετοια σχεση τιμης,αποδωσης αξιζει ενδιαφεροντος,δεν ειδα να στραβωνει κανεις οταν μιλαγαμε για τον Γκουρκιφ που εχει πολλαπλασιους τραυματισμους σε σχεςη με τον Σαμαρα,προφανως γιατι ο Γκουρκιφ δεν ειναι Ελληνας.Ας τον φερναμε να περασει ιατρικα και ας τον κοβαμε και εμεις...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Δεν βλέπω πώς ο Σαμαράς παρά την κακή του κατάσταση, θα πέσει σε κασέ κάτω από 500.000. Το ποσό αυτό είναι too much για τον βάζελο, ο οποίος το Γενάρη 100% θα αναγκαστεί να πουλήσει. Στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ήθελα για πολλούς λόγους.

Ευτυχώς, ευτυχώς λέω, που δεν έπαιξε ο Όλσεν στο κλαρίνο των Σουηδών. Θα διαβάζαμε αρδιές για μια βδομάδα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μέχρι και οι Άραβες τον αποριψανε μεγάλο ρίσκο είναι
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Δεν ειμαι γιατρος ρε φιλε για να ξερω για ποιον λογο ακριβως κοπηκε απο την Σαμπντορια,εγω μιλαω απλα για την εικονα του Σαμαρα που εχω στο μυαλο μου και αυτη τη στιγμη το κασε του σε σχεση με την αξια του ειναι σε limit down,οποιαδηποτε τετοια σχεση τιμης,αποδωσης αξιζει ενδιαφεροντος,δεν ειδα να στραβωνει κανεις οταν μιλαγαμε για τον Γκουρκιφ που εχει πολλαπλασιους τραυματισμους σε σχεςη με τον Σαμαρα,προφανως γιατι ο Γκουρκιφ δεν ειναι Ελληνας.Ας τον φερναμε να περασει ιατρικα και ας τον κοβαμε και εμεις...

Αν δεν ειδες καποιον να στραβωνει για τον Γαλλο δεν εχεις διαβασει την αποψη μου.
Αν και τον Γαλλο δεν τον εχει κοψει επισημα ομαδα ακομα.
Οσο για τα 400 που λες για τον Σαμαρα καταλαβαινω οτι εκφραζεις αποψη απλα να ξερεις οτι μπορει να μην ειναι αρκετα για τα θελω του ποδοσφαιριστη.
Εχω γραψει στο παρελθον οτι δεν τον θελω,τωρα που εχει και προβλημα δεν τον θελω με τη καμια.
Τελικα πιστευω οτι αδικα ασχολουμαστε,ο παιχτης εχει δηλωσει οτι δεν θελει να παιξει στην ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Stoch, που τον ήθελα διακαώς στον ΠΑΟΚ, ήταν ο αναπληρωματικός του Mak και τον αντικατέστησε στο 84΄, στο 0-0 κόντρα στην Ουκρανία. Με τους Ουκρανούς έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο Ευγένιος Καχαιρίδης ή Εβγκένι Καχερίντι, που είναι ένας από τους διακαείς πόθους του μεγαλομετόχου μας.

αυτοι οι αγραμματοι και ηλιθιοι αρδ το εκαναν παλι το θαυμα τους...
αδερφε Αποστολη, το ειδα χθες αυτο το "Καχαιριδης" καπου γραμμενο και κοντεψα να πνιγω... Απ 'οτι θυμαμαι, απο παλιοτερα που εχει ακουστει το ονομα του, ο ανθρωπος μαλλον λεγεται "Χατσεριδης". Αυτο, διαβασμενο στα Ουκρανικα, εγινε "Κατσεριντι" ή καπως ετσι.. Ακουσε τωρα (προφανως πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο) ο ασχετος αρδ την ειδηση.. ειδε.. Κατσεριντι, ομογενης και τον βαφτισε... Καχαιριδη... οτι να ναι λεμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

The_Stalker έγραψε:Δεν βλέπω πώς ο Σαμαράς παρά την κακή του κατάσταση, θα πέσει σε κασέ κάτω από 500.000. Το ποσό αυτό είναι too much για τον βάζελο, ο οποίος το Γενάρη 100% θα αναγκαστεί να πουλήσει. Στον ΠΑΟΚ δεν θα τον ήθελα για πολλούς λόγους.

Ευτυχώς, ευτυχώς λέω, που δεν έπαιξε ο Όλσεν στο κλαρίνο των Σουηδών. Θα διαβάζαμε αρδιές για μια βδομάδα..

Ξερεις τι επιασε ο ισακσον stalker;
Το ματς ηταν για 8αρα,τραγικη η Σουηδια δες τα στιγμιοτυπα και θα καταλαβεις.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Ένα στόπερ! !!!!!είναι κρίμα να βλέπεις μπροστά μπερμπατοφ και πίσω τσιχλοτζαβελλα
Και μετά να φύγει ο ολσεν και μετά να φύγει ο τζαβελας και μετά ο σκονδρας και μετά κλπ κλπ[
κολλημένος με τον τσιριγωτη;
Τζαβελλας με 2 λ
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

obanebane, το λέω με την έννοια της αντιμετώπισης του Όλσεν από τους αρδ. Δλδ και την απόδοση του Ίσακσον να είχε αν έπαιζε, όλοι αυτοί που περιμένουν στη γωνία θα στέκονταν στα 4 γκολ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οκ το καταλαβα,η προπαγανδα εναντιον μας κοντευει να μας γινει συνηθεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”