Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και που ειναι το κακο??
καμια προσβολη...
παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φίλε αν όντως είσαι ΠΑΟΚ σου ζητώ συγνώμη. Δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω. Πάω χρόνια γήπεδο, μιλάω με τόσους Παοκτσήδες τόσα χρόνια και συνήθως διαφωνούμε μεταξύ μας (δεν έχει να κάνει με αυτό). Έχω γνωρίσει και γκρινιάρηδες που καταλαβαίνω ότι είναι Παοκτσήδες. Με εσένα πιέζομαι πολύ για να το πιστέψω. Βοήθα λίγο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

danirifle έγραψε:αυτός ο τσιμιρότ, μεγάλη μπάλα...
το στυλ του μου θυμίζει mateo kovacic

Ρε συ ντανι στο πρωταθλημα της αιθιοπιας εχει καλυτερους. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

με τοσες αμετρητες πατατες και απογοητευσεις απο μεταγραφες ακομα κι απο παιχτες με βιογραφικα, στατιστικα αυτοι που ηρθαν δεν εχουν και πολλες πιθανοτητες, οποτε ο φιλος που δεν ενθουσιαζεται εχει καθε λογο να το κανει

αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε γαμαμε τη στατιστικη και εχουμε αισιοδοξια
το πολυ πολυ να φαμε φολα (σιγα το νεο, εχουμε ανοσια σε φολες)

ΑΙΝΤΕ καλωσηρθαν οι καινουργιοι και μακαρι να βοηθησουν να σηκωσουμε ΠΑΟΚτσηδικες κουπες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

PAOKpanta γιαυτο λεμε φιλε οτι κυριως στηριζουμε το πλανο τα υπολοιπα στο χορταρι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως στην τελική σε ευχαριστώ γιατί όλη μέρα σήμερα εσένα έψαχνα να βρω για να γλιτώσω τον τρελογιατρό :lol: :lol: :lol:. Δεν μπορώ τόση θετική αύρα πνίγομαι. Περιμένω πως και πως το φιλικό της Παρασκευής, και ενώ έχω να διαβάσω και να προετοιμάσω ύλη, το μυαλό μου είναι εκεί. Σε χρειάζομαι τελικά και ας μην είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ!
:opaokara: :opaokara: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από riegel »

Τα όνοματα όντως δεν ενθουσιάζουν και γω τους συγκεκριμένους παίκτες δεν τους ήξερα και θα με ζωνανε τα φίδια αν ερχόντουσαν όταν στη θέση του τδ ήταν ας πούμε ο Βρύζας .. Εχεις όμως έναν άνθρωπο που ο Αμπράμοβιτς του έσκαγε για χρόνια κοντά στα 5 μυρια για να κανει αυτή ακριβώς τη δουλειά .. Να βρίσκει νεαρούς και εξέλιξημους παίκτες απο τέτοιου είδους χώρες .. Και μπορεί για το επίπεδο της Τσέλσι να μη βρήκε αρκετούς που στάθηκαν στην πρώτη ομάδα όμως βρήκε πολλούς που παίζουν άνετα βασικοί στις περισσότερες ομάδες..
Οποτε απο τα παραπάνω εγώ ειμαι πολυ αισιόδοξος οτι αρκετοί απο αυτούς θα μας βγουν ..
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δηλαδη ο Χαμσικ, ο Σκρτελ, ο Στοχ δε βγηκαν απο πρωταθλημα Σλοβακιας; Ο Βιντουκα κ ο Κιουελ δεν επαιζαν Αυστραλια; Μια ζωη λεγαμε δεν εχουμε σκαουτινγκ κ δε βλεπουμε τη γειτονια μας τα Βαλκανια που βγαζει ταλεντα.. Τι να πει κανει.. Πες ρε φιλε οτι δεν ενθουσιαστηκες, αλλα μη μας γυριζεις τα μυαλα βραδιατικα...
black death

Δημοσίευση από black death »

Εμένα δεν με ικανοποιεί το ότι τους φέρνει ο Άρνεσεν. Στην τελική ο Δανός μπορεί να βγει Χουμπ και να φύγει νύχτα.
Με ικανοποιεί ότι οι περισσότεροι είναι διεθνείς, σε καλές ηλικίες, με γεμάτες χρονιές και από χώρες με δυνατή παραγωγή παιχτών.
Επίσης με ικανοποιεί ότι, για πρώτη φορά μετά τη Σάντος-Βρύζα εποχή, φαίνεται να υπάρχει κατανόηση και συνεννόηση μεταξύ προπονητή και τ.δ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και το Μπαγκλαντες, και η Σλοβενια και η Αυστραλια θα ψηφίσει για προεδρο ΦΙΦΑ σύντομα.

Πριν πεταξετε τις ψαξμενες μπουρδες σας σκεφτείτε και διαβαστε κανενα αγγλόφωνο αρθρο.

Αν δεν μπορείτε, συνεχίστε να ψαχνετε τις μετοχες του ΠΑΟΚ στα συρτάρια του Κοκκαλη γιατι δεν ειστε αξιοι για παραπανω.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εγω εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω στον τουντορ με την πειθαρχεια του παρα στον δανο με τις επιλογες του.
απο την στιγμη που ο σαντος και οι αλλοι σε περιοδους ανειπωτης φτωχειας φερανε αυτους που τωρα νοσταλγουνε ολοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο δανος με πολλαπλασιο μπατζετ στα χερια του εχει φερει μονο εναν (γκαρι) με αυτα τα χαρακτηριστικα.μιλαμε για παιχτες απο ανυπαρκτα πρωταθληματα με ανυπαρκτες συμμετοχες σε ουεφα εστω (εκτος του λεοβατς) απο χωρες του ποδοσφαιρικου μεσαιωνα.και επισης δεν μπορω να πιστεψω πως αντι να ασκουνε κριτικη σε αυτο παρακαλανε να ερθει ο ταδε παιχταρας απο την βοσνια που δεν ξερουμε γιααυτον τιποτα παραπανω απο το προφιλ του σε ενα σαιτ.
δεν ξερω τι θα βγει ο καθενας αλλα αν πριν 5 χρονια μας λεγανε οτι δεν θα ερθει ο σαβινι πχ και θα παρουμε στην θεση του ενας παιχτη απο μια ριεκα αντι απο την λατσιο θα ειχε γινει καταληψη στην παε.ανεξαρτητα πως εξελιχθηκε ο καθε σαβινι λοιπον λεω οτι δεν χαθηκαν οι καλες ευκαιριες στα πρωταθληματα ιταλιας ισπανιας πορτογαλιας γερμανιας ολλανδιας κλπ και οτι οι παιχτες του πρωταθληματος βοσνιας εκ πρωτης οψεως πρεπει να μας κανουν να γελαμε ωσ ΠΑΟΚ και αργοτερα αν βγαλουν ματια τους κανουμε και τατουαζ στο κουτελο
black death

Δηλαδή ρε συ τι καλό θα βγει με το να "γελάς" με τους παίχτες που έρχονται;

Και δεν κατάλαβα, τι νομίζεις ότι είσαι στον ποδοσφαιρικό χάρτη, η Ρεάλ; Κάποιος που δεν έχει βγει τσουλού ποτέ είσαι, από ένα διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο πρωτάθλημα που δεν είναι ούτε στα 10 καλύτερα της Ευρώπης.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αντε τωρα να εξηγησεις στον συμπαθη συνοπαδο απο πανω πως η δουλεια του Αρνεσεν ειναι αυτη που δεν μπορει να καταλαβει ουτε αν το παιξεις στο πιανο.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Στην Ελλαδα αυτή την στιγμή ποδοσφαιρικά τρια πράγματα ειναι δυνατόν να συμβούν.
Να φέρεις 35αρηδες πρωην ποδοσφαιριστές υψηλής αξίας, 29-30αρηδες επισης πρωην τελειωμενους ,από ανώτερα πρωταθλήματα ,ποδοσφαιριστές με το αζημίωτο φυσικά ή τελευταία αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ να τσιμπας ταλαντουχους ποδοσφαιριστές που θα διψούν για διάκριση και φυσικά και για προσωπικό τους συμφερον. Σίγουρα υπαρχει Ρίσκο και σίγουρα με την πρώτη ματια ολοι αυτοι οι νεαροι θα δουν τον ΠΑΟΚ ως ενα σκαλοπατι για να ξεπεταχτούν σε ανωτερα πρωταθληματα. Αυτο δεν ειναι απαραιτητως κακό αρκει τα 2-3-4 χρονια που θα κατσουν εδω ο ΠΑΟΚ να τους εκμεταλλευτει(κερδιζοντας τιτλους) . Πιστευω ειμαστε σε κακο δρομο και επιτελους ας στηριξουμε την ομαδα μετα απο αρκετα χρονια...
black death

Και κάτι ακόμα. Οι Τουρκικές παίρνουν μόνο παίχτες με το προφίλ που εννοείς και μάλιστα απ' το πάνω πάνω ράφι, αλλά πάνε από φάπα σε φάπα. Ομάδες για γέλια, περίγελος της Ευρώπης.
Τους βάζουν τα γυαλιά κάτι Βασιλείες που μαζεύουν παγκοσμίως άγνωστους και τους κάνουν ομάδα μοντέλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”