Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

KOSTAS54 έγραψε:
Taseos έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:@Taseos
Μισές αλήθειες καθόλου αλήθειες
ή
Η ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας
Δεν χαρακρηριζω ποτε ημιμαθη καποιον. Πιθανως πληροφορηθηκε ή του ειπαν πολυ λιγα σε σχεση με τον ογκο των πληροφοριων κ στοιχειων που υπαρχουν. Στη σαλονικη ειδικα στα εαδια ακους δρελα πραγματα απο αρδ. Τις προαλλες ο μουστακιας ελεγε ορι η παε ΑΡΗΣ θα εισπραξει σε 4-5 μερες επιταγη εξωτερικου μεσω τραπεζας ελληνικης. Μινιμουμ 20 μερες θελει για αριστο πελατη που χει να την καλυψει σε περιπτωση που σκασει. Μετα βγηκε ενας αρδ κ ειπε να την σπασει ιδιωτης. Μιλαμε για μεγιστες παπαριες...δε φταιει ο κοσμος. Ο κοσμος ειναι ιδιος εδω κ 100 χρονια.
Για τον λόγο αυτό για θέματα, που δεν είμαστε ειδικοί, δεν χρειάζεται να μιλάμε σαν ειδικοί και να στραβοστομιάζουμε.Η πληροφόρηση σε τέτοια θέματα από ραδια και αρδ δεν συνιστά πληροφόρηση που σου δίνει το υπόβαθρο για κριτική. Ε, λοιπόν, εγώ στην περίπτωση αυτή δεν διστάζω να χαρακτηρίσω κάποιον ημιμαθή.
Σημείωση. Παραθέτω, απλώς, την παραπάνω διατυπωθείσα από σένα έκφραση "Θα μας τρελάνεις ρε;"
Εγω ειπα δε χαρακτηριζω αλλους. Εσυ χαρακτηρισε με ππως θελεις. Για μενα μιλαω. Το θα μας τρελανεις, δεν υποβιβαζει τον φιλο, απλα εκφραζει εντονη διαφωνια σε διαλογο. Ουτε πιθανως θα του αλλαξω την γνωμη. Δεν ειναι κ σκοπος μου εξαλλου.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

@ Taseos
Προφανώς ο χαρακτηρισμός δεν σε αφορά!

@ Ζήτω ο Φιδιππίδης
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Taseos έγραψε:Θα μας τρελανεις ρε; Απο ποτε ενας μεγαλομετοχος εχει δικαιωμα να βαλει χερι σε λογαριασμο ΑΕ; Λεφτα απο λογαριασμο της ΠΑΕ εχει αυτος που εχει οριστει σε γς να εχει προσβαση παντα με τιμολογιο.
Δεν γνωρίζεις εσύ μεγάλες ΑΕ, που είναι ουσιαστικά προσωπικές (ένα μέτοχος), και αυτός έχει τον πλήρη έλεγχο στο λογαριασμό της εταιρείας του? Εγώ ξέρω πάντως. Στην περίπτωση μας είναι σχεδόν προφανές οτι τα χρήματα τα διαχειρίζεται η Γκοντσάρεβα κατ εντολή του Σαββίδη. Ουσιαστικά αυτός κάνει ότι θέλει (και καλά κάνει). Ο μόνος που μπορεί να κάνει "έλεγχο" από την ΓΣ είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ.

Το αν έχει πρόσβαση πάντα με τιμολόγιο , είναι φυσικά το σωστό. Εξάλλου δεν είπα ποτέ οτι θα τα πάρει τα χρήματα και θα φύγει. Είπα οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ τα χρήματα που μπήκαν στην αύξηση. Επίσης έγραψα οτι ΔΕΝ έκανε επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα (σημαντική).

Που διαφωνείς και θα σε τρελάνω? Εσύ μάλλον θα με τρελάνεις
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ειπες πτι δεν τα ξοδεψε κ οτι ωρα θελει τα παιρνει. Αυτο εγραψες. Αυτο λοιπον δεν ισχυει. Αυτο που ισχυει κ το ειδαμε μεχρι κ την τελευταια χρηση που ανακοινωθηκε ειναι ορι εχει βακει μαρουλι κ μαλιστα πολυ. Οπως επισης οτι το ταμειο ειναι πολυ μικροτερο. Αυτο δειχνει ορι το μεγαλυτερο μερος των χρηματων των αυξησεων εχει δαπανηθει. Εσυ βγες κ απεδειξε οτι τα λεφτα τα πηρε πισω ή οτι ειναι στην κατηγορια ταμειο. Η αΠαε Δεν εχει εναν μετοχο κ δεν θα εχει ποτε εναν μετοχο. Κ εναν να ειχε βεβαια δεν ισχυει το οτι κανω οτι γουσταρω επειδη ειμαι ενας. Στις μεγαλες αε οι μετοχοι ειναι χιλιαδες. Αλλο μεγαλομετοχος αλλο διευθυνων συμβουλος αλλο ταμιας. Το αν σε καποιες εταιριες το προσωπο ταυτιζεται δεν σημαινει οτι εχει το ελευθερο να κανει οτι θελει. Δεν υπαρχει νομιμος τροπος ο σαββιδης να παρει τα λεφτα του αν η παε δεν ειναι κερδοφορα ωστε να κοψει μερισμα. Μιλαμε για αε που τζιραρει εκατομυρια οχι το μαγαζι μου στην καρδιτσα.
Άβαταρ μέλους
Metal-Nikos

Δημοσίευση από Metal-Nikos »

Taseos έγραψε:Ειπες πτι δεν τα ξοδεψε κ οτι ωρα θελει τα παιρνει. Αυτο εγραψες. Αυτο λοιπον δεν ισχυει. Αυτο που ισχυει κ το ειδαμε μεχρι κ την τελευταια χρηση που ανακοινωθηκε ειναι ορι εχει βακει μαρουλι κ μαλιστα πολυ. Οπως επισης οτι το ταμειο ειναι πολυ μικροτερο. Αυτο δειχνει ορι το μεγαλυτερο μερος των χρηματων των αυξησεων εχει δαπανηθει. Εσυ βγες κ απεδειξε οτι τα λεφτα τα πηρε πισω ή οτι ειναι στην κατηγορια ταμειο. Η αΠαε Δεν εχει εναν μετοχο κ δεν θα εχει ποτε εναν μετοχο. Κ εναν να ειχε βεβαια δεν ισχυει το οτι κανω οτι γουσταρω επειδη ειμαι ενας. Στις μεγαλες αε οι μετοχοι ειναι χιλιαδες. Αλλο μεγαλομετοχος αλλο διευθυνων συμβουλος αλλο ταμιας. Το αν σε καποιες εταιριες το προσωπο ταυτιζεται δεν σημαινει οτι εχει το ελευθερο να κανει οτι θελει. Δεν υπαρχει νομιμος τροπος ο σαββιδης να παρει τα λεφτα του αν η παε δεν ειναι κερδοφορα ωστε να κοψει μερισμα. Μιλαμε για αε που τζιραρει εκατομυρια οχι το μαγαζι μου στην καρδιτσα.
το θέμα είναι να σκάσουν οι οχτροί του ή το καλο του ΠΑΟΚ ?
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Taseos έγραψε:Ειπες πτι δεν τα ξοδεψε κ οτι ωρα θελει τα παιρνει. Αυτο εγραψες
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και αρκεί μια παράθεση για να φανεί τι έγραψα. Δεν θα με τρελάνετε όντως
buffos έγραψε: Ο Σαββίδης λοιπόν έβαλε 6 εκ για τα παλαιότερα χρέη, και "κάλυψε" μέσω της αύξησης για τα χρέη. Ακόμη τα χρήματα δεν έχουν φύγει από την τσέπη του βέβαια, αλλά ούτε και μπορεί να τα υπολογίζει.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα πάντως επένδυση σοβαρή δεν έγινε. Και επένδυση είναι (Εσοδα + ΕΠΕΝΔΥΣΗ = Εξοδα). Στην παρούσα φάση το κομμάτι επένδυση είναι πολύ μικρό.
Που γράφω οτι , ότι ώρα θέλει τα παίρνει. Το είδες να το γράφω εγώ. Παρακαλώ να παραθέσεις το κείμενο (αν το βρεις που δεν θα το βρεις γιατί δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο)
Taseos έγραψε:Δεν υπαρχει νομιμος τροπος ο σαββιδης να παρει τα λεφτα του αν η παε δεν ειναι κερδοφορα ωστε να κοψει μερισμα
Εγώ έγραψα
Φυσικά και δεν μπορεί να τα πάρει κάποιος και να τα φάει για άλλους σκοπούς γιατί είναι ποινικό αδίκημα, αλλά αυτά τα χρήματα μπήκαν για να είναι εντάξει λογιστικά η ΠΑΕ.
Μήπως πριν με "κατηγορήσεις" για οτιδήποτε, θα ήταν καλό να διαβάσεις αυτό που γράφω?

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα γραπτα!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Taseos έγραψε:Ειπες πτι δεν τα ξοδεψε κ οτι ωρα θελει τα παιρνει. Αυτο εγραψες. Αυτο λοιπον δεν ισχυει. Αυτο που ισχυει κ το ειδαμε μεχρι κ την τελευταια χρηση που ανακοινωθηκε ειναι ορι εχει βακει μαρουλι κ μαλιστα πολυ. Οπως επισης οτι το ταμειο ειναι πολυ μικροτερο. Αυτο δειχνει ορι το μεγαλυτερο μερος των χρηματων των αυξησεων εχει δαπανηθει. Εσυ βγες κ απεδειξε οτι τα λεφτα τα πηρε πισω ή οτι ειναι στην κατηγορια ταμειο. Η αΠαε Δεν εχει εναν μετοχο κ δεν θα εχει ποτε εναν μετοχο. Κ εναν να ειχε βεβαια δεν ισχυει το οτι κανω οτι γουσταρω επειδη ειμαι ενας. Στις μεγαλες αε οι μετοχοι ειναι χιλιαδες. Αλλο μεγαλομετοχος αλλο διευθυνων συμβουλος αλλο ταμιας. Το αν σε καποιες εταιριες το προσωπο ταυτιζεται δεν σημαινει οτι εχει το ελευθερο να κανει οτι θελει. Δεν υπαρχει νομιμος τροπος ο σαββιδης να παρει τα λεφτα του αν η παε δεν ειναι κερδοφορα ωστε να κοψει μερισμα. Μιλαμε για αε που τζιραρει εκατομυρια οχι το μαγαζι μου στην καρδιτσα.
έτσι είναι όπως τα γράφεις και δείχνεις ότι το γνωρίζεις το αντικείμενο ,άρα ξέρεις ότι υπάρχουν και αρκετοί έμμεσοι τρόποι ώστε ένας μεγαλομέτοχος να πάρει χρήματα από τα ταμεία της εταιρείας χωρίς να φανεί υπεξαίρεση .
φυσικά δεν υπονοώ τίποτα για τον μεγαλομέτοχο μας
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα πιο πανω λες οτι ουσιαστικα σεν τα εβγαλε απρην τσεπη του αλλα πυτε μπορει κ να τα υπολογιζει. Μετα γραφεις κ στο εχω κανει quote πριν, οτι οτι ωρα θελει τα παιρνει. Δικα σου ποστ ειναι. Για να το κλεισω το θεμα, ο σαββιδης εχει βαλει στα ταμεια της παε 23 εκ εκ των οποιων στο ταμειο υπαρχει ενα 3αρι εκ ευρω. Τα υπολοιπα κατεληξαν σε χρεη προς τριτους σε χρεη προς προμηθευτες προς τρεχουσες φορολογικες υποχρεωσεις κ σε χρεη των βρυζα ζαγορακη για τα οποια τον ευχαριστησαν. Λογιστικα αυτο φαινεται απο τις χρησεις της ΠΑΕ. Αν καποιος εχει στοιχεια οτι ο σαββιδης δεν επενδυει στον Παοκ να τα παραθεσει. Μεχρι στιγμης βασικα ο σαββιδης κανει τον μλκα χανοντας μονο απο τον ΠΑΟΚ.κ ειναι η ορωτη φορα στην ιστορια του ΠΑΟΚ που κ υπουργειο κ επιτροπη κεφαλαιαγορας, κ ορκωτοι λογιστες βεβαιωνουν τα μαρουλια που ο φουκαρας εχασε στον ΠΑΟΚ, κ καλα να παθει μπας κ βαλει μυαλο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Πάντως το να παιρνει μαύρα, εμέσως, κάποιος που εβαλε καθαρά λεφτά, ανηκει στη σφαίρα της ψυχιατρικής
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Εγώ είπα ότι δεν επενδύει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ή κάλυψη χρεών Δεν είναι επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά εξυγίανση του εταιρικού. ΑΝ εσύ έχεις στοιχεία ότι επενδύει στο ποδοσφαιρικό τμήμα να μας τα δώσεις να τα μάθουμε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Ιβαν έμαθε πως το ΓΔ ειναι στους ομίλους του τσου λου;
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Asimos έγραψε:Ο Ιβαν έμαθε πως το ΓΔ ειναι στους ομίλους του τσου λου;
Ας μάθει πρώτα πόσα πληρώνει ο ΑΠΟΕΛ για τον "καλύτερο"...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κοίτα να δεις ο ΓΔ

Πέρασε μόνο με ένα παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

buffos έγραψε:Εγώ είπα ότι δεν επενδύει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ή κάλυψη χρεών Δεν είναι επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά εξυγίανση του εταιρικού. ΑΝ εσύ έχεις στοιχεία ότι επενδύει στο ποδοσφαιρικό τμήμα να μας τα δώσεις να τα μάθουμε
αν ζουσες στην αρχαία ελλαδα θα ησουν σοφιστής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”