quote="GiorgosAtha"]
xrisitsapa έγραψε:Αυτο ειναι το ιδιο με το επιτευγμα του Χαβου φετος με τον Παναιτωλικο. Καλος - χρυσος, αλλα οχι ( ακομα ) ετοιμος για ΠΑΟΚ. Στο μελλον τα λεμε.
Αλλο πραγμα να παρεις μια μικρη ομαδα και να την βγαλεις 5-6-7η, και αλλο να κουμανταρεις εναν ΠΑΟΚ, με απαιτητικο κοσμο, με Ιβαν, με ΑΡΔ και απαιτηση πρωταθλητισμου. Μη μπερδευομαστε.
Τυχαία στάθηκα στο post του αδερφού αν και έχω δεί και άλλα παρόμοια γιατί ήταν το τελευταίο.
Καταρχήν... τι πάει να πέι δεν είναι ακόμα έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα. Και εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... μια μεσαίου μεγέθους ομάδα της Ευρώπης είμαστε. Είδαμε που πήραμε και ένα μεγάλο όνομα και έτοιμο προπονητή τι έγινε. Άλλο παράδειγμα... Ο Bielsa (αν του έγινε πρόταση) μας γείωσε και πήγε στην Marseille που δεν βγήκε καν Ευρώπη (νομίζω) και με μικρές πιθανότητες πρωταθλήματος (λόγω PSG, Monaco).
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για να πάρεις μεγάλο και έτοιμο προπονητή ή πρέπει να τα στάξεις χοντρά (με ρίσκο να γίνει του Hubb) ή να σου κάτσουν οι συγκύριες (πχ. Santos).
Αυτό για το ότι δεν θα αντέξει συνθήκες πίεσης είναι τέλείως άκυρο... τις συνθήκες της φτιάχνουμε εμείς! Αν θέλουμε τον βοηθάμε και τις αντέχει. Και στην τελική ολόκληρη Porto πήγε και πήρε τον προπονητή της U19 της Ισπανίας, εκεί δηλαδή δεν έχει απαιτητικό κόσμο? Δεν έχει τρελό πρόεδρο που τα θέλει όλα τώρα? Απαιτήσεις πρωταθληρισμού? Απαιτήσεις Ευρώπης?
Έχει και παραέχει... ειδικά αφού βγήκαν φέτος 3οι και πρέπει να "ξεπλύνουν την ντροπή"!!!
Για εμάς όμως αυτός θα ήταν λίγος γιατί δεν έχει εμπειρίες...
Ας είμαστε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε εμείς τον προπονητή του νέου ΠΑΟΚ.[/quote]
Δεν νομίζω οτι μπορούμε να φτιάξουμε κανενα προπονητή. Εδω δεν μπορούμε να κάνουμε πιο απλά πράγματα.
Εσυ λες δηλαδή ότι μπορούμε να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε; δεν το βλέπω. ..
Οσο για την Πόρτο άστο. .εχει χορτάσει από πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά. Ετσι κάνω οση υπομονή θες.
Επιπλέον κινείται σε εντελώς αλλο περιβάλλον. Δε νομιζω δηλαδή οτι με την πρώτη στραβή βγαίνει ο Πορτογάλος Καμορα να κράζει στο Ράδιο Πορτο..