το κλειδι βρίσκεται λιγο παρακάτω." My agent has to choose between gayros and PAOK.."john4serres έγραψε:wtf ?
Ενα δακρυ κυλησε απο τα κουρασμενα ματια μου...νιωθω πιο ευαλωτος απο ποτε....greece rebound....ishallah....finding nemo εεεε memoB&W έγραψε:Συνεχίζοντας από πριν...
http://oi43.tinypic.com/2qlcz1y.jpg
"For all those who dont know me, my life revolves around 3 things...I am first off Muslim I beleive in Allah and I thank him for everything he has given me til this day and continues to bless me with...Second my futbol. Its my life..my releif..my exit..my true companion..my life is futbol and soon ill b joining the Paok family in Greece...last but not least Im not the party shag a lot of gals type of lad...Ive always been a one woman man. I beleive in marriage when ready because anyone can hook up but not anyone can marry someone. One day... #greecebound #paokfc #M11 #memo #inshAllah"
Τι λέει ο άνθρωπας...;
K_geo έγραψε:Πάντως, ότι και να είναι, με το σκεπτικό και εγώ, όπως και ο Despe, ότι ο Μαντούρο είναι ξέχωρη περίπτωση απο τον Ενόχ, πιστεύω ότι με τη λογική που φαίνεται ότι κινούμαστε, πάμε για να κάνουμε μια ΣΟΒΑΡΗ ομάδα.
Για Ενόχ και Μάρτενς τα είπαμε.
Μαντούρο: ΔΕΝ είναι ο Ολλανδός Κατσουράνης. ΔΕΝ ξέρει τη μπάλα που ξέρει ο Κατσουράνης. ΑΛΛΑ, είναι ένας παίχτης που ξεχωρίζει για το ΠΕΙΣΜΑ, τις εξαιρετικές του τοποθετήσεις, τη συγκέντρωση του στο παιχνίδι, την τεράστια ευχέρεια στο να κάνει παιχνίδι απο πίσω και τα καλά ταχυδυναμικά του χαρακτηριστικά, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι αν και μόλις 1,85. Δεν είναι ο σφαίρας που θα ήθελα, αλλά πιστεύω ότι αυτό του το μειονέκτημα το καλύπτει τέλεια με την εμπειρία και τις πολύ καλές θέσεις που έχει.
Τώρα για να τον πάρουμε, κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται και τεράστια αρδια, αλλά δεν μαμείς, γιορτές είναι, ας πούμε καμια μλκια!!!!!!! εδώ ο άλλος γράφει στο fb ότι είναι 3 εβδομάδες στον ΠΑΟΚ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: πάντως και οι 3 εκ Ολλανδίας που έχουν ακουστείΕΙΝΑΙ παίχτες επιπέδου Τσ.Λ.
Εγώ τον θυμόμουν στα χαφ όταν πρωτοπήγε στη Βαλένθια γιατί ο αδερφός μου υποστηρίζει Βαλένθια και θυμάμαι μερικά παιχνίδια που τον είχα δει στα χαφ.. τώρα αν μετά επαιζε κ.α δεν το ήξερα!K_geo έγραψε:στη Βαλένθια έπαιζε σεντερ μπακ.