paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Γενικά η macron θέλει ένα νούμερο μεγαλύτερο από τις κλασικές γραμμές. Αν έχεις ύψος πάνω από 1.80 και κιλά πάνω από 85 για XL, παρακάτω και large θα σου κάνει.
Το βλέπω στην αρχική αυτό με το 1+1, αλλά όταν προσθέτω τη μαύρη στο καλάθι, δεν βλέπω κάτι. Απλά σου έρχονται δύο ίδιες; πχ αν βάλεις όνομα στη μαύρη, θα έρθει το ίδιο όνομα και στην μπλε;ABOLEYTOI έγραψε:σας στέλνουν εσάς τις μάσκες σε χρόνο μηδέν και καθυστερούν τις δικές μας παραγγελίες.
24/4 παρήγγειλα τη μαύρη φανέλα (και δώρο η γαλάζια). Μου ήρθαν σήμερα (είμαι 20 λεπτά από το γήπεδο) με τη σακούλα του καταστήματος διπλωμένη μέσα στη σακούλα των ελτα.
Να δούμε τώρα πότε θα τη βάλω (σε κάποιο γάμο μάλλον).
1.83 Υψος, 90 κιλαfossa έγραψε:Γενικά η macron θέλει ένα νούμερο μεγαλύτερο από τις κλασικές γραμμές. Αν έχεις ύψος πάνω από 1.80 και κιλά πάνω από 85 για XL, παρακάτω και large θα σου κάνει.
@gika εγώ το έλυσα με mail. Μου απάντησαν,
@pepito είμαι 75 κιλά και πήρα την xl για να μπορώ να τη φοράω και πάνω από ρούχα. Φαντάζομαι θα σου είναι εντάξει, αλλά δοκίμασε και κάτι μεγαλύτερο. Μισό να ανεβάσω και φώτο.

Τώρα που την ξαναέβαλα, σίγουρα θέλεις XXL
Όνομα δεν ήθελα, αλλά φαντάζομαι μπορείς να το γράψεις και αυτό στο mail. store[at]paok.fcΠαρακαλώ, τοποθετήστε στο καλάθι σας μόνο την μαύρη φανελα και ολοκληρώσετε την παραγγελια. Εν συνεχεια, απαντήστε μας στο παρόν e-mail σε τι.μεγεθος επιθυμείτε την γαλάζια.
@pepito είμαι 75 κιλά και πήρα την xl για να μπορώ να τη φοράω και πάνω από ρούχα. Φαντάζομαι θα σου είναι εντάξει, αλλά δοκίμασε και κάτι μεγαλύτερο. Μισό να ανεβάσω και φώτο.

Τώρα που την ξαναέβαλα, σίγουρα θέλεις XXL
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Παρ 08 Μάιος 2020, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Παρόμοια κυβικά έχουμε, 100% XL!pepito έγραψε:1.83 Υψος, 90 κιλαfossa έγραψε:Γενικά η macron θέλει ένα νούμερο μεγαλύτερο από τις κλασικές γραμμές. Αν έχεις ύψος πάνω από 1.80 και κιλά πάνω από 85 για XL, παρακάτω και large θα σου κάνει.
Για πάνω από ρουχα, δεν ξέρω, κάτι χειμερινές που έχω...XL είναι κι αυτές.
Η XXL νομίζω είναι για 1,90+ και πάνω από 94-95 κιλά...είναι για σένα πολύ μεγάλη νομίζω.
Έτσι είναι ναι. Το παλικάρι που έγραψε πιο πάνω ότι είναι 75 κιλά και την πήρε XL την θέλει και για να τη βάζει με κανά φούτερ από κάτω οπότε υποθέτω του έκανε και η large.
Αυτά πάντως δεν είναι στάνταρ κάθε χρόνο υπήρχαν χρονιές ή και στυλ φανέλας που ήταν διαφορετικές ακόμα και στην ίδια χρονιά. Οι φετινές δεν έχουν τέτοιο θέμα.
Αυτά πάντως δεν είναι στάνταρ κάθε χρόνο υπήρχαν χρονιές ή και στυλ φανέλας που ήταν διαφορετικές ακόμα και στην ίδια χρονιά. Οι φετινές δεν έχουν τέτοιο θέμα.
Αν βάλεις και την μαύρη και την μπλε στο καλάθι, όταν πας να πληρώσεις εμφανίζει έκπτωση ίση με την αξία της μπλε. Έτσι μπορείς να διαλέξεις διαφορετικά ονόματα/μεγέθη για μπλε/μαύρη. Μίλησα με email και το έκανα. Δουλεύει. 

- giwrgos04dex
Ένας κωδικός για εισητηρια -paok tv - megastoretolis01 έγραψε:Don't worry, θα τις πάρεις the Salonica way χαλλλαρά και γρήγορα.
6 εργάσιμες από Ελλάδα σε Γερμανία για μένα αχτύπητο ρεκόρ!
Απλά πρέπει να συνηθίσουμε το Βάνια σαν πατερούλη και τις σχέσεις μας με την ΠΑΕ στοργής, αγάπης και εμπιστοσύνης![]()
ΥΓ: Παρατηρησα πως διαφορετικά logins του store & του PAOK TV channel.
Ίσως θα έπρεπε να γίνει μια ενοποίηση διαδικτυακή των stores κατά το πρότυπο Apple Id accounts, amazon etc..
Όπου έχεις παράλληλα τις όποιες συνδρομές και τις one off αγορές. Για το μέλλον.
Πάντως ακόμα δεν ήρθε τίποτα.. Η παραγγελία έγινε περίπου 13 ημέρες πριν
- bersekeros
Αυτή η εταιρεία που συνεργαζεται η ΠΑΕ, δεν είναι και η πιο γρήγορη... δυστυχώς.
Το καλοκαίρι περίμενα το διαρκείας καμιά δεκαπενταριά μέρες τουλάχιστον , αν όχι παραπάνω και μένω κοντά στο γήπεδο, απλά ήταν δωρεάν τα μεταφορικά και λόγω εργασιακών υποχρεωσεων , το έβαλα να έρθει στο σπίτι.
Υπάρχουν πολύ γρηγορότερες...αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω επ' αυτού.
Το καλοκαίρι περίμενα το διαρκείας καμιά δεκαπενταριά μέρες τουλάχιστον , αν όχι παραπάνω και μένω κοντά στο γήπεδο, απλά ήταν δωρεάν τα μεταφορικά και λόγω εργασιακών υποχρεωσεων , το έβαλα να έρθει στο σπίτι.
Ειδικες συνθηκες.σε καθε κουριερομαγαζο εχει στιβες αππ κουτες για παραδοση.εχουν χασεθ την μπαλα ολες οι κουριερ.θα ανοιξουν τα μαγαζια και θα ομαλοποιηθει η κατασταση.
Και τώρα για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ, όπως η δική μου, δωρεάν είναι.... Κατάλαβαbersekeros έγραψε:Αυτή η εταιρεία που συνεργαζεται η ΠΑΕ, δεν είναι και η πιο γρήγορη... δυστυχώς.

Μόλις παρέλαβα, ακριβώς 10 ήμερες μετά την αρχική παραγγελία.gika έγραψε:Αν βάλεις και την μαύρη και την μπλε στο καλάθι, όταν πας να πληρώσεις εμφανίζει έκπτωση ίση με την αξία της μπλε. Έτσι μπορείς να διαλέξεις διαφορετικά ονόματα/μεγέθη για μπλε/μαύρη. Μίλησα με email και το έκανα. Δουλεύει.
Την Δευτέρα πήρα ένα mail από την ΠΑΕ που έλεγε ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε.
Αν αυτό το μεταφράσω ότι τη Δευτέρα η ΠΑΕ παρέδωσε την παραγγελία μου στα ΕΛΤΑ, τότε τα ΕΛΤΑ χρειάστηκαν μόλις δύο μέρες.
Θεωρώ πάντως πως η ΠΑΕ θα έπρεπε να τα παραδίδει την ίδια μέρα στον courier όπως κάνει η πλειοψηφία των eshop.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς δεν υπάρχει πολύ προσωπικό, δηλαδή δεν υπάρχει το προσωπικό που απαιτείται για το πλήθος των παραγγελιών. Διαφορετικά θα πρέπει να υποθέσουμε ότι η οργάνωση του τμήματος είναι χάλια.