2.Γιάννης Σκόνδρας
- xrictoforoc
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Περσυ τον θυμαμαι στο πρώτο μισό να με αναγκαζει να κανω κωλοτουμπα με την παρτη του.Ειχε μετατραπει σε μεγαλο πουλεν. Θυμαμαι απίστευτες εμφανισεις..
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Στο 3-5-2 του Τουντορ και δεξι στοπερ με το ζορι και μονο εκει.Για 4-3-2-1 μονο αν αμυνομαστε μπορει σε παιχνιδια που θα δεχομαστε πολυ πιεση [οπως με Σαντος .Νομιζω αν και ληγει το 2017 το συμβολαιο του του χρονου μαλλον θα φυγει.
το 2 κ το 3 γκολ ειναι απο δικα σου λαθη,συγκετροση 0 στο παιχνιδη λιγος εισαι για ΠΑΟΚ ειτε σαν μπακ ειτε σαν στοπερ.καλυτερα να εχω τον σναουτσερ εκει παρα εσενα μπορει να μην εκανε σεντρα αλλα δεν περνουσε κουνουπι κ τα μπακ ειναι πρωτα για να κοβουν.. 

- Trilofiotis
Στο 2ο γκολ, λες νταξ ήταν απτα αριστερα, δε τοχει, α ρε Τουντορ που τοβαλες ταγορι μας κλπ.
Ε ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΚΟΛ ΑΠΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΔΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ;

Ε ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΚΟΛ ΑΠΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΔΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ;

Ελπίζω να μη κάνουν καμια μ@λ@κια και ανανεώσουν το συμβόλαιο του. Μέτριος ήταν παντα. Για ομαδα που θελει να χτίσει ροστερ για πρωταθλημα δε κανει ουτε για πάγκο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό. Άλλοθι δεν έχει, «έπαιζε αριστερά», αφού το ίδιο ακριβώς λάθος έκανε και από δεξιά.Trilofiotis έγραψε:Στο 2ο γκολ, λες νταξ ήταν απτα αριστερα, δε τοχει, α ρε Τουντορ που τοβαλες ταγορι μας κλπ.
Εν τω μεταξύ από αριστερά έβγαλε την μπαλιά στον Κλάους, στο 3-2.

Το οτι ο Σκόνδρας πηρε περισσότερες οργανωτικές πρωτοβουλίες απο τα χαφ με ξεπερνάει
Ωραία Γιάννη και λέμε να σε πουλήσουμε. Ποιος σε παίρνει εσένα αγόρι μου έτσι που είσαι;
Χάσε κάνα κιλό ρε άνθρωπε,πως έχεις καταντήσει έτσι με τόσες προπονήσεις που κάνετε;Δεν είναι δυνατόν..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από τους διακριθέντες;Εγώ στο γήπεδο τον είδα ίδιο χάλι με τους υπόλοιπους.
Σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο πάει να κάνει κοντρόλ,του έφυγε η μπάλα και μετά στο σπριντ έμεινε 20 μέτρα πίσω..Βαρύς,ασήκωτος,μονοκόμματος,άτεχνος.
Σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο πάει να κάνει κοντρόλ,του έφυγε η μπάλα και μετά στο σπριντ έμεινε 20 μέτρα πίσω..Βαρύς,ασήκωτος,μονοκόμματος,άτεχνος.
Φιλότιμος αλλά μακριά από τα στάνταρ σου...Προσπάθησε παραπάνω ρε Γιάννη...Μην μασάς, αφού έχεις τσαγανό, γιατί δεν το δείχνεις;
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Χάσε κάνα κιλό ρε άνθρωπε,πως έχεις καταντήσει έτσι με τόσες προπονήσεις που κάνετε;Δεν είναι δυνατόν..
Odi έγραψε:Ο Σχορτσιανίτης είναι σε μια χαρά κατάσταση.Τον έχω δει πολύ βαρύτερο στο παρελθόν και με εξέπληξε θετικά.

Χωρίς να θέλω να την πω σε κανέναν, αλλά αυτό με τα κιλά δε στέκει. Έτσι είναι το στιλ του. Έτσι ηταν παντα.
Υπήρχε θέλετε να μου πείτε περίπτωση να ειναι χοντρός και να τον βάζει ο Τούντορ να παιζει; Μην τα ισοπεδωνουμε όλα μετα απο κάθε γκελα.
Υπήρχε θέλετε να μου πείτε περίπτωση να ειναι χοντρός και να τον βάζει ο Τούντορ να παιζει; Μην τα ισοπεδωνουμε όλα μετα απο κάθε γκελα.
το ταβανι του Σκονδρα ειναι να ναι ενας καλος φουλμπακ στην τετραδα.το παιδι δεν ηταν ουτε θα γινει σεντερμπακ