Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

RoMaN,Predrag Đorđević
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

γιατι..ο αμπτουν που οι 9 στις 10 ευκαιριες του γαυρου ξεκινουν απο αυτον φετος?
το θεμα ειναι να εμαθαν απο τον προηγουμενο αργεντινο μας , να μην του κανουν... 4ετες συμβολαιο με 10πλασια λεφτα απο οτι παιρνει τωρα αλλα ενα ωραιο 1,5 +1 και αν δειξει οτι μπορει...τοτε δινεις τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sladjan Spasić έγραψε:RoMaN,Predrag Đorđević
Θέινξ! :)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

T.H.E.O.S έγραψε:γιατι..ο αμπτουν που οι 9 στις 10 ευκαιριες του γαυρου ξεκινουν απο αυτον φετος?
το θεμα ειναι να εμαθαν απο τον προηγουμενο αργεντινο μας , να μην του κανουν... 4ετες συμβολαιο με 10πλασια λεφτα απο οτι παιρνει τωρα αλλα ενα ωραιο 1,5 +1 και αν δειξει οτι μπορει...τοτε δινεις τα λεφτα
Δεν υπάρχουν συμβόλαια τύπου τόσα συν τόσα χρόνια παιδιά. Ούτε δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης κτλ. Δεν αναγνωρίζονται αυτά τα πράγματα πλέον ούτε από την ευρωπαϊκή, ούτε την ελληνική αρχή. Καλώς ή κακώς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ βΙΕΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ...ουσιαστικη-συμβολικη.Ουσιαστικη γιατι θα ενισχυσει αφανταστα την ομαδα και την ψυχολογια ολων μας,συμβολικη επειδη θα δειξει οτι οποιον θελουμε τον κραταμε η τον ξαναπαιρνουμε πισω...μακαρι να γινοταν κατι και για τον Μαλεζα...ο Αργεντινος του ΠΑΣ εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια...εχει φοβερη τεχνικη,πολυ καλο σουτ και ηγετικα στοιχεια...ευσπροδεκτος οποιος ξερει μπαλιτσα ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ρίχνω ένα ονομα που δεν συζητήθηκε ακόμη
τον χειμώνα αλλά ίσος είναι ξαι στη λίστα λόγου
Γ.Δ

Clayton
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν νομίζω, δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάμε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ΡΠΜ ... μάτατζερ έπρεπε να γίνω ....

......
Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

«Ξέρω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι ο σύλλογος είναι σαν οικογένεια και ότι είναι στις ομάδες με τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τον κόσμο του σαν θρησκεία. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα και για το νέο τεχνικό επιτελείο που ανέλαβε φέτος και συγκεκριμένα για τον προπονητή και μου αρέσει η φιλοσοφία τους. Η ομάδα έχει σημαντική ιστορία και κατά τη γνώμη μου πολύ καλό μέλλον. Ξέρω ότι έχουν υπάρξει αλλαγές στο σύλλογο, αλλά δεν φοβάμαι τις προκλήσεις».
.......

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... %BA-%C2%BB

Κάποιος Σίλντεφελντ. Κροάτης. Έχει λέει και ενδιαφέρον από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία ... αλλά το παιδί είναι ΠΑΟΚι από τα γεννοφάσκια του και θα μας προτιμήσει. Πρέπει να τον έχω δει και στην 5.
Δε ξέρω ... πρέπει να είναι και ο πρώτος μάγκας. Πληρώνεται για να βλέπει την ομάδα του από τα βιαϊπί.

PS: Σανό σε λογικές τιμές. Βιειρίνια, Λούκας, Ντρέντε, Μπεν Χάιμ, Ντε Βιντσέτι, Σίλντεφελντ, Γκέκας, Κυργιάκος, Μπλάνκο ...
Διαλλιέχτε ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το καλό ειναι ότι κινούμαστε για να κανουμε καλές επιλογές λόγω και της οικονομικής ευρωστίας του Ιβαν απο εκει και πέρα θα γινει παρέλαση και πιστεύω ότι απο αυτα τα ονόματα που ανέφερες dc κάποιος η κάποιοι θα σκάσουν μύτη στην τούμπα οχι σαν οπαδοί φυσικα :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

RoMaN έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Εύχομαι τη Δευτέρα μαζί με το διπλό να φέρουν Θεσσαλονίκη και τον De Vinceti...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τι να τους κάνουμε τους παίχτες τύπου De Vinceti;; Δεν διδαχθήκαμε από την περίπτωση Filomeno;;

Δεν έχουν καμιά σχέση αυτοί οι δυο παίχτες. Ο Filomenο ήρθε στα 29 του με γνωστές αδυναμίες που δεν διορθώνονταν λόγο ηλικίας και ήρθε για αναπληρωματικός του Μούσλι. Η αποτυχία στη μεταγραφή του Filomeno ήταν κύριος στο συμβόλαιο του. Ο Dε Vinceti είναι 23 γρήγορος με πολύ καλή πάσα και τεχνική και δε νομίζω να χρειάζεται πολλά χρήματα για τα δεδομένα μας για να έρθει . Τον βλέπεις και σαν επένδυση λόγο ηλικίας. Και όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω από του κορυφαίους του γαύρου φέτος είναι ο Abdun της Καβάλας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και ο Abubakari 23 ήταν, είχε καλό πνευμόνι και θεωρούνταν γρήγορος.
Κατάφερε να παίξει έναν αγώνα ως δεξιός back!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

chrisg4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Εύχομαι τη Δευτέρα μαζί με το διπλό να φέρουν Θεσσαλονίκη και τον De Vinceti...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τι να τους κάνουμε τους παίχτες τύπου De Vinceti;; Δεν διδαχθήκαμε από την περίπτωση Filomeno;;

Δεν έχουν καμιά σχέση αυτοί οι δυο παίχτες. Ο Filomenο ήρθε στα 29 του με γνωστές αδυναμίες που δεν διορθώνονταν λόγο ηλικίας και ήρθε για αναπληρωματικός του Μούσλι. Η αποτυχία στη μεταγραφή του Filomeno ήταν κύριος στο συμβόλαιο του. Ο Dε Vinceti είναι 23 γρήγορος με πολύ καλή πάσα και τεχνική και δε νομίζω να χρειάζεται πολλά χρήματα για τα δεδομένα μας για να έρθει . Τον βλέπεις και σαν επένδυση λόγο ηλικίας. Και όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω από του κορυφαίους του γαύρου φέτος είναι ο Abdun της Καβάλας.
Από Ντε Βινσέντι και λοιπούς τέτοιους έχουμε χορτάσει.Παίκτες που παίζουν σε τέτοιες μικρές ομάδες στον ΠΑΟΚ δεν στέκονται.Αντε να υπάρχουν 2-3 εξαιρέσεις στις 100.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Γι αυτό πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά σε σκάουτερ και τεχνικούς διευθυντές για να μπορούν να αξιολογούν τέτοιους παίχτες. Το ότι παίζει στον ΠΑΣ δε λέει απολύτως τπτ. Κοιτάς τα χαρακτηριστικά του και την ηλικία του. Το ότι εμείς είχαμε μια τάση να παίρνουμε όλα τα παλτά, οφείλονταν στην ανικανότητα των τότε υπεύθυνων για τις μεταγραφές και στο γεγονός ότι δεν είχαμε και λεφτά να πάρουμε παίχτες που πραγματικά άξιζαν όπως ήταν ο Abdun ο Τζαβέλας ο Σιόβας ο Clayton και άλλοι πολλοί που από μικρές ομάδες στάθηκαν και στέκονται ακόμα μια χαρά σε γαύρο βάζελο και αεκ. Η ομάδα χρειάζεται τόσους πολλούς παίχτες για να ανεβεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού που πρέπει να κάνουμε μεταγραφές όλων των ειδών.
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

παιδια ειχα αναφερει και στο παρελθον καποια ονοματα απο "παικτακια μικρων ομαδων" που τωρα θεωρουνται παικταραδες .. το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ακριβες μεταγραφες η ακαδημιες ...
οταν εχεις σκαουτινγκ μπορεις να βγαλεις φοβερα αποτελεσματα ... και αναφερω παραδειγματα που με στοιχειωδες σκαουτιγκ ... τα ειχες τσιμπησει χαλαρα και φτηνα για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ

ραφικ τζιμπουρ ηρθε στο εθνικο αστερα αγνωστος μεταξυ αγνωστων ενα εξαμηνο και απ`ευθειας τον τσιμπησε ο ατρομητος ,ο οποιος τον εκανε τραμπα :oops: με τον μαγκντι του πανιωνιου, επειτα τον αγορασε η αεκ ....κτλ κτλ

αμπτουν σε καβαλα απο β γαλλιας ψιλουπηρχε εκει .. τωρα μας καλλιαρεσει...

λεοναρντο σε θρασυβουλα μετα για ενα κομματι ψωμι σε λεβεδειακο ...σε αεκ και τωρα σε κινες
χολεμπας που ηρθε απο τη β γερμανιας και ηταν για σουτ τωρα ζηταει φραγκα !!

και ποσα αλλα τα προηγουμενα χρονια...

τιτανοτεραστιο παραδειγμα που αναφερθηκε πιο πριν και ο τζολε και πολυ αλλοι .. βεβαια δεν θα σου βγουν ολοι αλλα το οικονομικο ρισκο που διατρεχεις ειναι ελαχιστο ... 1 να σου βγει χαλαλι ...

υγ δεν λεω να στηριχθει μια μεγαλη ομαδα οπως εμεις σε τετοιους παικτες απλα να γεμισεις τα κενα του ροστερ σου με τετοιους ταλαντουχους παικτες και να περιμενεις να σου κανει καποιος το μπαμ..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

pagotatzis έγραψε:Ρίχνω ένα ονομα [...]
Clayton
karlat85 έγραψε:Δεν νομίζω, δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ζητάμε
Βασικά ούτε κι εμείς έχουμε τα χαρακτηριστικά που ζητάει.
Έκλεισαν ένα σωρό μπουζουκτσήδικα στη Σαλονίκη, πού θα πάει το παιδί; :evil:
DC έγραψε: Κάποιος Σίλντεφελντ. Κροάτης. Έχει λέει και ενδιαφέρον από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία ... αλλά το παιδί είναι ΠΑΟΚι από τα γεννοφάσκια του και θα μας προτιμήσει. Πρέπει να τον έχω δει και στην 5.
Αμφιβάλλω. Αν ήταν στην 5, μάλλον θα ερχόταν για προπονητής. :P
amanaoua4 έγραψε:παιδια ειχα αναφερει και στο παρελθον καποια ονοματα απο "παικτακια μικρων ομαδων" που τωρα θεωρουνται παικταραδες .. το ποδοσφαιρο δεν ειναι μονο ακριβες μεταγραφες η ακαδημιες ...
οταν εχεις σκαουτινγκ μπορεις να βγαλεις φοβερα αποτελεσματα ...
ραφικ τζιμπουρ
αμπτουν
λεοναρντο
χολεμπας
Αφενός σωστό. Αφετέρου για κάθε ένα όνομα που έγραψες, μπορώ να σου βρω άλλα δέκα φερέλπιδων νεαρών που έφυγαν νύχτα ή δεν έκαναν κάτι αξιοπρόσεκτο στην καριέρα τους.
ΥΓ: Οφ τόπικ για την περίπτωση Φιλομένο. Μιλάμε για άλλες εποχές και άλλα συμβόλαια. Ο παίκτης είχε μόλις ολοκληρώσει δύο σπουδαίες χρονιές στον Αστέρα με 57 συμμετοχές (όλες βασικός᾿ έχει τη σημασία του) και 18 γκολ και αρχικά ζητούσε συμβόλαιο 700.000, που θεωρούσε ότι θα τα πάρει από τον γάβρο.
Την πρώτη του χρονιά σε εμάς τραυματίστηκε και έμεινε 3 μήνες έξω, επανήλθε για ένα μήνα και τραυματίστηκε πάλι μένοντας εκτός για άλλους 3 μήνες. Ελάχιστες φορές ξεκίνησε βασικός (άλλωστε για αλλαγή αποκτήθηκε) και κάτω από τέτοιες συνθήκες ήταν αδύνατο να βρει ρυθμό. Κάλυπτε την θέση του σέντερ φορ που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει και μια ντρίπλα. Από τη φυγή του κι έπειτα, ο μόνος από αυτούς που έμειναν που μπορεί στοιχειωδώς να κάνει κάτι από αυτά είναι ο Γιάννου και αυτό νομίζω τα λέει όλα. Αν έβαζε κι εκείνο το βρωμόσουτο στο γάβρο (που κόντεψε να ρίξει το δοκάρι), σήμερα θα τον θυμόμασταν όπως τον Εντίνιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”