δυστυχως τα κανει και ο πορτογαλος αυτα...Moz έγραψε:Αυτά τα καραγκιοζιλίκια πως συνέχεια τρώει αγκωνιές και χτυπιέται σαν το χταπόδι
8. Bruno Cirillo
Re: 8. Bruno Cirillo
πολυ καλος ΑΛΛΑ δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι..αλλα οσο ειναι πρεπει να δινει οτι μπορει οπως σημερα
Εκτος απο την καρτα που εφαγε, με εξεπληξε ευχαριστα.
Υ.Γ. Μετα το δεξι κωλομερι γνωρισαμε και το αριστερο.
Υ.Γ. Μετα το δεξι κωλομερι γνωρισαμε και το αριστερο.
-
black death
Πείτε κι έναν καλό λόγο, τον έχετε φάει τον άνθρωπο. Εντάξει ένας μέτριος παίχτης είναι αλλά σήμερα ήταν σκύλος, τα δίνει όλα.
Το ερώτημα είναι: Τι προτιμάτε Μπρούνο βλαχοτσαμπουκά ή Μαλεζογατάκι. Εγώ για τέτοια παιχνίδια το πρώτο αν και περιμένω και Ζουέλα...
Το ερώτημα είναι: Τι προτιμάτε Μπρούνο βλαχοτσαμπουκά ή Μαλεζογατάκι. Εγώ για τέτοια παιχνίδια το πρώτο αν και περιμένω και Ζουέλα...
Περίμενα να ηρεμήσει τώρα που παντρεύτηκε και να κόψει τα καραγκιοζηλίκια αλλά.... ο γερός κι αν εγέρασε.... μυαλό δεν έβαλε.... 
το οτι ηταν καλος σημερα ειναι αδιαφορο εαν μας κανει ολους να καταληξουμε στην εντατικη.black death έγραψε:Πείτε κι έναν καλό λόγο, τον έχετε φάει τον άνθρωπο. Εντάξει ένας μέτριος παίχτης είναι αλλά σήμερα ήταν σκύλος, τα δίνει όλα.
ξερεις τι ειναι να εχει ο παικτης κιτρινη και να κολλαει την ασχημη μουρη του στον διατητη για ενα φαουλ 15 μετρα εξω απο την περιοχη? εαν δεν ξερεις (που ξερεις) δες το ματς με το σκουλικι και θα καταλαβεις. δεν μπορει να μας πιανει καρδια επειδη ο αλλος ειναι καραγκιοζης.
σημερα ηταν παρα πολυ καλος ....μετα απο παρα πολυ καιρο...αν επαιζε ετσι ο μαλεζας θα λεγαμε σουπερ σχολια...
- Federacion
Ουτε για τον τωρινό κάνει..D.A.A.T. έγραψε:πολυ καλος ΑΛΛΑ δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι..αλλα οσο ειναι πρεπει να δινει οτι μπορει οπως σημερα
Κάποιες θετικές εκλάμψεις όπως η σημερινή δε νομίζω ότι αποτελούν διαβατηριο για την παραμονή του και για μετά τα.. Φώτα!
μια χαρα επαιξε χθες ο τσιριλο ...εκοψε και μια φαση γκολ ...
απο τον μαλεζα ειναι καλυτερος ...
απο τον μαλεζα ειναι καλυτερος ...
-
gate4mitsos
Aντε Τσιριλο σπιτακι σου.Και σαν τον Πικε να επαιζες χθες ξεγραμμενος εισαι.Τραβα ιταλια να βρουμε ησυχια...
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριος, αλλά ανέβηκε στην επανάληψη, όταν όμως δεν υπήρχε τόση πίεση. Τις ανοησίες του όσον αφορά στις αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή δεν τις απέφυγε. Και μόνο γι' αυτό δεν θα τον ξανάβαζα, γιατί στην Ελλάδα θα είχε δεύτερη κίτρινη...
εκει που ελεγα καλος μπραβο ..κανει τη λακαμια και θα το ρωγαμε...αρε σεξυ μπρουνο..