21. Vladimir Ivić
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Re: Βλάνταν Ίβιτς
Maximus έγραψε:Η αποθεωση του ''δοκαρι και εξω-παλτο, δοκαρι και μεσα-Θεός''... Εβαλε 3 γκολ και εγινε παιχταρας...Realcon έγραψε:3 η 6 πόντους μας εδωσε; Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.Maximus έγραψε:Εντάξει..ο Ιβιτς δεν ειναι παιχταρας επειδη εβαλε 3 γκολ...Παιζουν και αλλα ρόλο σε εναν ποδοσφαιριστη...Το οτι ο Κολκας τον θεωρει απαραιτητο παιχτη στην ομαδα, δεν θα ηθελα να το σχολιάσω...Ή ο Κόλκας ειναι λαθος ή σαν ομαδα ειμαστε χαλια μαυρα με τον ποδοσφαιριστη Ιβιτς,τον οποιο θεωρούμε απαραιτητο!
Βλανταν...ευχαριστούμε για όλα, εισαι ενα εργαλείο που ειναι χρησιμο εν απουσία αλλου καλυτερου αλλά μια ομαδα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει πλέον να σε αντικαταστησει το καλοκαίρι...
Εγω που θεωρω τον Κουτσια απαραιτητο... αυτος παιζει μπαλα; Δεν ειναι ετοιμο το παιδι ακομη. Αρα με το σκεπτικο σου η ομαδα ειναι χαλια!
Ο Πατέρας μου, ελεγε οταν ημουνα μιρος, βουτα την γλωσσα στο μυαλο και μετα μιλα!!!
Ναι,ιδια περιπτωση με τον Κουτσια...Ποσο ειναι ο Ιβιτς; 32; Ωραια...ταλενταρα! Στα 38 θα αρχισει να παιζει μπαλα,να τρεχει, να δινει ασσιστ και να ειναι το δεκαρι που ψαχνουμε!
Ναι φιλε...Ομαδα που εχει βασικό τον Ιβιτς και μαλιστα τον θεωρουν απαραιτητο στην ενδεκαδα...θελει βελτιωση χωρις αμφιβολία! Αφου δεν υπαρχει αλλος, τι να κανουμε...
Ολοι μας αντιλαμβανομαστε διαφορετικά την μπάλα (και την ζωή) και δεν υπαρχει λόγος να νευριαζουμε για την διαφορετικη αποψη του άλλου...

- ΑποστόληςΑ
- Maximus
Αδελφε Realcon...
Απορώ γιατι συνεχεια παραθετεις τη υπογραφη μου ως απαντηση στα ποστ μου...
Θεωρεις τον Ιβιτς καλό παιχτη και απαραιτητο για την ομαδα;
Εγω πάλι όχι...
Θεωρώ οτι θα ηταν βασικός σε ομαδα του ρούλη και κάτω, και οχι στον ΠΑΟΚ που θελει να κανει πρωταθλητισμό...
Η υπογραφη μου ισχυει...Οντως βλεπουμε διαφορετικα την μπαλα...(μαλλον και την ζωή)...
Εγω πάλι όχι...
Θεωρώ οτι θα ηταν βασικός σε ομαδα του ρούλη και κάτω, και οχι στον ΠΑΟΚ που θελει να κανει πρωταθλητισμό...
Η υπογραφη μου ισχυει...Οντως βλεπουμε διαφορετικα την μπαλα...(μαλλον και την ζωή)...
- paok nafplio
Παιχταρα μου συνεχισε να κλεινεις στοματα...μοιραζε γκολ σημερα αλλα ο Ζλανταν κ ο Παπαζογλου για να βαλουν γκολ πρεπει να ειναι γινει θαυμα.
- paok4kyriakos
Είχε κέφια, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια, και έκανε καλα την δουλειά του, τόσο απο πλευράς θέσης, όσο και απο την εκτέλεση του πέναλντι!
- Isaak the Greek
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- paoki_sweden
Maximus έγραψε:Αδελφε Realcon...
Εγω πάλι όχι...
I totally agree with you brother about Ivic. For pappanastasiakos and down.......
Dont forget 3 out of his 4 goal is with penalty....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μη χειρότερα! Και αυτό μας πειράζει? Που βάζει γκολ με πέναλτυ?
Μη χειρότερα!
Κακό πράμα η γρίνα
Μη χειρότερα!
Κακό πράμα η γρίνα