4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Για την ώρα απο τους σταθερότερους της ομάδας.
Προφανώς έχει ταβάνι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με την περίπτωση του απο τον κόσμο. Για τα ελληνικά δεδομένα, έχει μια χαρά τεχνική, πετυχαίνει γκολ, προωθεί καλά το παιχνίδι και είναι δυνατός. Χαζός στις μονομαχίες και στην εξέλιξη των φάσεων ΔΕΝ είναι. Έχει σίγουρα θέμα ψυχολογίας, τραυματίζεται εύκολα και είναι σχετικά αργός.
Γι αυτό και ως λύση δευτεροτρίτου αμυντικού είναι μια χαρά. Δεν είπαμε να πάρει και συμβόλαιο βασικού.
Προφανώς έχει ταβάνι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με την περίπτωση του απο τον κόσμο. Για τα ελληνικά δεδομένα, έχει μια χαρά τεχνική, πετυχαίνει γκολ, προωθεί καλά το παιχνίδι και είναι δυνατός. Χαζός στις μονομαχίες και στην εξέλιξη των φάσεων ΔΕΝ είναι. Έχει σίγουρα θέμα ψυχολογίας, τραυματίζεται εύκολα και είναι σχετικά αργός.
Γι αυτό και ως λύση δευτεροτρίτου αμυντικού είναι μια χαρά. Δεν είπαμε να πάρει και συμβόλαιο βασικού.
Τα φυσικά προσόντα πάντα τα είχε..Καλή τεχνική για την θέση του πάντα είχε..Το ζήτημα είναι η σταθερότητα και το ψυχολογικό θέμα που έχει..Μακάρι να συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα την χρονιά και να αναγεννηθεί.
Θα ήθελα πολλή να έρθω σε αντιπαράθεση με πόλους από εσάς για την αρνητικότητα που βγάζετε όσο αφορά τον συγκεκριμένο "πεχτι" και μάλιστα με επιχειρήματα, όχι βεβαια ότι έχετε και τελείως άδικο, αλλα και από την άλλη θα ήθελα πολλή και proton από εμενα όταν μιλάμε για παίχτες τις ομάδας μας να είμαστε τουλάχιστον πιο "σινκρατιμενοι" μην ξεχνάτε άλλωστε ότι αυτό το forum δεν είναι αόρατο,και τέλος πάντων βρε αδερφέ όλοι μας έχουμε δικαίωμα να αποδείξουμε αυτό που κανεις δεν πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε,και αφού ο προπονητής το πιστεύει δεν έχω παρα να περιμένω να δω και μακάρι να αποδειχθεί ότι όπως πολλές φορες στο παρελθόν olla ανατρέπονται και μάλιστα κάποιες φορες και με θεαματικό τρόπο.Εγώ ida Μπέλλη,σιδηρόπουλο,και άλλους να αποκλείουν την arsenal να παίζουν στα ισα την τότε ατλέτικο και αλλα πολλά όμορφα που μείναν χαραγμένα στο μυαλό μου ως μοναδικές στιγμές.Και αν θυμάμαι καλά και εκείνη την χρονια στο ξεκίνημα τις τα ίδια ίσος και χειρότερα λέγαμε για εκείνους τους παίχτες που μονο ο συγκεκριμένος προπονητής πίστευε.Ας αλλάξουμε έστω και λίγο τον τρόπο σκέψης μας .
1P.s. Από κάποιους φίλους μαθαίνω διαφορα για τον γιώργο που πραγματικά μου κάνουν τεραστια εντύπωση όσο αφορά το ποσο πολλή δουλεύει,κάποιος φίλος που τον εμπιστεύομαι πολλή μου είπε ότι δουλεύει ακόμα και στον ύπνο του, μακάρι να είναι έτσι,και αν κρίνω από την μέχρι τώρα εικόνα του μάλλον επαληθεύονται τα όσα μου έχουν "μεταfερι".
2Ps. Γιώργαρε εμπρός και πρόλογο μην τρος P.A.Ο.K ΕΙΣΑΙ.
1P.s. Από κάποιους φίλους μαθαίνω διαφορα για τον γιώργο που πραγματικά μου κάνουν τεραστια εντύπωση όσο αφορά το ποσο πολλή δουλεύει,κάποιος φίλος που τον εμπιστεύομαι πολλή μου είπε ότι δουλεύει ακόμα και στον ύπνο του, μακάρι να είναι έτσι,και αν κρίνω από την μέχρι τώρα εικόνα του μάλλον επαληθεύονται τα όσα μου έχουν "μεταfερι".
2Ps. Γιώργαρε εμπρός και πρόλογο μην τρος P.A.Ο.K ΕΙΣΑΙ.
- Metagrafakias
πραγματικα πιστευει κανεις οτι ο κατσικας αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ βα παει σε ομαδα πανω απο την βεροια,πλατανια,εργοτελη????για εκεινο το επιπεδο ειναι το παιδι δυστυχως....απορω ολοκληρος ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο ιβαν σαβιδη πως εχει μενει με τον κατσικα βασικο στοπερ απορω.....εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και αμεσως παμε να τον μεταμορφωσουμε με το ζορι σε κοντρερας....δεν μπορει τι να κανουμε τωρα ας αναζητησει την τυχη του το παιδι σε αλλη ομαδα με λιγοτερη πιεση μπορει να κανει καλυτερη καριερα......
Re: Απ: 4.Γιώργος Κατσικάς
Μακαρι να συνεχισει να δουλευει ετσι θα βελτιωθει πολυOdi έγραψε:Τα φυσικά προσόντα πάντα τα είχε..Καλή τεχνική για την θέση του πάντα είχε..Το ζήτημα είναι η σταθερότητα και το ψυχολογικό θέμα που έχει..Μακάρι να συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα την χρονιά και να αναγεννηθεί.
-
ποσο πιο απλάMetagrafakias έγραψε:πραγματικα πιστευει κανεις οτι ο κατσικας αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ βα παει σε ομαδα πανω απο την βεροια,πλατανια,εργοτελη????για εκεινο το επιπεδο ειναι το παιδι δυστυχως....απορω ολοκληρος ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο ιβαν σαβιδη πως εχει μενει με τον κατσικα βασικο στοπερ απορω.....εκανε 2-3 καλα παιχνιδια και αμεσως παμε να τον μεταμορφωσουμε με το ζορι σε κοντρερας....δεν μπορει τι να κανουμε τωρα ας αναζητησει την τυχη του το παιδι σε αλλη ομαδα με λιγοτερη πιεση μπορει να κανει καλυτερη καριερα......
Κανείς δεν τον μεταμόρφωσε σε τίποτα..Όλοι όσοι γράφουν υποστηρίζουν πως αν συνεχίσει όπως είναι τώρα,θα μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση.
αυτο ακριβως!Odi έγραψε:Κανείς δεν τον μεταμόρφωσε σε τίποτα..Όλοι όσοι γράφουν υποστηρίζουν πως αν συνεχίσει όπως είναι τώρα,θα μπορεί να είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση.
- Μπαρκαρούτσος
Αν και γουστάρω τα CB και μ'αρέσει να βλέπω ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται κι έχω χαρεί με τον Κατσικά, θεωρώ ότι έχει ταβάνι.. Αρκετά χαμηλό ώστε να μην μπορεί να παίζει βασικός στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά μακάρι να με διαψεύσει!
Εάν ο Κατσικάς είχε την ταχύτητα του βλάκα του Μανωλά θα ήταν πολύ ψηλά στο χρηματιστήριο των Στόπερ.
Εγώ γουστάρω που ο Κατσικάς παίζει χωρίς να φοβάται μην εκτεθεί. Εάν πάρει φανέλα βασικου συνεχώς θα βελτιώνεται.
Ξέρει καλή μπάλα και είναι πολύ καλός σε αθλητικά προσόντα.
Εάν επίσης έφτιαχνε λιγάκι το ποδοσφαιρικό του μυαλό τότε θα έπρεπε να συνεχίσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ΑΝΕΤΑ.
Υ.Γ. Όχι δεν είμαι ξάδερφος του Κατσικά
Εγώ γουστάρω που ο Κατσικάς παίζει χωρίς να φοβάται μην εκτεθεί. Εάν πάρει φανέλα βασικου συνεχώς θα βελτιώνεται.
Ξέρει καλή μπάλα και είναι πολύ καλός σε αθλητικά προσόντα.
Εάν επίσης έφτιαχνε λιγάκι το ποδοσφαιρικό του μυαλό τότε θα έπρεπε να συνεχίσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ΑΝΕΤΑ.
Υ.Γ. Όχι δεν είμαι ξάδερφος του Κατσικά
μπορεί να πάει στη Β' Γαλλίας, εκεί που παίζει και ο Βιβιάν. Εκτός και αν λές ότι ο Βιβιάν είναι καλύτερος του Κατσικά, ή αν λές ότι Βέροια, Πλατανιάς, Εργοτέλης είναι επιπέδου Β΄ΓαλλίαςMetagrafakias έγραψε:πραγματικα πιστευει κανεις οτι ο κατσικας αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ βα παει σε ομαδα πανω απο την βεροια,πλατανια,εργοτελη????για εκεινο το επιπεδο ειναι το παιδι δυστυχως
Δε τον δινουμε στη Βολφσμπουργκ που εχει ενα θεματακι στην αμυνα να μας δωσει τον κοντοχοντρο ελληνοπορτογαλο; 

- Metagrafakias
ABOLEYTOI έγραψε:μπορεί να πάει στη Β' Γαλλίας, εκεί που παίζει και ο Βιβιάν. Εκτός και αν λές ότι ο Βιβιάν είναι καλύτερος του Κατσικά, ή αν λές ότι Βέροια, Πλατανιάς, Εργοτέλης είναι επιπέδου Β΄ΓαλλίαςMetagrafakias έγραψε:πραγματικα πιστευει κανεις οτι ο κατσικας αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ βα παει σε ομαδα πανω απο την βεροια,πλατανια,εργοτελη????για εκεινο το επιπεδο ειναι το παιδι δυστυχως
μιλησα για τον βιβιαν???τον ανεφερα πουθενα και δεν τον ξερω???νομιζω κοντρερας ανεφερα και θελω τετοιου τυπου κεντρικους αμυντικους στον ΠΑΟΚ που θελουμε να λεμε οτι παει για πρωταθλημα...ιδια περιπτωση με λαζαρ που μερικοι απο εδω μεσα τον εκθιαζατε και μολις εμεινε ελευθερος η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε ειναι ο ρουλακος της Γ εθνικης.....αν θελουμε να κανουμε μεγαλη ομαδα με κατσικα δεν γινετε ουτε καν σαν ενναλακτικη το παιδι 4 χρονια ειναι στον ΠΑΟΚ δεν ηρθε χθες....αν θελουμε παλι να χτισουμε ομαδα υπαρχουν τεραστια ταλεντακια στις ακαδημιες μας που μπορουμε να προωθησουμε και να στηριξουμε και ειναι 18-19-20 χρονων παδια οχι 24 που ειναι ο κατσικας!!!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
κανεις δεν μπορει να προδικασει ή να να ειναι σιγουρος για την ποδοσφαιρικη εξελιξη ενος αθλητη,αλλα αν πραγματικα καταφερει ο κατσικας να καθιερωθει σε ενα υψηλο αγωνιστικο επιπεδο η καθιερωση αυτη θα ειναι δυο φορες μεγαλυτερη εκπληξη απο αυτη του μαλεζα που καποτε οι περισσοτεροι τον εβλεπαν να παιζει μπαλα και γελουσαν. και εκεινος σε παρομοια ηλικια εκανε το ξεπεταγμα του