αλλά το να κάνει 3 σερί ματς και να είναι ο καλύτερος και ένα μέτριο παιχνίδι και να τον βγάζουν κάποιοι άχρηστο δεν το καταλαβαίνω
φιλε μου το ότι ήταν ο καλύτερος σε 3 συνεχόμενα mats το θεωρείς εσύ (και κάποιοι άλλοι). για μένα δεν ήταν ο καλύτερος στα 3 τελευταία mats. βασικά σχεδόν σε όλα τα mats που έχει παίξει τον θεωρώ μια μετριότητα με αρκετά ελαφρυντικά (έχει να παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο καιρό, δεν έχει προπονητή να τον δουλέψει aυτόν και την ομάδα , βεβαια αν δεν έχει δουλευτεί με το beniteth 4 χρονια τότε τι να πω...). κάτι καλά 20λεπτά δε μου αρκούν. αυτό βεβαια δε σημαίνει ότι θα βγαίνω μετά από κάθε mats που θα τον θεωρώ μέτριο και θα το θάβw. και προτιμώ να βγω να τα πω μετά από niki παρα μετά από μια ήττα για να μη λένε κάποιοι ότι τα ρίχνουμε σε αυτόν για να δικαιολογήσουμε την ήττα
αλλα κάποιες στιγμές κάποια πράγματα δε μου κάθονται καλά (και ο άγιος θέλει φοβερα). δε μπορείς δηλαδή να κανεις σουτάκια (μαγκιές για το youtube όπως τις θεωρώ εγώ) αρκετά μετρα εκτος περιοχής από τα οποια λίγα πιάνουν το στόχο και ακόμα πιο λίγα αναγκάζουν το τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση και σε μια από τις λίγες φορες που είχες τh δυνατότητα να κανεις σουτ υπό καλές προϋπόθεσης, να πας και να κανεις πρώτα control. εκεί απλά δείχνεις ένα από τα δυο πράγματα. η ότι σου λείπει η ποιότητα η ότι σου λείπει η αυτοπεποίθηση. η και τα δυο. κάποιοι θα πουν ότι άργησε ο φωτάκιs να δώσει πασα. και αυτό σωστό είναι. αλλα ακόμα και έτσι είχε χρόνο να το κάνει. δηλαδή δεν είχε χρόνο να το κάνει σε πρώτο αλλα θα έβρισκε το καιρό να το κάνει σε δεύτερο χρόνο?
ένα μεμονωμένο σουτ δεν είναι το θέμα. ας πούμε ότι είμαι λάθος. Ας αρχίσει να έχει ουσία στο παιχνίδι του. Ας αρχίσει να μπαίνει κάνα goal από τα πολλά σουτ που βαράει, ας αρχίσει να έχει σέντρες που θα γίνονται ευκαιρίες για goal, ας αρχίσει να δίνει assist που θα γίνονται ευκαιρίες για goal, ας αρχίσει να δίνει πλεονέκτημα σε κάποιον από τους συμπαίκτες του με τις triples που κάνει. και εδώ είμαστε να τον αποθεώνουμε.όπως αποθεώνουμε το βιερνηα θα αποθεώνουμε και αυτόν. δεν έχουμε κάτι εναντίον του.