Ρε σεις πάλι θα τα λέμε????Πανηφυρίζουμε αλλά συνάμα να είμαστε και ρεαλιστές.Είναι πολύ δύσκολος ο τίτλος.Έχουμε και τον ρούλλη εχτός και τη χανούμισσα μέσα που κάθε άλλο παρά εύκολη αντίπαλος είναι...ronaldo έγραψε:αν νικησουμε αυριο εχουμε καθε δικαιωμα να λεμε παμε για το πρωταθλημα(εννοειται)
δεν ξερω εμενα ολα αυτα τα στραβοπατηματα των γαυροβαζελων σαν να μου δειχνουν οτι ισως οδευουμε προς τον τιτλο φετος
Rizla έγραψε:Ειμαι σε μαυρα χαλια,χειροτερα κι απο τον γαυρο...μακαρι αυριο να ειμαι καλα και να μπορεσω να παω...χλωμακι αλλα ελπιζω,οσο για νοσοκομειο πρεπει να κανω 168χλμ για να βρω απο δω που ειμαι,ουτε γιατρος δεν υπαρχει...
ΑΛΑΝΑΡΕ ... Με συγκίνησε αυτό το post σου ... να είσαι σίγουρος πως στο μέλλον θα ζήσεις πολλές τέτοιες εβδομάδες.trelopaoki444 έγραψε:Δεν ξερω αν θα μαμησουμε τον λαγο, δεν ξερω αν θα τους ταπεινωσουμε ομως θελω να ευχαριστησω την ομαδα μου, τους παιχτες μας, τον προπονητη και τη διοικηση μας για την ομορφοτερη εβδομαδα που εχω περασει εδω και παρα πολλα χρονια, για μια εβδομαδα γεματη ονειρα και ανυπομονησια που θα τη θυμαμαι για χρονια οποιο και αν ειναι το αυριανο αποτελεσμα...
είπαμε , όχι Μαλαματίνες πριν το παιχνίδι!PARASANDALOS έγραψε:αυριο θα δουμε την ομαδα ΠΑΟΚ στη 1 θεση του βαθμολογικου πινακα