Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tigon4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από tigon4 »

ε αφου ειναι τοσο απλες εγω τους δινω τον βιερινια αλλα θελω να μου κανουν νεο γηπεδο 52.000 θεσεων παρακαλω.
και τα χρεη μεσα βεβαιως, βεβαιως
αλλα και κατι ακομα ενα alou fan park και cosmos στην καλλικρατεια......βαρεθηκαμε τα λεωφορεια
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Απο www.gazzetta.gr

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Γκουστάβο

Ένα ακόμα όνομα προστίθεται στην μεταγραφική λίστα των Βρύζα και Κονσεισάο. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Βερονέζι της Κέρκυρας. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2010.

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από εκπροσώπους ποδοσφαιριστών. Μια λοιπόν από αυτές είναι και του Γκουστάβο Νακαράτο Βερονέζι όπως είναι το πλήρες όνομα του. Ο Βραζιλιάνος που είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου αγωνίζεται στην Κέρκυρα στην θέση του δεξιού μπακ. Διανύει μια εντυπωσιακή χρονιά με τους νησιώτες συμμετέχοντας και στους 11 αγώνες του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ.

Στον Δικέφαλο του Βορρά εξετάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς το συμβόλαιο του 27χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2010. Ο πρόεδρος της Κέρκυρας Σπύρος Καλογιάννης έχει αντιληφθεί πως ο Γκουστάβο θα φύγει από την ομάδα του αργά ή γρήγορα και δεν θα έλεγε, όπως λένε στο νησί, να πουλήσει τώρα τον Βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο αμυντικό.

Ο Γκουστάβο Βερονέζι ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μποταφόγκο (1999-2002). Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γκάμα (2002-2003) και ακολούθως στην Γιουβέντους Σάο Πάολο ( 2003-2004). Το 2004 αφήνει την πατρίδα του και έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ακράτητου. Στην ομάδα των Αθηνών αγωνίσθηκε δύο περιόδους (2004-06). Στην συνέχεια βρέθηκε στον Α.Ο. Κέρκυρας μέχρι και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Έχουμε κάποια ιδέα για τον παίκτη..
Γιατί αυτό το από Β' Εθνική δεν μου ακούγεται και πολύ καλά..
Όπως και για το δεξί μπακ..
Τρία έχουμε,πόσα ακόμα??
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

και τι θα ειναι αυτος καλυτερος απο αραμπατζη κ σναουτσνερ?
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αυτος εχει τρια αρνητικα με την μια.........μακρια απο τον παοκ
1. Β' Εθνικη
2. 27 χρονων
3. Δεξι μπακ

Μακρια βρε..........
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

tigon4 έγραψε:αυτος εχει τρια αρνητικα με την μια.........μακρια απο τον παοκ
1. Β' Εθνικη
2. 27 χρονων
3. Δεξι μπακ

Μακρια βρε..........

Ηλιας Αναστασακος

1.Β' Εθνικη
2.30 χρονων
3.ηρθε ως 3-4ος επιθετικος

ο ζησης ο σερτζιο κ ο φερναντο ξερουν καλυτερα απ ολους!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολλα ονοματα θα ακουστουν μην παρασυρεστε...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

και?

πηγε ο παοκ ψυλοτερα με την προσθηκη του αναστασακου σε σχεση με αυτα που θα πετυχενε χωρις αυτον.......μην τρελαθουμε κι'ολας και τον αναστασακο τον πηρες σαν 4η επιλογη, εσυ πιστευεις οτι ο παοκ πρεπει να παρει αυτη την στιγμη 4ο δεξι μπακ? οταν ολοι βλεπουμε οτι ο παοκ θελει 11δατο παικτη γιατι αυτος αμα ερθει μην μου πεις οτι θα παιζει βασικος...........και στην τελικη να παρεις απο την β εθνικη 27 χρονο παικτη και δεξι μπακ οταν εχεις τρια να πω οτι ειναι 20 χρονων αντε να τον παρεις και για το μελλον αλλα αυτον με τιποτα εκτοε αμα γουσταρουμε την τεταρτοπεμπτη θεση γιατι με τετοιους παικτες που και ο πανιωνιος μπορει να μην τον θελει για εκει εισαι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

tigon4 έγραψε: εσυ πιστευεις οτι ο παοκ πρεπει να παρει αυτη την στιγμη 4ο δεξι μπακ?

Αμα φυγει καποιος μπορει να χρειαστει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μαλλον εχετε μπερδεψει καποια πραγματα ορισμενοι ο ΠΑΟΚ δεν εχει κανενα δεξι μπακ ειναι η θεση που πραγματικα η αξια των παιχτων που διαθετουμε 2 + ενας δανεικος που δεν τον εχουμε δει με τη φανελα του ΠΑΟΚ ακομα ειναι για ομαδες Γ εθνικης το βλεπουν και οι πετρες αυτο.
Δεν παιζετε το 4-3-3 χωρις καλα μπακ ουτε το 4-2-3-1 που ειναι μια παραλαγη του προηγουμενου και ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει κανενα αξιολογο μπακ και στις 2 πλευρες.
ΟΙ ελειψεις μας ειναι σε τρεις θεσεις και το εχουν δει αυτοι που ξερουν καλυτερα απο ολους εμας.
Μπορει ο επιτελικος και ο επιθετικος να μας δωσουν ποιοτητα αλλα τα μπακ θα μας δωσουν τα παιχνιδια μακαρι οι 2 καλυτεροι παιχτες τις ομαδες να ειναι στο μελον τα 2 μπακ μας.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

tigon4 έγραψε:αυτος εχει τρια αρνητικα με την μια.........μακρια απο τον παοκ
1. Β' Εθνικη
2. 27 χρονων
3. Δεξι μπακ

Μακρια βρε..........

Μεγαλη μπαλαδοφατσα ο ντικον

(και πανω απο ολα με πιστη στη διοικηση)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

κοιτα soflodora οχι να το πενευτω αλλα ειμαι μεγαλη μπαλαδοφατσα γενικα το τοπι το ξερω οσο λιγη σε αυτη την χωρα..........οποιος θελει μαθηματα ποδοσφαιρου εδω ειμαι.

2ον. το nickname μου ειναι τά'ι'γκον και οχι τιγκον ουτε ντιγκον.

3ον.καλα οσο για πιστη οχι παλι να το πενευτω αλλα ειμαι απο τους πιο πιστους οπαδους δεν χρειαζεται φιλε μου να το αναφερεις ευχαριστω παντως που το ανεφερες.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

και σιγουρα ενας ανθρωπας με χιουμορ.μαρεσεις αγαπητε συνοπαδε.για πες μου τωρα ομως γιατι το εχω απορια.
γιατι ειναι αρνητικο να ειναι καποιος 27 χρονων.
(τωρα για το β'εθνικη νταξ αποψη σου.σιγουρα καλυτερα να παιρναμε ετοιμο παικτη απο μπαρτσελονα αλλα παλι κακο εγω δε βλεπω.καλα για το οτι ειναι αρνητικο να παιζεις δεξι μπακ δε θα το σχολιασω.ας θεωρησω ομως δεδομενο οτι πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ στα δεξια δε χρειαζεται παικτη.)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τωρα την ζεστη που την κανει; Στην Αυστραλια η εκει; Σας χτυπησε η ζέστη; Ελα όλοι μας κανουμε τους προπονιτες και ολοι μας τους καθηγητες, δεν χρειαζεται ολα τα παραπανω!

Ονοματα θα περνανε οπως την παρελαση οι μαθητες. Αλλα αυτος της Κερκυρας μεγαλος Corfu :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”