Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
Johnys

Re: Που ειναι ο κοσμος στο μπασκετ;

Δημοσίευση από Johnys »

Ο bane είναι ο κατάλληλος για να κάνει αυτό το τσαφ
Άβαταρ μέλους
axl4

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε και ας ειναι αυτοι διπλα του ο μπανε δεν ειναι χαζος...
ασε που δηλωσε οτι τους συνεργατες του, θα τους επιλεξει ο ιδιος.
ασε που το ξερουν ολα τα λαμογια οτι μονο ο μπανε θα φερει τετοια συσπειρωση στο λαο μας.
οχι σαν του ποδοσφαιρου αλλα και παλι θα στηριξουμε επειδη θα ειναι μπροστα ο μπανε...μονο αυτος κανεις αλλος.

εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι κ στα 2 αθληματα εχουμε τους καταλληλοτερους για προεδρους.
το ξερω βιαζομαι ισως να κρινω θετικα τον μπανε αλλα επειδη ειναι ο μπανε ειμαι σιγουρος πως θα πετυχει. :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακαρι αδερφε απλα ειμαι λιγο δυσπιστος πλεον........
Άβαταρ μέλους
palok

Re: 305 000 euro το κουστουμι για τον χαριτοπουλο

Δημοσίευση από palok »

χαχα τρομερό κουτσομπολιό!!!καλα ο Mpane στα 43 του πόσο χρονών κόρη έχει???και αυτή βρήκε τον μορφονιό τον χαριόπουλο να τα φτιάξει???φαντάζομαι ως σερβάκι δε μπορεί να είναι τόσο κακή...:)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτό το "πάλι οι γαλατσόπουλοι θα είναι" δεν το πιάνω!!!ο γαλατσόπουλος έχει βάλει λεφτά στην ΚΑΕ??αν ναι, πόσα???ζημίωσε την τσέπη του (και το γάλα των παιδιών του) για τον ΠΑΟΚ??αν ναι, δεν μπορούμε να μιλάμε απαξιωτικά εκτός αν διευκρινίζουμε τι ακριβώς του καταλογίζουμε. εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι μετά τον πανελούδη αν δεν υπήρχαν 4-5 άνθρωποι να βάζουν κανα φράγκο κάθε χρόνο (φαντάζομαι αφιλοκερδώς...) δεν θα είχαμε καν ομάδα στην Α1 (τώρα θα μου πεις και που είχαμε τι καταλάβαμε??)!. άλλο λοιπόν για παράδειγμα κύριε δεν διοικείς καλά (δε φέρνεις καλό προπονητή κλπ.) και άλλο είσαι λαμόγιο. Τα λέω όλα αυτά για να βγει κάποιος επιτέλους να μας πει ποιοί είναι αυτοί που έκαναν το κακό στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και γιατί κάποιοι από αυτούς είναι ακόμα εκεί και δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες...
Αν το πρόβλημά μας είναι πάλι οτι και καλά αυτοί που θα μας αναλάβουν δεν έχουν την κατάλληλη οικονομική επιφάνεια (όπως την είχε ο δρόσος...) τότε στραβά αρμενίζουμε. Αφού δεν ήρθε ο Μεσσίας ξανά στη γη το 2000, σίγουρα δεν θα ρθει και ο Abramovic να αναλάβει τον ΠΑΟΚ (εκτός αν έρθει ο φίλος του ο Ιβαν Σαββίδης τον οποίο υποδεχτήκαμε στη Μίκρα με τιμές βασιλιά...). Εκτός αν περιμένουμε να εγκαταλείψει ο Βγενόπουλος τον βάζελο και να αγοράσει εμάς (σενάριο που ακούγεται πολύ τελευταία στα ραδιόφωνα των αθηνών). να γίνουμε "mαrfin paok" όνομα και πράμα (αφού το όνομα το είχαμε παλαιότερα)!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μπράβο ρε palok. Καλά τα λες. Κάποιοι έβαλαν 5 δραχμές στην ομάδα (γιατί τόσα μπορούσαν) και στο τέλος, αντί να ακούσουν ένα ευχαριστώ, βρίσκουν και τον μπελά τους. Λες και είχαν καμία υποχρέωση να βοηθήσουν. Φοβάμαι πως και ο Μπάνε μαλ...κία κάνει που ανακατεύεται με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Στο τέλος θα τα ακούσει κι από πάνω.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: 305 000 euro το κουστουμι για τον χαριτοπουλο

Παιδιά, μην βλέπεται πολύ Λαμπίρη :)
Να και μια foto κάπως παλιά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε

Ο.Κ. Τέρμα τα κεφαλαία.
Άσχετο. Ποιος ψήφισε τον Σίμτσακ. Μου έκανε εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

palok έγραψε:αυτό το "πάλι οι γαλατσόπουλοι θα είναι" δεν το πιάνω!!!ο γαλατσόπουλος έχει βάλει λεφτά στην ΚΑΕ??αν ναι, πόσα???ζημίωσε την τσέπη του (και το γάλα των παιδιών του) για τον ΠΑΟΚ??αν ναι, δεν μπορούμε να μιλάμε απαξιωτικά εκτός αν διευκρινίζουμε τι ακριβώς του καταλογίζουμε. εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι μετά τον πανελούδη αν δεν υπήρχαν 4-5 άνθρωποι να βάζουν κανα φράγκο κάθε χρόνο (φαντάζομαι αφιλοκερδώς...) δεν θα είχαμε καν ομάδα στην Α1 (τώρα θα μου πεις και που είχαμε τι καταλάβαμε??)!. άλλο λοιπόν για παράδειγμα κύριε δεν διοικείς καλά (δε φέρνεις καλό προπονητή κλπ.) και άλλο είσαι λαμόγιο. Τα λέω όλα αυτά για να βγει κάποιος επιτέλους να μας πει ποιοί είναι αυτοί που έκαναν το κακό στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια και γιατί κάποιοι από αυτούς είναι ακόμα εκεί και δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες...
Αν το πρόβλημά μας είναι πάλι οτι και καλά αυτοί που θα μας αναλάβουν δεν έχουν την κατάλληλη οικονομική επιφάνεια (όπως την είχε ο δρόσος...) τότε στραβά αρμενίζουμε. Αφού δεν ήρθε ο Μεσσίας ξανά στη γη το 2000, σίγουρα δεν θα ρθει και ο Abramovic να αναλάβει τον ΠΑΟΚ (εκτός αν έρθει ο φίλος του ο Ιβαν Σαββίδης τον οποίο υποδεχτήκαμε στη Μίκρα με τιμές βασιλιά...). Εκτός αν περιμένουμε να εγκαταλείψει ο Βγενόπουλος τον βάζελο και να αγοράσει εμάς (σενάριο που ακούγεται πολύ τελευταία στα ραδιόφωνα των αθηνών). να γίνουμε "mαrfin paok" όνομα και πράμα (αφού το όνομα το είχαμε παλαιότερα)!!!

Θυμασαι οτι οταν μεθοδευονταν πωληση σε Ζητρο ο Γαλατσοπουλος που πραγματι εβαλε λεφτα εκλεισε τα κινητα του και δεν εβγαινε γιατι ειχε συμφεροντα απ την πωληση αυτη?
Ας το επιβεβαιωσει και κπς αλλος που θυμαται......

Γενικα το μπασκετ το χουμε σαν μια καυτη πατατα που πεταει ο ενας στον αλλο για να μην παρει κανεις την ευθυνη.......στο τελος

Δεν εχω τπτα με κανενα ολοι κρινονται απ τα εργα τους........
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο που είπες, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά οτι άλλη ιστορία γράφεται και άλλη μαθαίνεται... ιδίως στην ελλάδα...
τον γαλατσόπουλο τον ανέφερα ως παράδειγμα απλά γιατί αναφέρθηκε στο προηγούμενο post (όπως έχω ξαναγράψει επειδή πρακτικά δεν έχω σχέση με τη θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω πολλά για τα διοικητικά της ομάδας και τα συμπαραμαρτούντα, ούτε για την ιστορία με το ζήτρο). το έργο του κρίνεται και θα κριθεί και στο μέλλον, απλά δε θέλω να αμφισβητούμε οτι κάποιοι άνθρωποι βάλανε λεφτά από την τσέπη τους. όπως και εγώ δεν αμφισβητώ οτι και κάποιοι βάλανε στην τσέπη τους...αλλά να μην τους παίρνει όλους η μπάλα. επιτέλους να πούμε τα πράγματα με ονόματα. ποιοί είναι αυτοί που κάνανε κακό , να τους μάθουμε να ξεκουμπιστούν επιτέλους. όχι όλοι στο ίδιο καζάνι.

PS: για παράδειγμα στην αθήνα (στα ραδιόφωνα) ακούμε οτι ο ντέμης είναι περίπου λαμόγιο (από πολλούς αεκτζήδες) και οτι δεν έβαλε φράγκο στην ομάδα και έκανε χειρότερα πράγματα από τον ψωμιάδη !!!χωρίς να ξέρω ειλικρινά, νομίζω τελικά καλύτερα να σου βγει το μάτι... (εδώ ρίξαμε κόνιο στον σωκράτη θα μου πεις και ψηφίζουμε τον καραμανλή μεγαλύτερο έλληνα από τον πλάτωνα) α ρε θόδωρε και μπάνε τι σας έμελλε να πάθετε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απλα ειχαν προσπαθησει σε μια νυχτα χωρις να παρει ειδηση κανεις ο παντελονατος να πουλησει την καε στο Ζιτρο, και ειχαν υποσχεθει μαλλον κπ πραγματα στο Γαλατσο. Βεβαια οπως ειπες το τι γινεται μα το τι βγαινει στην επιφανεια μπορει να χουν αποκλιση......

Αυτα τα λεω γιατι δε θελω να υπαρχουν σκιες στην καινουρια προσπαθεια....και να χουμε παλι τα ιδια στο τελος
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όλοι αυτό θέλουμς, να μην πάνε στράφι πάλι τα όνειρά μας για το νέο ξεκίνημα. ας παραδεχτούμε τουλάχιστον οτι καλύτερο θεματοφύλακα των προσδοκιών μας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε από τον μπάνε...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

kostasff έγραψε:Μπράβο ρε palok. Καλά τα λες. Κάποιοι έβαλαν 5 δραχμές στην ομάδα (γιατί τόσα μπορούσαν) και στο τέλος, αντί να ακούσουν ένα ευχαριστώ, βρίσκουν και τον μπελά τους. Λες και είχαν καμία υποχρέωση να βοηθήσουν. Φοβάμαι πως και ο Μπάνε μαλ...κία κάνει που ανακατεύεται με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Στο τέλος θα τα ακούσει κι από πάνω.
Από την στιγμή που έρχεται σαν έσχατη λύση, είναι σε δρόμο δίχως γυρισμό..

Απαξ και είπε το "Ναι", όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.
Το παρήγορο πλέον είναι ότι από την αρχή ο Μπάνε είδε το θέμα πολύ ζεστά. Ξέρει ότι έρχεται να αναλάβει μια εταιρία δίχως αρχή, μέση και τέλος. Γνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος του και πιστεύω ότι, επειδή κι αυτός σαν ΠΑΟΚτσής, θέλει να βοηθήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ να βγει από το τέλμα που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, θα προσπαθήσει, μαζί με τους έμπιστους συνεργάτες του που θα φέρει ο ίδιος ή θα προτείνει, να ανεβάσει και πάλι το πρεστίζ και το ίματζ του συνόλου με ότι συνεπάγεται αυτό!

Από κει και πέρα, με όσα διάβασα, άκουσα και σύλλεξα πάμε για το αύριο του ΠΑΟΚ:

-Ο Πρέλεβιτς θα ηγηθεί της διοίκησης Πρωτοδικείου και θα στελεχώσει τις υπόλοιπες θέσεις με άτομα που χαίρουν της εκτίμησης του (δεν αποκλείεται να είναι μέσα και οι κ.κ. Καραμπέρης, Γαλατσόπουλος και Σταυρόπουλος, κανείς όμως δεν είναι σίγουρος).

-Στα οικονομικά, πέρα από τις συμφωνίες και τα δεδομένα έσοδα από ΕΣΑΚΕ, τηλεοπτικά και FUNAI, ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει κι άλλους χορηγούς για να κρατηθεί όρθιος την επόμενη χρονιά. Ηδη ακούγεται ότι ο κ. Αμοιρίδης θα είναι και πάλι ένας από τους χορηγούς, ρίχνοντας όμως τα χρήματα κοντά στις 150.000.

-Υπάρχει και το σκεπτικό να ζητηθεί από τον κ. Βιολίδη να συνεισφέρει κι αυτός, από τη θέση του μεσολαβητή, με χοηγούς που βρίσκονται στην ΠΑΕ και πιθανότατα θα μπορούσαν να βοηθήσουν και στο μπάσκετ με κάποιον τρόπο!

-Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, πιθανότατα να αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με τα υπόλοιπα έσοδα να πηγαίνουν όλα προς τις παλιές οικονομικές υποχρεώσεις..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

MANIAKOS έγραψε:Δεν με πειθει η νεα προσπαθεια.....μακαρι να κανω λαθος
Παλι οι ιδιοι αν ειναι Γαλατσοπουλοι και σια και οι ανυπαρκτοι παλαιμαχοι,,,

Οι παλαίμαχοι έχουν διακοσμητικό ρόλο τιμής ένεκεν.
Ο Γαλατσόπουλος έριξε χρήμα αλλά οι απαιτήσεις του κόσμου ήταν περισσότερος απο την οικονομική του δύναμη.
Για την νέα προσπάθεια πάμε για νέα τρύπα στο νερό.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

palok έγραψε:όλοι αυτό θέλουμς, να μην πάνε στράφι πάλι τα όνειρά μας για το νέο ξεκίνημα. ας παραδεχτούμε τουλάχιστον οτι καλύτερο θεματοφύλακα των προσδοκιών μας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε από τον μπάνε...

Θεματοφύλακας δεν είναι ο Μπάνε και ούτε ποτέ θα γίνει σαν πρόεδρος της ΚΑΕ.
Θεματοφύλακας θα είναι ο Κατσαρής μετά απο τις εκλογές στον Α.Σ.(σχεδόν εξασφαλισμένη η θέση).
Αυτό σημαίνει και το κάψιμο άλλου ενος χαρτιού που ακούει στο όνομα Μπάνε Τρέλεβιτς στον βωμό ατομικών συμφερόντων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”