Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sidpanos έγραψε:χαχαχα ρε πάμπλε μην του κόβεις την φόρα... :opaokara: :opaokara:
Ο Παυλίτο νευριάζει εύκολα μ' εμένα. Ρε Παύλε, δεν είμαι τόσο αντιπαθής όσο φαίνομαι (ηλεκτρονικά)!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

μηπως σου κανω και πολεμο?( :opaokara: )(τα νευρα που λεγαμε :opaokara: )
πως να μην νευριαζω ρε αποστολε,αφου λες οτι θυμωνω μαζι σου,λες δεν το παιρνω προσωπικα,ριχνεις το επιπεδο του βιερινια,δεν θελω το κακο σας,σας παω ρεεε :opaokara: μια πλακα εκανα στο τοπικ του βιερινια και το πηρες προσωπικα
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κρατώ αρχείο από τα ανέκδοτα που δημοσιεύω, αλλά πιθανόν αυτό να ξέφυγε. Δεν είμαι αλάθητος (με πρόλαβε άλλος). Όταν όμως στερέψει το αρχείο μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Πιθανόν να δημοσιεύω μερικά στιγμιότυπα της προσωπικής μου ζωής...
κρατας αρχειο? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μια Ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα

Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται.

Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό ρυθμό αλλά η Ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από την σέλλα. Με τρόμο προσπαθεί ν' αρπάξει την χαίτη του αλόγου αλλά δεν μπορεί να την πιάσει γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει τον λαιμό του αλόγου αλλά γλιστράει στο πλάι του. Το άλογο συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον αναβάτη που κρέμεται από τον λαιμό του. Η Ξανθιά κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και ανώδυνα. Δυστυχώς για αυτήν το πόδι της μπλέκεται στον αναβατήρα και είναι τώρα στο έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της χτυπά το έδαφος ξανά και ξανά. Είναι στα πρόθυρα της αναισθησίας όταν...

.... ο Κυρ Νίκος ο περιπτεράς βγάζει το αλογάκι από την πρίζα ! ! !
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

χαχα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Από σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα. Όλα τα προβλήματά μας θα λυθούν ως δια μαγείας. Μπορούμε να κοιμόμαστε πλέον ήσυχοι! Τα προβλήματά μας λύθηκαν!
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

xaxaxaxaxaouxouxouxoxoxoxoxoxoxixixixixixixixixixxaaxaxaxaaaxaxaxaaxxγκουχουγκουχου ΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΦΤΟΥΥΥ xaxaaaaaaxaxaxaxaxaxaxax
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

το ανεκδοτο του μηνα: Ο Γιώργος Ανατολάκης θα βρίσκεται πλέον στην Βουλή των Ελλήνων καθώς μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να πείσει 5.340 ψηφοφόρους στην Β΄ Πειραιά,,

απο :troktiko.blogspot.com
:lol: :lol: :lol: που καταντησαμε ...να μπαινει ο ανατολακης στην βουλη....

:whatever:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

:opaokara: :opaokara: :opaokara: στο τελος θα βαλει και ο γκικα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ugandezos έγραψε:το ανεκδοτο του μηνα: Ο Γιώργος Ανατολάκης θα βρίσκεται πλέον στην Βουλή των Ελλήνων καθώς μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να πείσει 5.340 ψηφοφόρους στην Β΄ Πειραιά,,

απο :troktiko.blogspot.com
:lol: :lol: :lol: που καταντησαμε ...να μπαινει ο ανατολακης στην βουλη....

:whatever:

Eδω πραγματικα ταιριαζει... :whatever:

Ο ανθρωπος που δεν μπορει να πει ολοκληρωμενη προταση στη βουλη...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ContrerasPablo έγραψε:μηπως σου κανω και πολεμο?( :opaokara: )(τα νευρα που λεγαμε :opaokara: )
πως να μην νευριαζω ρε αποστολε,αφου λες οτι θυμωνω μαζι σου,λες δεν το παιρνω προσωπικα,ριχνεις το επιπεδο του βιερινια,δεν θελω το κακο σας,σας παω ρεεε :opaokara: μια πλακα εκανα στο τοπικ του βιερινια και το πηρες προσωπικα
Ρε Παυλίτο, ΕΓΩ ήμουν αυτός που έκανε χιούμορ στο topic του Βιεϊρίνια γι' αυτό έγραψα να κρατηθεί το επίπεδο των δημοσιεύσεων στο ύψος του!!
Χα! Χα! Κάπου θα συναντηθούμε να γνωριστούμε, δεν μπορεί.

[quote="ContrerasPablo]κρατας αρχειο? :opaokara:[/quote]
Ναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έχει κυκλοφορήσει αρκετά ως ανέκδοτο, αλλά θα το βάλω κι εγώ.

Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; Ήμουν ευτυχισμένος. Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής. Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.
Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά συναισθήματα. Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει. Επιτέλους για 1η φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.
Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως; Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Χμμμμ, θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου. Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.

Βλέπω το σώμα σου που είναι κρίνο
Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
Κι όλη η φύση ανθεί για μας
Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παντρεύτηκε ένας σε ένα χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε:
-Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο! Ζήσανε κάνα δυο χρόνια ευτυχισμένοι, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και μας ...άφησε χρόνους.
Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς παρατήρησε με περιέργεια, ότι κάθε φορά που τον πλησίαζε γυναίκα να τον συλλυπηθεί, κουνούσε ο σύζυγος το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε. Τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, «πρόσεχε της είπε, μακριά απ' το στάβλο με το μαύρο άλογο», τι τα θέλετε, ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει κι αυτή! Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες.
Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε.
-Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν «ζωή σε λόγου σου» κι έγνεφα «ευχαριστώ» κι οι άντρες μου ψιθύριζαν «το πουλάς το άλογο;» κι έγνεφα «όχι»!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:μηπως σου κανω και πολεμο?( :opaokara: )(τα νευρα που λεγαμε :opaokara: )
Ρε Παυλίτο, ΕΓΩ ήμουν αυτός που έκανε χιούμορ στο topic του Βιεϊρίνια γι' αυτό έγραψα να κρατηθεί το επίπεδο των δημοσιεύσεων στο ύψος του!!
Χα! Χα! Κάπου θα συναντηθούμε να γνωριστούμε, δεν μπορεί.

[quote="ContrerasPablo]κρατας αρχειο? :opaokara:
Ναι.[/quote][/quote]
χαχα,φιλε και εσυ πλακα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα τους συντρίψουμε σήμερα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”