Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Πως μπορω να μπω στο προφιλ μου;Θελω να κανω καποιες αλλαγες;
πάτα στο Πίνακας Ελέγχου Μέλους κάτω απο το Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
Νέος κανόνας για το φόρουμ, γιατί πονέσαν αρκετα τα μάτια μας:
- Απο δω και πέρα δεν θα επιτρέπονται ποσταρισματα μονο με link καποιας σελιδας, χωρις το πλήρες κείμενο/ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους. Το paokmania δεν αποτελεί μέσο διαφήμισης για καμμία σελίδα! Ποσταρίσματα που θα περιέχουν μόνο link θα τροποποιούνται αρχικά, ενω αν εξακολουθεί κάποιος χρήστης να αγνοεί τον κανόνα, θα μπανάρεται.
- paok4kyriakos
Με μια πρώτη ανάγνωση του φόρουμ, φαίνεται ότι αρκετές σελίδες από όλα τα τόπικ έχουν σβηστεί.
Γενικότερα φαίνεται ότι οι νεότερες σελίδες έχουν χαθεί!
Γενικότερα φαίνεται ότι οι νεότερες σελίδες έχουν χαθεί!
- DaFFy_NaSH
Χωρις να ξέρω αν οι εργασίες τελείωσαν αλλα κάποια θέματα, πατάω να μπω και μου λέει το Θεμα αυτό δεν υπάρχει. Θα κοιτάξω και σε άλλα..
Edit: Παράδειγμα στα αγωνιστικά του 2009-2010, στον τομέα των πλέι οφ, ολα τα τοπικ λέει δεν υπάρχουν.
Edit: Παράδειγμα στα αγωνιστικά του 2009-2010, στον τομέα των πλέι οφ, ολα τα τοπικ λέει δεν υπάρχουν.
Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα με τις σελίδες. Θέλουν κόπο τέτοια θέματα, καλή συνέχεια παιδιά.
Pegasus1589 εδώ, δεν μπορούσα να μπω με τον παλιό λογαριασμό. Όταν τελειώσουν όλα, θα σας πω ποιο λογαριασμό να απενεργοποιήσετε.
Pegasus1589 εδώ, δεν μπορούσα να μπω με τον παλιό λογαριασμό. Όταν τελειώσουν όλα, θα σας πω ποιο λογαριασμό να απενεργοποιήσετε.
Σιγα σιγα αποκαθισταται η πληρης λειτουργια του site..Υπομονη, η "επεμβαση ανοικτης καρδιας πετυχε και ο ασθενης επανερχεται πληρως"....

- PRAKTORINOS
Προς το παρόν με έχει πιάσει μια απελπισία . Μέσα από το προφίλ μου, διαπιστώνω ότι έχουν εξαφανιστεί γύρω στα 300 ποσταρισματα μου, oτιδηποτε έχω γράψει από την 1η μαρτίου εώς σήμερα. Eλπιζω να μην έχουμε τα φαινόμενα της προηγούμενης αναβάθμισης / μεταφοράς , θα είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ. Καλή επιτυχία σε όσους επιλαμβανονται του δύσκολου έργου.
Οδηγίες προς μέλη-ναυτιλομένους που δεν έχουν ξαναπεράσει μετακίνηση server όπως οι παλαιότεροι (αυτή είναι η τρίτη στην προηγούμενη έχασα περίπου 300 post). Παραμείνετε ψύχραιμοι και μπαίνετε από την αρχική σελίδα και από εκεί στο forum.
•Ενεργοποιήστε τα μέτρα έκτακτης μεταφοράς δεδομένων τα οποία είναι:Στερεώσετε καλά στους τοίχους τα βαριά αντικείμενα ( π.χ. έπιπλα, κάδρα, καθρέφτες, θερμοσίφωνα), να τοποθετήσετε τα εύθραυστα αντικείμενα σε χαμηλά ράφια γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάρετε στο κρανίο όταν συνειδητοποιήσετε ότι χάθηκαν post σας που είχατε σκιστεί να γράψετε και από τα @#$ θα εκτοξευθεί κάτι.
•Προμηθευτείτε τα άμεσα απαραίτητα όπως φακό, data card, κουτί πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρα.
Τι πρέπει να κάνετε την ΩΡΑ μεταφοράς του server:
•Μείνετε ψύχραιμοι. Ο πανικός προκαλεί θύματα. Αν βρεθείτε μέσα σε κτίριο μην τρέχετε προς την έξοδο από τον browser
•Καλυφθείτε αμέσως κάτω από ένα γερό τραπέζι ή άλλο έπιπλο.
•Απομακρυνθείτε από επικίνδυνα σημεία όπως τζαμαρίες και βαριά έπιπλα.
•Μη βγαίνετε στα μπαλκόνια.
Αν βρεθείτε έξω από κτίριο με φορητό και data card
•Μείνετε έξω. Μην μπαίνετε μέσα σε κτίρια.
•Απομακρυνθείτε από κτίρια, μανδρότοιχους, ηλεκτροφόρα καλώδια.
•Καταφύγετε σε ανοιχτό ασφαλή χώρο όπως: πλατεία ή πάρκο.
Αν είστε μέσα στο αυτοκίνητο με data card αλλά θέλετε οπωσδήποτε να μάθετε τι απάντησε ο gika στον Makis444
παρκάρετε το αυτοκίνητο σε ασφαλές μέρος που δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.
Καλή τύχη, οι χριστιανοί σταυρώστε, οι υπόλοιποι ότι προαιρείστε.
•Ενεργοποιήστε τα μέτρα έκτακτης μεταφοράς δεδομένων τα οποία είναι:Στερεώσετε καλά στους τοίχους τα βαριά αντικείμενα ( π.χ. έπιπλα, κάδρα, καθρέφτες, θερμοσίφωνα), να τοποθετήσετε τα εύθραυστα αντικείμενα σε χαμηλά ράφια γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα τα πάρετε στο κρανίο όταν συνειδητοποιήσετε ότι χάθηκαν post σας που είχατε σκιστεί να γράψετε και από τα @#$ θα εκτοξευθεί κάτι.
•Προμηθευτείτε τα άμεσα απαραίτητα όπως φακό, data card, κουτί πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρα.
Τι πρέπει να κάνετε την ΩΡΑ μεταφοράς του server:
•Μείνετε ψύχραιμοι. Ο πανικός προκαλεί θύματα. Αν βρεθείτε μέσα σε κτίριο μην τρέχετε προς την έξοδο από τον browser
•Καλυφθείτε αμέσως κάτω από ένα γερό τραπέζι ή άλλο έπιπλο.
•Απομακρυνθείτε από επικίνδυνα σημεία όπως τζαμαρίες και βαριά έπιπλα.
•Μη βγαίνετε στα μπαλκόνια.
Αν βρεθείτε έξω από κτίριο με φορητό και data card
•Μείνετε έξω. Μην μπαίνετε μέσα σε κτίρια.
•Απομακρυνθείτε από κτίρια, μανδρότοιχους, ηλεκτροφόρα καλώδια.
•Καταφύγετε σε ανοιχτό ασφαλή χώρο όπως: πλατεία ή πάρκο.
Αν είστε μέσα στο αυτοκίνητο με data card αλλά θέλετε οπωσδήποτε να μάθετε τι απάντησε ο gika στον Makis444
παρκάρετε το αυτοκίνητο σε ασφαλές μέρος που δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.
Καλή τύχη, οι χριστιανοί σταυρώστε, οι υπόλοιποι ότι προαιρείστε.
Επιπέδου τσου λου θέλω να είναι το νέο φόρουμ. Τόσο από τεχνικής υποδομής όσο και από επίπεδο ποσταρισμάτων (βλέπε persi παραπάνω).
Καλορίζικο και μακάρι να πανηγυρίσουμε και εδώ επιτυχίες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
Καλορίζικο και μακάρι να πανηγυρίσουμε και εδώ επιτυχίες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
3 αλλαγές έχουν γίνει όπως λέει και ο ολιβάρεζ...
Οι παλιοί, θυμάστε ποστ του Γιάνκου μετά την πρώτη αλλαγή σέρβερ (αν δεν κάνω λάθος) που είπε ότι θα μας παραδεχτεί άμα τον ρίξουμε??
Που να ήξερε ότι 2 χρόνια μετά θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα και 2 (!!) αλλάγές σέρβερ!!!
Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο παλιό φόρουμ; Υπάρχει κάποιο βack up ή κάτι τέλοσπάντων??
Θέλω τη λίστα με τα ονόματα που ακούστηκαν για μεταγγραφές και κατέγραφα με τόσο κόπο (πάνω από 100) από τη σελίδα 8 του τόπικ "Μεταγραφές καλοκαιριού 2010" !!!!!!!
Οι παλιοί, θυμάστε ποστ του Γιάνκου μετά την πρώτη αλλαγή σέρβερ (αν δεν κάνω λάθος) που είπε ότι θα μας παραδεχτεί άμα τον ρίξουμε??

Που να ήξερε ότι 2 χρόνια μετά θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα και 2 (!!) αλλάγές σέρβερ!!!

Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο παλιό φόρουμ; Υπάρχει κάποιο βack up ή κάτι τέλοσπάντων??
Θέλω τη λίστα με τα ονόματα που ακούστηκαν για μεταγγραφές και κατέγραφα με τόσο κόπο (πάνω από 100) από τη σελίδα 8 του τόπικ "Μεταγραφές καλοκαιριού 2010" !!!!!!!