Τρίτο πόδι, το καλυτεροpgetsos έγραψε:Και πείτε για Χαλκιδική που ρώτησα ρε!
Διακοπές
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Εμένα δε με άφηναν να τις σβήσω, ήθελαν λεφτάsn0ufel4 έγραψε: γνωριμιες οχι αστεια!![]()
![]()
οσο για τους λεγεωναριους εναν φιλο μου για 2 φωτο τον ζητησαν 100 ευρω και δεν τον αφηναν να φυγει μεχρι να δουν οτι τις εσβησε
- ΑποστόληςΑ
Να πας στη Σάρτη.pgetsos έγραψε:Και πείτε για Χαλκιδική που ρώτησα ρε!
- ΑποστόληςΑ
Μαυρο Χιονι έγραψε:Τρίτο πόδι, το καλυτεροpgetsos έγραψε:Και πείτε για Χαλκιδική που ρώτησα ρε!
- The_Stalker
Για τους pgetsos και snoufel
Τι παρέα θα είστε; Μπάκουροι ή θα έχετε και γκομενάκια; Όχημα θα έχετε; Αυτά είναι βασικά.
Άμα είστε μπάκουροι να προτιμήσετε κάμπινγκ και όχι δωμάτια. Τα φθηνότερα δωμάτια είναι Σάρτη που είπε και ο Αποστόλης. Όμως γενικώς η Χαλκιδική θέλει όχημα για να χαρείς όσες περισσότερες παραλίες μπορείς και για να πηγαίνεις το βράδι σε κανα κλαμπάκι.
Το πρώτο πόδι έχει πάρα πολύ κόσμο. Οι επιλογές χωριών είναι Καλλιθέα (δεν τη συνιστώ), Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη, Καψόχωρα. Παραλίες Γλαρόκαβος, Αιγαιοπελαγίτικα. Επειδή δεν πηγαίνω γενικώς στο πρώτο δεν ξέρω από κλαμπάκια και κάμπινγκ τι γίνεται. Εκτός των γνωστών νταμπαντουμπάδικων της Καλλιθέας, υπάρχει το Πόρτο Βαλίτσα και ο Ναυαγός κοντά στο Παλιούρι, αξίζουν να τα επισκεφθείτε.
Το δεύτερο πόδι έχει λιγότερο κόσμο. Το καλύτερο κάμπινγκ και με νέο κόσμο είναι ο Αρμενιστής. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ από οικογενειακά έως ήσυχα, το Πλατανίτσι ενώ είναι γ@μάτη τοποθεσία είναι ΑΘΛΙΟ σαν κάμπινγκ. Παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε είναι οι Καβουρότρυπες και το Κριαρίτσι. Από τη μεριά του Μαρμαρά Άγιο Ιωάννη (αν δεν τον έχει πάρει κανας επενδυτής), Τριστινίκα. Αν και σχεδόν όλες οι παραλίες του δεύτερου είναι πανέμορφες.
Τα γνωστά κλαμπ είναι το GOA κοντά στη Σάρτη και το Έθνικ στην Τριστινίκα (έχουν περάσει οι δόξες του). Τα κλαμπ του Μαρμαρά ποτέ δεν μου άρεσαν.
Τέλος για μάσες: Κρέας (και σούβλες) στο Μεταγγίτσι (ορεινό) και ψάρι στο Πόρτο Κουφό.
Τι παρέα θα είστε; Μπάκουροι ή θα έχετε και γκομενάκια; Όχημα θα έχετε; Αυτά είναι βασικά.
Άμα είστε μπάκουροι να προτιμήσετε κάμπινγκ και όχι δωμάτια. Τα φθηνότερα δωμάτια είναι Σάρτη που είπε και ο Αποστόλης. Όμως γενικώς η Χαλκιδική θέλει όχημα για να χαρείς όσες περισσότερες παραλίες μπορείς και για να πηγαίνεις το βράδι σε κανα κλαμπάκι.
Το πρώτο πόδι έχει πάρα πολύ κόσμο. Οι επιλογές χωριών είναι Καλλιθέα (δεν τη συνιστώ), Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη, Καψόχωρα. Παραλίες Γλαρόκαβος, Αιγαιοπελαγίτικα. Επειδή δεν πηγαίνω γενικώς στο πρώτο δεν ξέρω από κλαμπάκια και κάμπινγκ τι γίνεται. Εκτός των γνωστών νταμπαντουμπάδικων της Καλλιθέας, υπάρχει το Πόρτο Βαλίτσα και ο Ναυαγός κοντά στο Παλιούρι, αξίζουν να τα επισκεφθείτε.
Το δεύτερο πόδι έχει λιγότερο κόσμο. Το καλύτερο κάμπινγκ και με νέο κόσμο είναι ο Αρμενιστής. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ από οικογενειακά έως ήσυχα, το Πλατανίτσι ενώ είναι γ@μάτη τοποθεσία είναι ΑΘΛΙΟ σαν κάμπινγκ. Παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε είναι οι Καβουρότρυπες και το Κριαρίτσι. Από τη μεριά του Μαρμαρά Άγιο Ιωάννη (αν δεν τον έχει πάρει κανας επενδυτής), Τριστινίκα. Αν και σχεδόν όλες οι παραλίες του δεύτερου είναι πανέμορφες.
Τα γνωστά κλαμπ είναι το GOA κοντά στη Σάρτη και το Έθνικ στην Τριστινίκα (έχουν περάσει οι δόξες του). Τα κλαμπ του Μαρμαρά ποτέ δεν μου άρεσαν.
Τέλος για μάσες: Κρέας (και σούβλες) στο Μεταγγίτσι (ορεινό) και ψάρι στο Πόρτο Κουφό.
ψιλο άσχετο, αλλά πριν απο 2 εβδομάδες στις καβουρότρυπες σκορπίσαμε τις στάχτες του Λεωνίδα, ενός ανθρώπου που σωματικά ήταν 80+ ετών, αλλά νοητικά φρέσκος και πάντα δραστήριος, συνήθιζε ολημερίς να τριγυρνάει εντελώς γυμνός με τα μακριά άσπρα μαλλιά και μούσια του να τον χαρακτηρίζουν. πέθανε στην Ολλανδία (όπου έμενε απο τα 26 του) αλλά επιτακτικά είχε ζητήσει οι στάχτες του να σκορπιστούν στις καβουρότρυπες, έτσι αυτή η παραλία πλέον έχει μια ιδιαίτερη αξία για εμένα...
για αυτό όσοι πατε να την προσέχετε την παραλία παίδες. αμαρτία είναι...
για αυτό όσοι πατε να την προσέχετε την παραλία παίδες. αμαρτία είναι...
Σταλκερ εμεις αν τελικα παμε χαλκιδικη και τελικα παμε μονοι μας και οχι με γκρουπ πρεπει να παμε σε δωματια και οχι σε καμπινγκ! Επισης θα μαστε μπακουρια και γενικα οντας μικροι θελουμε να εχει ζωη...π.χ. Σαρτη εχω παει ειναι παρα πολυ ωραια με τρομερες παραλιες τριγυρω αλλα κυριως για οικογενεια!
Για πρώτο πόδι είσαστε όλοι σας.
Ανατολική πλευρά. Όπου θέλετε. Παντού θα έχει κόσμο.
- pisakaipoupoula
για Χανιώτη Καλλιθέα είσαι...έχει κόσμο ειδικά η Χανιώτη, καλούτσικες παραλίες λίγο πιο κάτω, όχι σαν του δεύτερου ποδιού αλλά κάτι γίνεται, και οι βαλκάνιες ήδη καταφτάνουνsn0ufel4 έγραψε:Σταλκερ εμεις αν τελικα παμε χαλκιδικη και τελικα παμε μονοι μας και οχι με γκρουπ πρεπει να παμε σε δωματια και οχι σε καμπινγκ! Επισης θα μαστε μπακουρια και γενικα οντας μικροι θελουμε να εχει ζωη...π.χ. Σαρτη εχω παει ειναι παρα πολυ ωραια με τρομερες παραλιες τριγυρω αλλα κυριως για οικογενεια!
DC έγραψε:Για πρώτο πόδι είσαστε όλοι σας.
Παντού θα έχει κόσμο.
Αφού κάθε χρόνο χτίζεται και κάτι νέο. Κάθε χρόνο που πάμε στα ξαδέρφια στην Κρυοπηγή αγνώριστο μας φαίνεται το μέρος.DC έγραψε:Για πρώτο πόδι είσαστε όλοι σας.
pisakaipoupoula έγραψε:για Χανιώτη Καλλιθέα είσαι...έχει κόσμο ειδικά η Χανιώτη, καλούτσικες παραλίες λίγο πιο κάτω, όχι σαν του δεύτερου ποδιού αλλά κάτι γίνεται, και οι βαλκάνιες ήδη καταφτάνουνsn0ufel4 έγραψε:Σταλκερ εμεις αν τελικα παμε χαλκιδικη και τελικα παμε μονοι μας και οχι με γκρουπ πρεπει να παμε σε δωματια και οχι σε καμπινγκ! Επισης θα μαστε μπακουρια και γενικα οντας μικροι θελουμε να εχει ζωη...π.χ. Σαρτη εχω παει ειναι παρα πολυ ωραια με τρομερες παραλιες τριγυρω αλλα κυριως για οικογενεια!
μαλιστα! σας ευχαριστω πολυ ολους!
1)Βιλλα Μποργκέζε σίγουρα,κλείσε εισιτήρια από πριν,γιατί εκεί δεν βρίσκεις.obanebane έγραψε:Κανενας "Ρωμαιος" τι θα προτεινε να δω στην αιωνια πολη εκτος απο τα γνωστα μνημεια;
Και για καμια καλη τρατορια δεν θα ελεγα οχι.
Θα εχω γυναικα και παιδι μαζι.
2)Βατικανό εννοείται,αν θες μπορείς να παραλείψεις τους κήπους.
3)Κολοσσαίο αν πας,να δώσεις 5 ευρώ παραπάνω και να δεις και το πως έβγαιναν και οι μονομάχοι,μπαίνοντας από το κάτω διάζωμα και να ανέβεις και στο τέρμα επάνω.Δίπλα είναι και η αρχαία αγορά.Ενιαίο είναι το εισιτήριο.
4)Πιάτσα ντε φιόρι,φουλ λουλούδια και γραφικά μαγαζάκια για κρασί και πίτσα.Όνειρο.
5)Φοντάνα ντι τρέβι,ισπανικά σκαλιά και πιάτσα ναβόνα για βόλτα.
6)Όπου βρεις παγωτό γκρομ,όρμα.Δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο πράγμα.
7)Καστέλ σαν Άντζελο που γυρίστηκε και το illumminati.Ανατριχίλα.