Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Άλλη μια προετοιμασία χωρίς την πλήρη ομάδα που θα παίζει του χρόνου
Άλλη μια χρονιά που σε λίγες μερούλες ξεκινάνε τα επίσημα μας και ούτε ανακοίνωση για τα διάρκειας
Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ασχοληθεί να βάλει μια οργάνωση σε αυτό το διαχρονικό τσίρκο μεντράνο που ονομάζεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Με Ζαγοράκη και διοίκηση πρωτοδικείου ειδικά για τα διάρκειας υπήρχε οργάνωση και σεβασμός στα χρήματα του λαού του ΠΑΟΚ.
Με λίστα forbes 07 Ιουλίου και ακόμα ύπνος...ούτε μια ανακοίνωση ούτε μια επικοινωνία..ντροπή σας
Άλλη μια χρονιά που σε λίγες μερούλες ξεκινάνε τα επίσημα μας και ούτε ανακοίνωση για τα διάρκειας
Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να ασχοληθεί να βάλει μια οργάνωση σε αυτό το διαχρονικό τσίρκο μεντράνο που ονομάζεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Με Ζαγοράκη και διοίκηση πρωτοδικείου ειδικά για τα διάρκειας υπήρχε οργάνωση και σεβασμός στα χρήματα του λαού του ΠΑΟΚ.
Με λίστα forbes 07 Ιουλίου και ακόμα ύπνος...ούτε μια ανακοίνωση ούτε μια επικοινωνία..ντροπή σας
- ΑποστόληςΑ
-
anaximandros4
στο 18 βασικά αλλά οκ , πολλά μπορείnunies4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:33Στα 16 λεπτά;;;anaximandros4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:33 το είπε και ο Τσόρμπα που περιγράφει, μπορεί και να είναι προγραμματισμένο
Μάλλον κόψιμο υποψιάζομαι και τουαλέτα
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ φέτος με νέα προετοιμασία είναι μεταξύ βασικού και πάγκου
Και γέρνει η πλάστιγγα προς το βασικος
Και γέρνει η πλάστιγγα προς το βασικος
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Ιάσονας
-
anaximandros4
μίλησε τον λίγο ακόμα γιατί έκανε πολύ καλή σέντρα σουτ
- These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 2):
- Kabamaru11, blackzi
Ε βρε Πελκα
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- anaximandros4, blackzi, Kabamaru11, vasgias
Σταματήστε την καραμέλα. Δεν παίρνεις παίχτες μόνο για το καλοκαίριtsou έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:34 Άλλη μια προετοιμασία χωρίς την πλήρη ομάδα που θα παίζει του χρόνου
- ΑποστόληςΑ
Όχι βέβαια. Γι αυτό γίνονται τα φιλικά, για να φανεί ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες. Άλλο αυτό, άλλο να λες κακή ομάδα κλπ όταν παίζουν όλοι και σε μπερδεμένος συνδυασμούςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 18:32 Κ επειδη ειναι φιλικο , απαγορευεται να πουμε οτι καποιοι παιχτες δεν κανουν ουτε για ΠΑΟΚ Β?
-
Μπαρκαρούτσος
Πέλκα, δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου.
Όχι τώρα, χρόνια τώρα.
Αλλά φτάνει. Φτάνει. Είμαι εμπαθής, ναι, αλλά δεν αντέχω άλλο, σε έχω μόνο για να γελάω.
Όχι τώρα, χρόνια τώρα.
Αλλά φτάνει. Φτάνει. Είμαι εμπαθής, ναι, αλλά δεν αντέχω άλλο, σε έχω μόνο για να γελάω.