Maezono Masakiyo έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:Maezono Masakiyo έγραψε:Να βρεις τέτοιου επιπέδου παίκτες το Γενάρη δεν είναι τόσο εύκολο και για να τους βρεις θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά(ειδικά άμα μιλάμε για παίκτες που έχουν την ετοιμότητα να μπουν και να κάνουν τη διαφορά άμεσα). Άμα δεν μπορούν να κλείσουν την υπόθεση Πένια των 400 χιλιάδων είναι λίγο ουτοπικό να περιμένουμε να αποκτηθεί ένας Μεϊτέ με φουλ αγωνιστικό ρυθμό η ένας αντίστοιχος Κουλιεράκης. Ο Γενάρης είναι μήνας για διορθωτικές κινήσεις όχι για στήσιμο ομάδας.Είναι μήνας που πιο εφικτό είναι να πάρεις παίκτες που θα ντουμπλάρουν τους ήδη υπάρχοντες καλούς σου εκεί που δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Να θυμίσω ποιους παίκτες πήρε ο γάβρος πέρσι τέτοιο καιρό και πήρε το Κόνφερενς..
Να θυμίσω τέσσερα χρόνια πριν ένας μέτριος ΠΑΟΚ πήρε τον Γενάρη Ουάρντα Μπάμπα Κρμέντσικ και άλλαξε όλη η ομάδα.
Μια χαρά παίκτες υπάρχουν αν έχεις πλάνο , στόχευση και προσωπικό να το υλοποιήσει δηλαδή scouters και τεχν διευθυντή....εμείς δεν έχουμε τίποτα από τα παραπάνω έστω σε ικανοποιητικό βαθμό ξεκάθαρα , το καλοκαίρι το αποδεικνύει περίτρανα οπότε δεν περιμένω κάτι και τώρα
Αυτά τα ανέφερα και εγω απαντώντας στο Deathmassius. Οτι με βάση τα πρωτερα πεπραγμένα δεν είμαι αισιόδοξος και ανέφερα σαν μόνες ικανοποιητικές μεταγραφικές περιόδους του Γεναρη αυτη του '17 και αυτη του '21(που αναφέρεις και εσύ). Αλλα όσον αφορά την τωρινή μεταγραφική περίοδοα ας περιμένουμε 2-3 μέρες ακόμη να δουμε.
Συμπληρωματικό ήταν το σχόλιο μου νομίζω δεν διαφωνούμε στην ουσία.
Για μένα όσο η στόχευση είναι σε δήθεν έτοιμους τακτικά, 30 έτη κλεισμένα, κάποτε σε μεγάλες ομάδες και τώρα σε πτωτική πορεία, μπας και έχει κι άλλα λαχεία Τάισον εκεί έξω, το αποτέλεσμα θα είναι πάνω κάτω το ίδιο. Ένας είναι ο Τάισον, για να σου βγει κι άλλος τέτοιος πρέπει να πάρεις καμιά 20αριά Μπερμπάτοφ Χατσερίφη Βέρμπλουμ κτλ κτλ μην τους πω όλους τους περισσότερους δνε τους θυμάστε καν, γιατί άραγε....
Να είναι 26, 27 είναι άλλη συζήτηση όπως έχει έναν αμυντικό χαφ της Nice που λήγει το συμβόλαιό του και αξίζει να ασχοληθούμε.Δεν θυμάμαι όνομα έχει και κοινοτικό διαβατήριο.
Ακόμα και ο Πένια που μπορεί να μας βγει, πρώτον δεν είναι κόφτης είναι 8άρι δηλαδή δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεύτερον σε 2 μήνες κλείνει τα 30, γιατί η Μάλμε δεν τον ανανεώνει αφού είναι τόσο παικταράς? γιατί δεν έχουμε αναγωνιστές στην υπογραφή του σοβαρές ομάδες? Ποια ομάδα Τσ. Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ ακόμα και Κόνφερενς που ξεχωρίζει κάνει τόσες μεταγραφές 30ρηδων?
Είναι όλο λάθος και δεν βλέπω να βάζουν μυαλό να κοιτάξουν πέρα απ τη μύτη τους