Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έχω πάει 2 φορές φιλαράκι και τους έχω φάει στη μάπα τους ψευτοεπαναστάτες της φακής και της αρπαχτής.
α και που είσαι ο λαπόρτα ήταν πρωτοπαλήκαρο του Καμπαλέρο το 37, είναι να γελάνε και οι χελώνες! :mrgreen:
ρουφιάνοι και οι 2, γαβροβάζελοι της ισπανίας.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

dj_timo έγραψε:Ακυρο με αυτα που λετε αλλα για μενα εχει σημασια να ληξει καποια στιγμη αυτο το θεμα.
Μια κωλογρια με το ονομα μανος παιρνει καθε μερα στον ραπτοπουλο πρωτος πρωτος και μας ειρωνευεται συνεχως. Σημερα το παραξηλωσε και εγω προσωπικα θα κοιταξω να εχω μια συναντηση με τον φιλο. "Ανακηρυξαμε το κυνηγι του απρομαυρου λαγου εμεις η αυτονομη μεσα στην πολη" λεει και ο αλλος ο μπασταρδος τον αφηνει.

Δεν ξερω τι και πως, αλλα με το ζορι να αρχισουν βεντετα? Ο συγκεκριμενος πουστογερος ειναι γνωστος σε κανεναν?
Έλα ρε ξα, χαλάρωσε. Είναι σα να πηγαίνει ο οπαδός της Villareal και να την λέει στον οπαδό της Valencia. Άσε που είναι και στημμένη κατάσταση. Έφαγε ο φαλακρός το άκυρο από εμάς και τα λήκια, και βάζει τις γριες να σπέρνουν ζιζάνια μπας και τσιμπήσει κανέναν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι ρε οκ απλως τυχαινει να τον ακουω οταν ειμαι σπιτι και σημερα με γυρισε τον εγκεφαλο με αυτο που ειπε
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε timo......σε εχω και σε εκτιμηση!......Ειναι δυνατον να καθεσαι και να ακους αυτον τον,γελοιο και ταυτοχρονα επικινδυνο,ανθρωπο?......Ελεος!Αυτος σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα,θα ηταν "μεσα" ως υποκινητης επεισοδιων,κατ'εξακολουθηση!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Οταν παίζει η μικρή με την μεγάλη ομάδα,τότε οι τρόποι για να αυξήσει η μικρή ομάδα τις πιθανότητες της είναι οι γνωστές γυφτιές π.χ. mind games πριν το παιχνίδι,νεύρα και τσαμπουκάδες την ώρα του ματς.αφήνουμε το χορτάρι ακούρευτο,κατεβάζουμε ενδεκάδα χωρίς φορ μπας και μας ξανακάτσει να κλέψουμε αποτέλεσμα (παγκόσμια πρωτοτυπία από μιά ομάδα εκατομμυρίων πράγμα που ούτε ο Ρεχάγκελ δεν έκανε).
Ολα αυτά τα θεατρινίστικα βέβαια δεν πιάνουν πάντα και μερικές φορές έχουν σαν αποτέλεσμα να κάθεσαι πίσω απ' τα κάγκελα και να παρακολουθείς αυτό το σπάνιο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που λέγεται Μπάρτσα ενώ η ζήλια μέσα σου σε τρώει....και όταν αυτό το μπλαζέ υφάκι αρχίζει και παίρνει μιά ξυνή απόχρωση φαντάζεις πιό γελοίος παρά ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Bono το μπλαζέ υφάκι πήρε CL από το πουθενά με την Πόρτο, 2 πρωταθλήματα με την σκωροφαγωμένη Τσέλσι που ούτε η μάνα της δεν την ήξερε που λέει ο λόγος, και ανέστησε την πεθαμένη ίντερ.
είναι μεγάλος προπονητής και όπου πάει αφήνει έργο.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ολα τα 'κανε μόνο να μάθει να χάνει από ανώτερο αντίπαλο δεν έμαθε...γι 'αυτό μέχρις ότου το μάθει και αυτό, το γελοίος μπορεί να είναι και επιεικής χαρακτηρισμός.
υ.γ. όχι και σκωροφαγωμένη η Tσέλσι του Αμπράμοβιτς και των εκατομμυρίων.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

η τσέλσι, προ του μουρίνιο δεν είχε καταφέρει και τίποτα ιδιαίτερο. πόσα χρόνια είχε να πάρει τίτλο, δεν θυμάμαι.
για τον θεατρίνο που λες και έπεσε πάνω του οδοστρωτήρας και σε 1 λεπτό ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού κέρδισε την μούφα κόκκινη του πέπε τι λες?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σπουδαιος προπονητης ο μουρινιο αλλα γελοιος στις αντιδρασεις του ειδικα οταν χανει....
οσο για τον μπουταρη ας ακουσει τον φαλακροκορακα και τα φυτιλια που βαζει οταν μιλαει για ραδιοφωνα που προκαλουν αυτον τον βλακα τον ραπτοπουλο ποιος θα τον μαζεψει ? αν εξ αιτιας και αυτων που λεει γινει κατι κακο
ποια θα ειναι η ευθυνη του ? που στο ματς ηρακλη-ΠΑΟΚ και φετος και περσυ προκαλουσε τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να πανε
καυταντζογλειο αν ειναι μαγκες ?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ίκερ Κασίγιας: «Με ρωτάτε να σχολιάσω την κόκκινη; Γιατί; Δεν έχετε δει ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πια κουραστεί να μένουμε με δέκα παίκτες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Καταντάει γελοίο. Την φάση δεν την έχω δει καθαρά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι απευθείας κόκκινες δεν μπορούν να μοιράζονται σαν προσπέκτους»!

και μετά λέμε για την Ελλαδίτσα... :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε κασιγιας ο πεπε στο ισπανικο κυπελο επρεπε να αποβληθει οπως και στο πρωταθλημα τσεκουρι ειναι στην ευρωπη αυτες οι παπαριες δεν περνανε ....κατα τα αλλα δεν ειδες αλλα εχεις αποψη ωραιος εισαι.....
:) :) :) :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mpafos4 έγραψε:Ρε timo......σε εχω και σε εκτιμηση!......Ειναι δυνατον να καθεσαι και να ακους αυτον τον,γελοιο και ταυτοχρονα επικινδυνο,ανθρωπο?......Ελεος!Αυτος σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα,θα ηταν "μεσα" ως υποκινητης επεισοδιων,κατ'εξακολουθηση!
οντως η μαλακια δικη μου ειναι!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Kolokotronis_4 έγραψε:Ίκερ Κασίγιας: «Με ρωτάτε να σχολιάσω την κόκκινη; Γιατί; Δεν έχετε δει ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πια κουραστεί να μένουμε με δέκα παίκτες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Καταντάει γελοίο. Την φάση δεν την έχω δει καθαρά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι απευθείας κόκκινες δεν μπορούν να μοιράζονται σαν προσπέκτους»!

και μετά λέμε για την Ελλαδίτσα... :lol:
φιλαρακο οταν θα δεις τον αβρααμ να κανει την ιδια σκαρια στον βιειρινια πες εσυ οτι δεν ειναι κοκκινη . οι της ρεαλ τρεια παιχνιδια τωρα το εχουν ρίξει στο καρατε για να σπασουν τα νευρα των αντιπαλων τους μπας και τους αποδιοργανώσουν οι κανόνες και οι οδηγιες της ουεφα ειναι σαφεις παιξιμο που ειναι επικινδυνο για την υγεια των ποδοσφαιριστων τιμωρειται με κοκκινη και αυτη η σκαρια στο καλαμι ειναι ορισμος της κοκκινης
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

''Στην Β’ Εθνική η ΑΕΚ

Gazzetta Team | Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011 01:48

Βόλεϊ

Μετά το μπάσκετ και τον υποβιβασμό στην Α2 και ένα ακόμα τμήμα της ΑΕΚ αποχαιρέτησε την κατηγορία που αγωνιζόταν. Η «Ένωση» θα παίζει στην Β’ Εθνική στο βόλεϊ ανδρών, μετά την ήττα της από την Καρδίτσα.

Από απογοήτευση σε απογοήτευση πηγαίνουν οι φίλοι της ΑΕΚ καθώς βλέπουν το ένα μετά το άλλο τα τμήματα να υποβιβάζονται. Μετά το μπάσκετ (αυτή ήταν και η μεγαλύτερη απογοήτευση) που από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2, την κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν, αποχαιρέτησε και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν στην Καρδίτσα από τον ΣΠΑ και από τη νέα χρονιά θα παίζουν στην Β’ Εθνική, μιας και δεν κατάφεραν να μείνουν στην Α2. Μαζί με την ΑΕΚ υποβιβάστηκαν και οι Γαλαξίας και Μουδανιά (είχαν αποχωρήσει έτσι και αλλιώς από το πρωτάθλημα).''

http://www.gazzetta.gr/volley/volleybal ... E%95%CE%9A

σας ευχομαι για την πτωση καλο πάτο,και χωρις αλεξιπτωτο.
και του χρονου και στη μπάλλα να ξεμπερδευουμε με αεκακι44!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Bono έγραψε:Ολα τα 'κανε μόνο να μάθει να χάνει από ανώτερο αντίπαλο δεν έμαθε...γι 'αυτό μέχρις ότου το μάθει και αυτό, το γελοίος μπορεί να είναι και επιεικής χαρακτηρισμός.
υ.γ. όχι και σκωροφαγωμένη η Tσέλσι του Αμπράμοβιτς και των εκατομμυρίων.

θα μπορούσα να αποδεχτώ τις ύβρεις :mrgreen: κατά μουρίνιο,αν ήταν δίκαιη η κόκκινη στον πέπε.να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν.έπεσε σπρώξιμο υπέρ του μεσσι-νιακού χθές.ξεκάθαρα.δεν είδα καμιά ανωτερότητα της χαράς του "φαντεζί" :lol: πάσσινγκ-γκέϊμ χθές μέχρι την αποβολή του πέπε.11 vs 11 το πιθανότερο να τσιμπούσε ένα χαλαρό 0-0 ο μουρμουρίνιο και θα τα έπαιζε όλα στον επαναληπτικό,στον οποίο μπορεί να ξαναέτρωγε 5.περί ... μικροτήτων τώρα,εν ώρα αγώνα προσωπικά άλλης ομάδας παίχτες είδα να κάνουν πλείστα όσα καραγκιοζιλίκια,που μέχρι ο τζόλε κι ο ντιόγκο θα ζήλευαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”