α και που είσαι ο λαπόρτα ήταν πρωτοπαλήκαρο του Καμπαλέρο το 37, είναι να γελάνε και οι χελώνες!

ρουφιάνοι και οι 2, γαβροβάζελοι της ισπανίας.
Έλα ρε ξα, χαλάρωσε. Είναι σα να πηγαίνει ο οπαδός της Villareal και να την λέει στον οπαδό της Valencia. Άσε που είναι και στημμένη κατάσταση. Έφαγε ο φαλακρός το άκυρο από εμάς και τα λήκια, και βάζει τις γριες να σπέρνουν ζιζάνια μπας και τσιμπήσει κανέναν.dj_timo έγραψε:Ακυρο με αυτα που λετε αλλα για μενα εχει σημασια να ληξει καποια στιγμη αυτο το θεμα.
Μια κωλογρια με το ονομα μανος παιρνει καθε μερα στον ραπτοπουλο πρωτος πρωτος και μας ειρωνευεται συνεχως. Σημερα το παραξηλωσε και εγω προσωπικα θα κοιταξω να εχω μια συναντηση με τον φιλο. "Ανακηρυξαμε το κυνηγι του απρομαυρου λαγου εμεις η αυτονομη μεσα στην πολη" λεει και ο αλλος ο μπασταρδος τον αφηνει.
Δεν ξερω τι και πως, αλλα με το ζορι να αρχισουν βεντετα? Ο συγκεκριμενος πουστογερος ειναι γνωστος σε κανεναν?
οντως η μαλακια δικη μου ειναι!mpafos4 έγραψε:Ρε timo......σε εχω και σε εκτιμηση!......Ειναι δυνατον να καθεσαι και να ακους αυτον τον,γελοιο και ταυτοχρονα επικινδυνο,ανθρωπο?......Ελεος!Αυτος σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα,θα ηταν "μεσα" ως υποκινητης επεισοδιων,κατ'εξακολουθηση!
φιλαρακο οταν θα δεις τον αβρααμ να κανει την ιδια σκαρια στον βιειρινια πες εσυ οτι δεν ειναι κοκκινη . οι της ρεαλ τρεια παιχνιδια τωρα το εχουν ρίξει στο καρατε για να σπασουν τα νευρα των αντιπαλων τους μπας και τους αποδιοργανώσουν οι κανόνες και οι οδηγιες της ουεφα ειναι σαφεις παιξιμο που ειναι επικινδυνο για την υγεια των ποδοσφαιριστων τιμωρειται με κοκκινη και αυτη η σκαρια στο καλαμι ειναι ορισμος της κοκκινηςKolokotronis_4 έγραψε:Ίκερ Κασίγιας: «Με ρωτάτε να σχολιάσω την κόκκινη; Γιατί; Δεν έχετε δει ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Έχουμε πια κουραστεί να μένουμε με δέκα παίκτες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Καταντάει γελοίο. Την φάση δεν την έχω δει καθαρά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι οι απευθείας κόκκινες δεν μπορούν να μοιράζονται σαν προσπέκτους»!
και μετά λέμε για την Ελλαδίτσα...
Bono έγραψε:Ολα τα 'κανε μόνο να μάθει να χάνει από ανώτερο αντίπαλο δεν έμαθε...γι 'αυτό μέχρις ότου το μάθει και αυτό, το γελοίος μπορεί να είναι και επιεικής χαρακτηρισμός.
υ.γ. όχι και σκωροφαγωμένη η Tσέλσι του Αμπράμοβιτς και των εκατομμυρίων.