Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
μην νομιζεις οτι ολοι ειμαστε μικροι..απλα μυαλο δεν βαζουμε.εγω πχ ειμαι 11 στα 10 παω τωρα!!!GORDON έγραψε:Gika, αν προσθέσετε και οι τρεις που βλέπω ότι είστε μέσα εδώ τώρα τις ηλικίες σας, παίζει και να περνάω το άθροισμα μόνος μου... εγώ το φασκομηλάκι μου, μια ποικιλία κουλουράκια (να μην το πιούμε ξεροσφύρι...) και σ'άλλη παραλία...gika έγραψε:έλα τώρα που δεν θες να πάρεις μέρος...GORDON έγραψε:Κάπου είδα ότι εδώ δηλώνουμε ότι καταφέραμε να συνδεθούμε, και μπήκα κι εγώ για να δηλώσω παρών, αλλά... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα ! καλύτερα να ξαναγυρίσω στα retro μου...![]()
![]()

Αν μπει να διαβάσει τι γράφουμε, μάλλον θα χαρεί το κορίτσι μας...Paokintepo έγραψε:ΠΑΝΤΑ!!!! το κοριτσι καλεσμενο ειναι ρε ναυπλιο μαζι με τον γκικα!!!χωρις αυτη εν ερχεται γτ θα τρεχει εκει με κατι αλλανιαρες χωριατοπουλες και αυτο δεν το θελουμε καθως εχει σχεση!!

- paok nafplio
Εδω γκικα δεν τεριαζει το μας!!!!
ειναι το κοριτσι σου!!
εκτος αν ειστε τοσο ανοιχτομυαλο ζευγαρι....
ειναι το κοριτσι σου!!
εκτος αν ειστε τοσο ανοιχτομυαλο ζευγαρι....
- paok nafplio
- paok nafplio
- Paokintepo
gika έγραψε:Ουπς!!Paokintepo έγραψε: εξω απο την ποτιδαια λιγα μετρα εξω απο το χωριο!παραδεισος ειμαστε !
Εμείς έχουμε σπίτι στην Τρίγλια και για μπάνιο πηγαίνουμε πολλές φορές πηγαίνοντας για ποτίδαια, λίγο πριν φτάσεις στην ποτίδαια, αριστερά...!!
αγιο μαμα???
Βασικά ανάμεσα σε Άγιο Μάμα και Ποτιδαια...
Προς τον Άγιο μάμα έχει η θάλασσα μία στρόση φύκια κάτω και μας χαλάει. Στην ποτίδαια παρα έχει πολύ κόσμο (ειδικά Κυριακές) και έτσι πάμε εκεί ανάμεσα... Τέλεια θάλασσα, ψιλοησυχία, ότι πρέπει για παρέα...
Προς τον Άγιο μάμα έχει η θάλασσα μία στρόση φύκια κάτω και μας χαλάει. Στην ποτίδαια παρα έχει πολύ κόσμο (ειδικά Κυριακές) και έτσι πάμε εκεί ανάμεσα... Τέλεια θάλασσα, ψιλοησυχία, ότι πρέπει για παρέα...
- paok nafplio
κ γω ρε.θα παω το βραδυ στο τοπικ για το 5Χ5 να βαλω ανακοινωση γιατι θα φυγω σε λιγο.αν μπορεις πηγαινε εσυ κ γραψε.
Σε λίγο άμα είναι θα βάλω.. Τώρα βαριέμαι να κουνηθώ...paok nafplio έγραψε:κ γω ρε.θα παω το βραδυ στο τοπικ για το 5Χ5 να βαλω ανακοινωση γιατι θα φυγω σε λιγο.αν μπορεις πηγαινε εσυ κ γραψε.
- Paokintepo
gika έγραψε:Βασικά ανάμεσα σε Άγιο Μάμα και Ποτιδαια...
καταλαβα

- paok nafplio