Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Paokintepo »

paok nafplio έγραψε:
Paokintepo έγραψε:ρε σιντ δεν μπορω να περιμενω μεχρι το 7 εξαμηνο!!!!
τι αρκουδισιον και βλακειες?τον γκικα θα τον παρω στο εξοχικο μου οπου θα του παραχωρησω δωματιο που θα χωραει αυτον και το αμορε του!!!
και ναυπλιο κοψε το lsd γιατι βλεπεις οχτρους εκει που δεν υπαρχουν!
εσυ μπορει μεχρι τα 80-90 χρονια σου να ξεχωρισεις την πλακα απο το σοβαρο.... :lol: :lol: :lol:

καημενε ναυπλιο σε πουλαει και σε αγοραζει ενα γατι ρε??ρε δεν με πιανεις ρεεεε!!!!!εχω φυγει λαιμαι!!!!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

gika έγραψε:
Paokintepo έγραψε: τι αρκουδισιον και βλακειες?τον γκικα θα τον παρω στο εξοχικο μου οπου θα του παραχωρησω δωματιο που θα χωραει αυτον και το αμορε του!!!
Και θα λέμε και ανέκδοτα, και εσύ θα ζηλεύεις...
να να νανανανανα!!!θα ψηνουμε κιολας !!θα κανουμε παρτυ θα παιζουμε μπαλα το βραδυ παραλια με κιθαρες και τραγουδια θα τωμε καρπουζοφλουδες στην θαλασσα!!αλλη φαση θα ναι!!!αλλα μην τα λεμε ρε και ζηλευει ο ναυπλιο! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γατάκι μας, μόνοι μας μείναμε?? :?:

Ναι ναι... Μη τα λέμε... Δεν κάνει...

Μη του πεις και για τις 3 φίλες σουτις τραγουδίστριες που θα έρθουν, να μας διασκεδάσουν...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

κυρως αγορια εχουμε εκει αλλα φετος προβλεπεται μεγαλη κοριτσοπαρεα !!!αλλα σουσσσσσ..μεταξυ μας ε??
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

εδω ειμαι ρε που χαρηκατε μεινατε μονοι σας....γκικα προσεχε ρε μην μπει το κοριτσι κ δει τι γραφεις κ εχεις αλλα..αντε να την εχουμε φιλη..κ να ξερεις δεν εκανα τιποτα με κανεναν φημες ειναι θα σου πω απο κοντα γιατι αφησα να υπαρχουν αυτες οι φημες...δεν ζηλευω για τ'ανεκδοτα πειτε οσα θελετε εχω τον αδεφο μου εγω ειναι χειροτερος κ απο τον παναγιωτοπουλο..
Paokintepo έγραψε:
gika έγραψε:
Paokintepo έγραψε: τι αρκουδισιον και βλακειες?τον γκικα θα τον παρω στο εξοχικο μου οπου θα του παραχωρησω δωματιο που θα χωραει αυτον και το αμορε του!!!
Και θα λέμε και ανέκδοτα, και εσύ θα ζηλεύεις...
να να νανανανανα!!!θα ψηνουμε κιολας !!θα κανουμε παρτυ θα παιζουμε μπαλα το βραδυ παραλια με κιθαρες και τραγουδια θα τωμε καρπουζοφλουδες στην θαλασσα!!αλλη φαση θα ναι!!!αλλα μην τα λεμε ρε και ζηλευει ο ναυπλιο! :lol:
με τυρι παντα ετσι???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χαχχα... Οκ..!!! Σε πιο χωριό;; Ειπαμε όλες τις λεπτομέρειες αλλά δεν είπαμε το μέρος!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Κάπου είδα ότι εδώ δηλώνουμε ότι καταφέραμε να συνδεθούμε, και μπήκα κι εγώ για να δηλώσω παρών, αλλά... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα ! καλύτερα να ξαναγυρίσω στα retro μου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paok nafplio έγραψε:
με τυρι παντα ετσι???
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΤΥΡΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

GORDON έγραψε:Κάπου είδα ότι εδώ δηλώνουμε ότι καταφέραμε να συνδεθούμε, και μπήκα κι εγώ για να δηλώσω παρών, αλλά... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα ! καλύτερα να ξαναγυρίσω στα retro μου...
έλα τώρα που δεν θες να πάρεις μέρος... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ΠΑΝΤΑ!!!! το κοριτσι καλεσμενο ειναι ρε ναυπλιο μαζι με τον γκικα!!!χωρις αυτη εν ερχεται γτ θα τρεχει εκει με κατι αλλανιαρες χωριατοπουλες και αυτο δεν το θελουμε καθως εχει σχεση!!
τι καλα που με εχετε φιλη!!! :P
μπαιζα μπαιζουμε???

εξω απο την ποτιδαια λιγα μετρα εξω απο το χωριο!παραδεισος ειμαστε !
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

να πας να πας :)
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

GORDON έγραψε:Κάπου είδα ότι εδώ δηλώνουμε ότι καταφέραμε να συνδεθούμε, και μπήκα κι εγώ για να δηλώσω παρών, αλλά... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα ! καλύτερα να ξαναγυρίσω στα retro μου...
[youtube]TgxOUqh9b5Q&feature=related[/youtube]

χαχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Paokintepo έγραψε: εξω απο την ποτιδαια λιγα μετρα εξω απο το χωριο!παραδεισος ειμαστε !
Ουπς!!

Εμείς έχουμε σπίτι στην Τρίγλια και για μπάνιο πηγαίνουμε πολλές φορές πηγαίνοντας για ποτίδαια, λίγο πριν φτάσεις στην ποτίδαια, αριστερά...!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

gika έγραψε:
έλα τώρα που δεν θες να πάρεις μέρος... :opaokara:
Gika, αν προσθέσετε και οι τρεις που βλέπω ότι είστε μέσα εδώ τώρα τις ηλικίες σας, παίζει και να περνάω το άθροισμα μόνος μου... εγώ το φασκομηλάκι μου, μια ποικιλία κουλουράκια (να μην το πιούμε ξεροσφύρι...) και σ'άλλη παραλία... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

τι ειναι μπαιζα???
ενταξει μην το παρακανουμε εγω στο χωριο δεν ερχομαι παει πολυ!!αλλωστε θα παω στο δικο μου χωριο!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”